Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Floyd »

Zar je potrebno biti stručnjak za bavljenje politikom u Srbiji? :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Kako nije, vidis da je covek strucnjak za klime i frizidere :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Jeste ,pa da mu univerzalni savet umesto popijte aspirin bude dopunite freon :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

http://www.hurriyetdailynews.com/german ... sCatID=351

Ovo vest je bas popularna, poslednjih par dana.

Ono sto me najvise nervira i od cega poludim je to sto su muslimani ''bosnjaci'', a onda kada se desi ovako nesto, Sanel postaje Srbin odjednom. :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Nista novo, oduvek kad je nesto lose onda su Srbi :glavomuzid:

Stvarno ne znam zasto ljudi pricaju o cenzuri stampe :mrgreen: http://www.teleprompter.rs/plata-gorana ... inara.html

E i da se podestimo na veliki praznik Dan republike , kako je bilo nekad i sad :loool:

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Piros napisao:Nista novo, oduvek kad je nesto lose onda su Srbi :glavomuzid:

Stvarno ne znam zasto ljudi pricaju o cenzuri stampe :mrgreen: http://www.teleprompter.rs/plata-gorana ... inara.html

E i da se podestimo na veliki praznik Dan republike , kako je bilo nekad i sad :loool:

Slika
Ne bih da budem baba koja zanoveta, ali na grbu SFRJ ispo buktinja bio je ispisan upravo današnji datum i 1943. godina. ;)
Širim haos!
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Radi UDBA punom parom. Najmanje zbog toga sto na nekim "anonimnim izvorima" baziraju pricu (mislim zastita od coveka koji je niko i nista) vec zbog toliko providnog cilja, mantre u poslednjoj recenici teksta "svi su isti".
Nisu isti. Ponajmanje nisu isti kao oni sto su trenutno na vlasti, sto je cilj nekako predstaviti. Recnik i medijum drugaciji, ali metod se ne menja.......
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

UDBA ili ne, Teleprompter je vec mnogo puta lupio sebi penale i ispao Informer suprotne strane. Svi iole upuceni znaju da je Radulovic despotski orijentisan i prilicno nestrpljiva i nervozna osoba, ali ovaj tekst meni deluje kao ocigledno razvlacenje cinjenica do tacke pucanja samo da bi se naglasila poenta. Tipican primer: teza da Dinkic i Radulovic imaju istog finasijera a onda obrazlozenje da se pod Dinkicem misli na G17+ iz doba kad je bio udruzenje gradjana, dakle devedesetih. Pa jebiga, tad sam i ja podrzavao G17+, a odavno se veci deo tih ljudi ogradio od Dinkica potpuno.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

methane.master napisao:
Piros napisao:
Slika
Ne bih da budem baba koja zanoveta, ali na grbu SFRJ ispo buktinja bio je ispisan upravo današnji datum i 1943. godina. ;)
Jesi prava baba koja vozi astmaticara i zanoveta :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Ne znači da se svrstavam, samo sam objektivan (tj subjektivan :))
Teleprompter + još-uvek-ponekad-Blic su veće djubre od Informera + Kurira
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Slažem se sa iznesenim utiscima o članku.

@Piros
Lako je tebi, ti imaš E kategoriju u BusPlus u vozilu. :kezo:
Širim haos!
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Rakhil napisao:UDBA ili ne, Teleprompter je vec mnogo puta lupio sebi penale i ispao Informer suprotne strane. Svi iole upuceni znaju da je Radulovic despotski orijentisan i prilicno nestrpljiva i nervozna osoba, ali ovaj tekst meni deluje kao ocigledno razvlacenje cinjenica do tacke pucanja samo da bi se naglasila poenta. Tipican primer: teza da Dinkic i Radulovic imaju istog finasijera a onda obrazlozenje da se pod Dinkicem misli na G17+ iz doba kad je bio udruzenje gradjana, dakle devedesetih. Pa jebiga, tad sam i ja podrzavao G17+, a odavno se veci deo tih ljudi ogradio od Dinkica potpuno.
Nisam zeleo da komentarisem sam tekst, jer mi je paznju potpuno privukla recenica na kraju. Nesto sto je poznato i vec vidjen pristup problemu poznate organizacije, u momentima kada nemaju "jace" oruzije za pljuvacinu.

Slazem se sa tvojom konstatacijom da ovo zestoko nategnuto. Anonimni izvor koji se plasi osvete coveka koji nema apsolutnu nikakvu politicku moc. Mislim, daj bre.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Otkud znaš, možda je zajeban kad popije :)
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ne znam da li neko prati Radulovica na Tviteru: indikativna je opsesija SNS botova svime sto on kaze. Otprilike pola vremena svi provode pljujuci njega, ostatak dele na ZIvkovica, Danu Popovic, Vesnu Pesic, DS itd. Posto znamo da su botovi koordinisani iz centrale i da imaju vrlo precizno razradjenu strategiju, zakljucak je da SNS posmatra DJB kao najvecu pretnju, sto je cudno za jedan tako minoran pokret. Sad Vesna Pesic predlaze ujedinjenje opozicije pod programom DJB: opet cudni momenti. U Srbiji je sve moguce, tako da pametnom coveku ostaje samo da pomno prati situaciju i da sve sto cuje filtrira 5 puta pre donosenja zakljucaka...
Odgovori