Biseri iz oglasa
Re: Biseri iz oglasa
Ne bih rekao da je bio klot, tj. bio je bez m performance delova(oni se i samo naknadno mogu ugraditi kolko znam) ali je imao farove, kožu, navigaciju...
Nije imao ksenon farove, nije imao kozu... Za navigaciju ne znam. Ako vas bas zanima mogu da se raspitam sta je sve ubaceno. Ne verujem da su na lutriji davali sa navigacijom...
Onda je baš lud... Ako je sve novo nabavljeno mogu misliti koliko je koštalo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Onda ima smisla to sto sedista deluju kao da su polovna 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Delija, sta se desava, kada ces obaviti probnu voznju F30??? Moras bolje da nas updateujes 

Zar nema svaki F30 navigaciju, makar ovaj mali ekran ?Markoni napisao:Nije imao ksenon farove, nije imao kozu... Za navigaciju ne znam. Ako vas bas zanima mogu da se raspitam sta je sve ubaceno. Ne verujem da su na lutriji davali sa navigacijom...
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Svaki ima ekran al nema svaki navigaciju. I nisu svi ekrani isti, ima i sa većim ekranom.
Znam da ima 2 velicine ekrana, ali i na ovaj manji moze da se ubaci navigacija. Tako je meni rekao prodavac u delti
U svakom slučaju u klotu nema navigacije. Možda najjeftinija navigacija dolazi sa tim ekranom ili si mislio na neku drugu varijantu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nisam stigaoLaki021 napisao:Delija, sta se desava, kada ces obaviti probnu voznju F30??? Moras bolje da nas updateujes

Pokusacu ove ili sledece nedelje...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ovaj nema navigaciju koliko mi rece drugar... Znaci bio je klot...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jeste taj auto, nisam valjda toliko blesav, malo sam i ucestvovao u njegovom napakivanju sa par saveta...

Tapatalk Post

Tapatalk Post
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
^

edit: ovo se odnosilo na DW. Uglavnom lik je lud ako je sve to prepakovao

edit: ovo se odnosilo na DW. Uglavnom lik je lud ako je sve to prepakovao

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum