Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Prvi put čujem da neki operator menja tarifu bez saglasnosti korisnika. Ovde nemaju pravo pa ja npr. mogu da se vratim i na moju prvu tarifu od pre 5 godina iako ona zvanično nije u ponudi već 3 god.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kada je Vip menjao cenu pretplate, ponudio je korisnicima raskid ugovora bez nadoknade.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
E sad nagradno pitanje je sledece.
Da li ja ikako mogu da se vratim sa postpaida na prepaid,posto su mi ovi paketi krajnje nebulozni.
I da uzmem lepo novi broj u Telenoru
Da li ja ikako mogu da se vratim sa postpaida na prepaid,posto su mi ovi paketi krajnje nebulozni.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moj matori na Telenoru jos uvek koristi tarifu koja ne postoji cirka 10 godina (tadasnji Mobtel), bez ugovora i ne menjaju mu nista iliti ne teraju ga da menja tarifu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja i dalje imam Mobi Fun sa 120din pretplate 

Nokia HERE Maps APK for Android
http://blog.gsmarena.com/nokia-maps-apk-android-leaks/
http://www.mediafire.com/download/hfnaj ... ta_124.apk
http://blog.gsmarena.com/nokia-maps-apk-android-leaks/
http://www.mediafire.com/download/hfnaj ... ta_124.apk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Milos napisao:E sad nagradno pitanje je sledece.
u osnovi moze, mts daje npr. samo da ti se zavrsi ugovorena obaveza i to je to. jedino sto moras da platis 200 dinara nadoknadu za prelazak i to je sve.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Kod Telenora ne može, ne daju nikako. Jedina je varijanta da se pređe u neku drugu mrežu koja to dozvoljava.
TT
TT
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Taj ima i moj cale vec jedno deset godinaLaki021 napisao:Ja i dalje imam Mobi Fun sa 120din pretplate

Ako ces uzimati novi broj, onda nema sta da ne mozeMilos napisao:E sad nagradno pitanje je sledece.

@Sebbek Hvala
@Scuderia imam ovaj broj 12 godina,greota da ga ugasim zbog paketa
@Scuderia imam ovaj broj 12 godina,greota da ga ugasim zbog paketa

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
A napisao si ''da uzmem novi'' broj, mozda ja nisam dobro razumeo ili ti nisi dobro napisao 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Rekao bih da i moj matorac ima bas tajKornjaca Rade napisao:Taj ima i moj cale vec jedno deset godinaLaki021 napisao:Ja i dalje imam Mobi Fun sa 120din pretplate.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.