Nikada nije ni bila.Skipper napisao:Zašto faktura nije na srpskom jeziku?
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Od kada imamo VWe u firmi, isti slučaj, a to nije od juče.
TapaT
Nikada nije ni bila.Skipper napisao:Zašto faktura nije na srpskom jeziku?
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Nisam mislio na zamenu svih filtera jer je bilo napisano da su nedavno menjani.carov2 napisao:Ja bih rekao malo teže za 100e,(ima 3 tipa Mann filtera za kabinu), ali svakako nije mnogo daleko od te cifre.123456 napisao:Znam, 2 godine je fabrička ali obično ljudi dokupe još 2 produžene.
Kako god, razumeo bih ovlašćeni za menjač što je možda malo zahtevnije, ali za običan mali servis stvarno ne vidim potrebu. Oko 100 EUR je sa Mann filterima i uljem izvan ovlašćenog.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Povezano sa ovim što pita @Nidza, za Audi A5 je filter koji je u ovlašćenom oko 100e, u slobodnoj prodaji oko 50e, a u pitanju je Mann FP serije ili ekvivalentan Knecht.
Mann FP 31 003, eto taj filter košta oko 100e u ovlašćenom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jbg sad, kada se napiše mali servis, obično se zna na šta se misli.123456 napisao:Nisam mislio na zamenu svih filtera jer je bilo napisano da su nedavno menjani.carov2 napisao:Ja bih rekao malo teže za 100e,(ima 3 tipa Mann filtera za kabinu), ali svakako nije mnogo daleko od te cifre.123456 napisao:Znam, 2 godine je fabrička ali obično ljudi dokupe još 2 produžene.
Kako god, razumeo bih ovlašćeni za menjač što je možda malo zahtevnije, ali za običan mali servis stvarno ne vidim potrebu. Oko 100 EUR je sa Mann filterima i uljem izvan ovlašćenog.
Povezano sa ovim što pita @Nidza, za Audi A5 je filter koji je u ovlašćenom oko 100e, u slobodnoj prodaji oko 50e, a u pitanju je Mann FP serije ili ekvivalentan Knecht.
Mann FP 31 003, eto taj filter košta oko 100e u ovlašćenom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A i nema potrebe na svakom malom servisu menjati sve. Pogotovo ako se ne prelazi puno.
Iako i nije neka razlika, oko 150 EUR izadje sa svim.