Zanimljivi oglasi
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Zanimljivi oglasi
Pa ne znam, nekako je suvisno. Cak i da je tacno, ko ce da mu poveruje ? Meni licno ta recenica nije plus vec mi deluje odbojno.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
moj auto prethodne 3 zime sneg video nije, stajao u garazi. jer nije bilo potrebe da se vozi.
ne znam sta je tu cudno... pogotovo ako nije jedini auto koji ima(ju)
ne znam sta je tu cudno... pogotovo ako nije jedini auto koji ima(ju)
Xepoj87 napisao:Zasto kretenski, ima dosta automobila koji sr voze samo po suvom.
Sent from my Sony

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Nije cudno da se ne vozi zimi, ali jeste bezveze napisati. Pogotovu sto nije prvi vlasnik u pitanju. A i iskreno pre bih uzeo auto koji se vozi nego koji vise stoji. Taj sto uglavnom stoji kad krene da se vozi svasta nesto iskace od problema.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zezate malo. Kad padne 20 cm snega preko noci naravno da cu ostaviti auto u garazi i dati bednih 300 din na taxi do posla, umesto da bezveze rizikujem da me dekne neki slepac sa celavim letnjim gumama i bez osiguranja.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Jbt nisam vozio Octaviu 20dana,ali bikvalno ni krenuo. Krecem ono 'tak' plocice zalepile, kocim a ona struze kao nezdrava. 10km dok sam izasao iz grada je trebalo da legnu plocice tj. da ostruzu diskove.
Svaka čast za očuvanost. Ali prodaće ga nikad za ove pareKuzmanovic napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -i-98000km
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa ne zivimo u Minesoti, pa kad zaveje da snega ima 2 meseca...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
Slazem se sa tobom.stefanan napisao:Svaka čast za očuvanost. Ali prodaće ga nikad za ove pareKuzmanovic napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -i-98000km
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
da je 7 godina mladji mozda bi i vredeo jedno 5000-5500 evra 
ovaj E46 postaje precenjeniji auto od gnjolfa dvojke, jbt cene ga kao da je ne znam sta... stave mu M volan, ispoliraju i kao to je to, sad vredi 6000...

ovaj E46 postaje precenjeniji auto od gnjolfa dvojke, jbt cene ga kao da je ne znam sta... stave mu M volan, ispoliraju i kao to je to, sad vredi 6000...
Si ozbiljan il' zezas?Delija napisao:Zezate malo. Kad padne 20 cm snega preko noci naravno da cu ostaviti auto u garazi i dati bednih 300 din na taxi do posla, umesto da bezveze rizikujem da me dekne neki slepac sa celavim letnjim gumama i bez osiguranja.
Da je kupe pa i ajde, ali limuzina...Nikolaa napisao:da je 7 godina mladji mozda bi i vredeo jedno 5000-5500 evra
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- Kuzmanovic
Ma ima sada e46 i za 2500e. Ako je istina da je kupljen nov u Srbiji i da mu je poznata istorija i treba da bude skuplji u odnosu na ostale sa oglasa, ali ne bas toliko da bude skup. Pogotovo sto je '98 godiste.