Mobilne telekomunikacije
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
U apsolutnom smislu, baterija na G3 nije losa, u relativnom jeste, G2 je po tom pitanju bolji.
4k ekran... Razlog zbog 15Hz osvezenja je upravo baterija.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
To ce biti ozbiljan problem ako se pokaze kao istina 
Videcemo uskoro
Dostupnost im je jos uvek sramotna.

Videcemo uskoro

Dostupnost im je jos uvek sramotna.
Mrzi me sad da trazim ali zar ti nis govorio da ne uzmem iPhone?
EDIT: Ipak me nije mrzelo
EDIT 2:CR7 napisao:terba necu da dam 600 eura ili 700 za jabuku,imam 1000e sa strane za iphone,ali ce otici za neke felne ili nesto drugo,citam i na isrbija forumu da nista spec nije poboljsan u odnosu na 5s.pre samsunga s5 sam imao i iphone4 i 4s,i 5s,ali eto sad sam na samsungu s5 i zadovoljan sam,videcemo.
EDIT 3:CR7 napisao:samsung s5 zakon,novi iphone 6 necu kupovati a para stoje spremne za njega.Nije me odusevilo predstavljanje i nista novo.
CR7 napisao:po cemu je taj od 4.7 bolji od samsunga s5? pa da bacim 600 eura
Poslednja izmena od AcaKayak u 29 Sep 2014, 20:34, izmenjeno 1 put ukupno.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Sto pise da imam jedan edit kad sam tri puta menjao? Jel mozda zato sto je samo treci bio posle Dusana a prva dva dok je moj post bio poslednji?
Zato sto je samo jednom posle mog posta.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
terba bilo je jace od mene,kad sam video kako stoji u ruci,odmah sam bacio ovaj s5AcaKayak napisao:Mrzi me sad da trazim ali zar ti nis govorio da ne uzmem iPhone?
EDIT 2:CR7 napisao:terba necu da dam 600 eura ili 700 za jabuku,imam 1000e sa strane za iphone,ali ce otici za neke felne ili nesto drugo,citam i na isrbija forumu da nista spec nije poboljsan u odnosu na 5s.pre samsunga s5 sam imao i iphone4 i 4s,i 5s,ali eto sad sam na samsungu s5 i zadovoljan sam,videcemo.
EDIT 3:CR7 napisao:samsung s5 zakon,novi iphone 6 necu kupovati a para stoje spremne za njega.Nije me odusevilo predstavljanje i nista novo.
CR7 napisao:po cemu je taj od 4.7 bolji od samsunga s5? pa da bacim 600 eura
da da terba moj,tako se mi u klubu zezamo za brate,tebra 

Poslednja izmena od CR7 u 29 Sep 2014, 21:17, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Tebra, ne idu te moderne slusalice uz taj retro tepih. Sem ako je hipsterski ironicno.
Verujem da imaju problema u proizvodnji... kocnica je novi SoC ili QHD AmoledLaki021 napisao:Dostupnost im je jos uvek sramotna.

Cak je i Z3 krenuo u prodaju...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Gde treniras CR7?
@ Milos: Zetov brat radi u servisu mobilnih, ima i svoj servis, i za sada G3 dosta stize sa reklamacijama.
On, kao i podvarak kazu da ce se dosta stvari ispeglati sa novim apdejtom. Zato mi je G2 ispred nor Z1/Z2 ili S5.
G3 mi na papairu deluje odlicno i u top10 po specifikacijama.
@ Milos: Zetov brat radi u servisu mobilnih, ima i svoj servis, i za sada G3 dosta stize sa reklamacijama.
On, kao i podvarak kazu da ce se dosta stvari ispeglati sa novim apdejtom. Zato mi je G2 ispred nor Z1/Z2 ili S5.
G3 mi na papairu deluje odlicno i u top10 po specifikacijama.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja