Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Sport

Post od Delija »

Pa nek igra onda samo odbranu i sutira trojke kad je sam i to je to. Eventualno da istrci kontru. Za drugo nije.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Zasto pljujete bre posle jednog poraza od 10 puta bogatijeg kluba i u ovakvim uslovima ? Pa Krasnodar je jedno od najtezih gostovanja u Euroligi. Poklopilie su se jos neke okolnosti izgubili smo. Ove godine smo mnogo toga uradili i ovi momci na celu sa Radonjicem i Covicem zasluzuju mnooogo veci respect ! Bolje komentarisite kako je Pao tupavi na ogromnu srecu dobio Darusafaku sinoc i bacio nas na 4-tu poziciju. :uf:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Lazica "pljujem" uvek. Nema veze sa ovom utakmicom. Ocajan je odavno. Jedno vreme sam mislio da ce biti igrac od njega, ali sam se zeznuo. On moze da igra jaku odbranu 10 minuta - ako ne napravi 4 licne za 3 minuta - i to je to. Za drugo nije.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Laziću bih dao doživotni ugovor. Neverovatno zahvalan igrač.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

half man napisao: Bolje komentarisite kako je Pao tupavi na ogromnu srecu dobio Darusafaku sinoc i bacio nas na 4-tu poziciju. :uf:
Smorio sam se bas. Napravili su na samom kraju 5-0 i to trojkom i dva slobodna. Darusafaka mogla lagano da dobije.

TT
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Meni je Micic enigma. Uvek mi kazu dobar je, a ja mislim da je malko ogranicen. Jbt oslobodi se igraca, krene ispod kosa, slbodna pozicija, a on dodaje na trojku. Ili obratno, ide na ulaz, zatvore ga i on i dalje pokusava da sutne iako ima slobodnog igraca. Cudi me da posle toliko godina igranja ne moze blagovremeno da se prilagodi situaciji.
LAzica ne treba kometarisati, on je kao Bane Ivanovic. Postavljen je da se lomi. Poluretard. Sinoc je imao najmanje 3 slobodne pozicije za trojku, on frajer fintira igraca i ide na ulaz, zlo.
Kontam sta Radonjic radi, jbg ovakvom igrom je dobio dosta utakmica, pa ako i ova prodje - prodje. Jednostavno zacrta svoje i ne prilagodjava se.

A rusi su sramota, od tolike zemlje oni imaju navodno 8 svojih igraca u timu koje nisam video. Samo camuge.
Slika
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Mr.Rotor napisao:Laziću bih dao doživotni ugovor. Neverovatno zahvalan igrač.
Vidi se da si igrao kosarku. :sesir: :plusone:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

branja napisao:Meni je Micic enigma. Uvek mi kazu dobar je, a ja mislim da je malko ogranicen. Jbt oslobodi se igraca, krene ispod kosa, slbodna pozicija, a on dodaje na trojku. Ili obratno, ide na ulaz, zatvore ga i on i dalje pokusava da sutne iako ima slobodnog igraca. Cudi me da posle toliko godina igranja ne moze blagovremeno da se prilagodi situaciji.
Tipična situacija za igrača koji u suštini voli da igra sam i da sam rešava, ali ga je trenerski dril usmeravao da bude timski igrač i da ne igra za sebe...pa kada se uz to udruže promene klubova, trenera i povrede onda se izgubi samopouzdanje u izbor poteza koje treba u pravo vreme odabrati. Verovatno bi voleo da igra kao Galis, Ajverson ili Vejd, ali mu se nije dalo niti će mu se dati. Dobar je on igrač i veliki talenat, ali bi njemu prijalo da igra u klubu gde je on glavni igrač, prvi izbor i prva violina, onda bi se opustio i imao pravi izbor šuta i asistencija. Problem je što ga zbog svoje povredljivosti niko ozbiljan neće uzimati da bude prva opcija na pleju...U Zvezdi je on druga opcija, pod pritiskom je zbog bitnosti utakmica i konkurencije i visokih zahteva, nije uigran skroz s ekipom i zato oscilira.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

lokomotiva pokazala zvezdi gde joj je mesto, ništa više. nije vam lazić kriv, ni onaj balvan radonjić
zahvaljujući katastrofalno lošoj grupi gani ulaze među 8 i tu će da završe kao sparing partner nekoj ozbiljnoj ekipi
a onda sledi ubica favorita, mega deki :kezo:
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

:pssst:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Haha, nova epizoda serije "Moje bekstvo od realnosti", glavna uloga naravno Crni :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

mda, bežim od realnosti...jel možda ove realnosti?
http://www.kurir.rs/sport/kosarka/ekskl ... ak-2189537
...Policija je dobila nalog da 8. aprila privede bivšeg trenera Partizana Duška Vujoševića zbog tužbe dva kluba Crvene zvezde, saznaje Kurir.
...ali je ostala tužba Crvene zvezda iz Železnika i Crvene zvezde iz Beograda

:kezo: :kezo: :kezo:
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Crni, jel si ti siguran da si matoro kljuse? Meni deluje da si klinja od max 15-20 leta :kuku: :)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Na stranu što to nema nikakve veze sa nebulozama kako je Lokomotiva pokazala Zvezdi gde joj je mesto i o toj lošoj grupi zbog koje se jedinio i prošlo dalje ;)

A svinju debelu treba hebati uvek, svuda i svim raspolozivim sredstvima ;) Nema oprastanja ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Delija napisao:Crni, jel si ti siguran da si matoro kljuse? Meni deluje da si klinja od max 15-20 leta :kuku: :)
predvideo sam ovo pitanje pa ću odmah da ti odgovorim: :kezo: :kezo: :kezo:

nego, kad već ćakulamo o ganima, jel ima neki klub u batajnici, barajevu, sremčici...ili je čovke završio kloniranje? :kezo:
-Čarls Bukovski-
Odgovori