Ko zna ko piše i kome je dao pare (pumpa? rampa?).
@Saša
Ovo bi trebalo da je lokacija za kupovinu, koliko sam ja skapirao. Pored onog gde je Markoni kupio. Ne znam kako proveriti da li rade vikendom. https://goo.gl/maps/D1PLUn47TPETHtJK8
Meni se pre neki dan nije podigla rampa na Vrcinu, iako mi ocitalo lepo, tag zapistao jednom, sve po PSu. Idem uvek oko 70ak, srecom uvek drzim nogu iznad kocnice za svaki slucaj, i stao komotno. U isto vreme dok kocim vidim pored mene auto isto mu se ne podize rampa i jedva zakocio, skoro pipnuo rampu. I izadje tu radnica i pogleda na onom njihovom uredjaju i kaze sve je lepo ocitalo, desava se povremeno da ne podigne rampu
Kornjaca Rade napisao: 06 Jul 2022, 11:18
Meni se pre neki dan nije podigla rampa na Vrcinu, iako mi ocitalo lepo, tag zapistao jednom, sve po PSu. Idem uvek oko 70ak, srecom uvek drzim nogu iznad kocnice za svaki slucaj, i stao komotno. U isto vreme dok kocim vidim pored mene auto isto mu se ne podize rampa i jedva zakocio, skoro pipnuo rampu. I izadje tu radnica i pogleda na onom njihovom uredjaju i kaze sve je lepo ocitalo, desava se povremeno da ne podigne rampu
A onda imaš mene što od juče imam tag, pa razmišljam "da li je OK što idem 20 na sat pored tog skenera, ili bi trebao nešto sporije". Fazon, tetkica. Dobro, znači može to i brže, al samo paziti na rampu...
Ma kakvi, ja pridjem polako sa 20ak na sat i kad pisne tag uvek se digne rampa tj u istom trenutku, onda lepo gas i uživaj. Možda zbog sinhrnozacije i brzog prolaska se malo zbuni sistem i ne podigne rampu.
Nije zbog toga, ima nas koji i brže prolazimo. Jako je brz i taj softver/očitavanje i sama rampa, nego verovatno ponekad ipak zabaguje pa treba biti spreman i za kočenje.