Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Re: Sport

Post od aviator »

Čekam, da za jedno 20 godina Bjelogrlić napravi film, kako smo postali prvaci sveta (klupski, u fudbalu).
:kuku:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Teško je očekivati da će u Zvezdi i Partizanu biti toliko pametni da prihvate da igraju na istom, noovm, modernom stadionu, da dele troškove, da otplate dugove, da možemo da dobijemo domaćinstvo nekog kontinentalnog takmičenja...itd. Suviše je to racionalna i pametna odluka da bi bila tek tako prihvaćena :)
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Sale za fizicko su nam uzas, tamo gde se radjaju novi sampioni. Tuga. A oni bi u ovo sranje da sprcaju tolike pare. Prvo da nauce reprezentativce da prime loptu.
Da se nesto pitam opet bih aktivirao ligu buducih sampiona, kao sto je bilo kad sam ja bio u osnovnoj.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

http://www.youtube.com/watch?v=yruTbpJSO6M

Spakova ga Nojeru , svaka mu cast.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ima bolji snimak na prethodnoj strani :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Milos ne prati na casu. :D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Sad će Englezi od ove prijateljske utakmice naprave hype istorijskih razmera, a kada dođe takmičenje...

Odlični golovi.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Stvarno sam lenjo govedo ne videh prethodnu stranicu :)

Naravno da ce da naprave hajp,pa oni zive za utakmice sa Nemcima.Imao sam tu cast da gledam sa Englezima mec protiv Nemaca na Maljorci 2007.

Pola ostrva Nemci , Pola Englezi . Kako padne god neka budala placa turu celom lokalu :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

branja napisao:Sale za fizicko su nam uzas, tamo gde se radjaju novi sampioni. Tuga. A oni bi u ovo sranje da sprcaju tolike pare. Prvo da nauce reprezentativce da prime loptu.
Da se nesto pitam opet bih aktivirao ligu buducih sampiona, kao sto je bilo kad sam ja bio u osnovnoj.

Poslato sa Lumia 925
Nazalost nasa drzava ne razmislja u tom pravcu. Sve je privatizovano i klubovi zive od decijih clanarina, a to automatski znaci da deca ciji roditelj to ne mogu da plate su lisena bavljenja sportom. Sada se placaju Minimaksi liga, pa cak i liga pod pokroviteljstvom FSB-a .
Moja cerka je u Americi i kod njih je kompletan omladinski sport organizovan kroz skole i koledze. Pri tom dobijaju sve, imaju obavezu samo da kupe obucu i eventualno trening majice. Glupo je i da spominjem da su im uslovi bolji nego u nasim vrhunskim klubovima, pocevsi od parketa, sprava, lopti itd, do toga da imaju asistente koji donose tecnost, peskire, led i ostalo sto je potrebno timu. To omogucava masovnost i naravno da se tako lakse nadje talenat
Jedna zanimljivost:Posto smo gledali preko streama njene utakmice pitao sam je kakav je parket, posto na snimcima deluje fenomenalno. Rekla mi je da je najlosiji parket na kome je igrala u Americi malo bolji od najboljeg na kojem je igrala ovde, a recimo trenirala je redovno u Vizuri u Zemunu. Konkretno u njenoj skoli se parket komplet menja na tri do cetiri sezone, a lakira jedno pet puta tokom sezone koja traje tri meseca.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

starac vujadin napisao:Sad će Englezi od ove prijateljske utakmice naprave hype istorijskih razmera, a kada dođe takmičenje...

Odlični golovi.
Već jesu ali imaju osnova za optimizam jer konačno, posle mnogo godina, deluju kao tim i imaju neku igru, ova generacija stasalih klinaca ima ozbiljan potencijal
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

A i nemaju više nekih drkoša u timu koji nisu mogli da ponove ni 20% igara u klubovima.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Imaju odličan napad i sredinu, ali u odbrani nemaju vrhunske igrače i tu im dosta škripi.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

crni napisao:ganci, malo si se zajebunio, to nema veze sa vezom
http://sport.blic.rs/fudbal/partizan-i- ... ub/cn6tyv8

:mrgreen:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Captain Slow napisao:Ko ih ovo savetuje da lažu o stadionu i ko veruje u ovo :kuku: .

Ukratko
UEFA je još 2012 godine planirala da zatvori sve stadione koji ne ispunjavaju potrebne parametre. Taj rok se produžava ali su iz UEFA rekli da neće ići doveka. U međuvremenu, pošto mnogo klubova po istočnoj Evropi nema para da gradi bilo šta doneta je odluka da se napravi nacionalni stadion gde bi sve ekipe koje se plasiraju mogle da igraju. Tako je izgrađen stadion u Makedoniji, Sloveniji (Maribor je sam rešio problem) i Rumuniji. EP menja format takmičenja pa će se moći igrati utakmice po grupama u različitim gradovima, neće države same organizovati prvenstvo. Itd itd.
Uglavnom ako želimo da igramo mora novi bezbedniji stadion, njima svejedno čiji i gde.

A kada znamo da svi političari koriste svaku priliku da se okoriste eto i odgovora na pitanje.

Zanimljiv tekst o Novaku
http://www.index.hr/sport/clanak/djokov ... 82598.aspx
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ma zenski tenis je ocajan. Ne znam ko to uopste moze da gleda.

Za ovo treba tehnicka - sprdanje sa protivnikom :D
https://www.youtube.com/watch?v=c4ViZ_lIpEc
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odgovori