Putevi u Srbiji
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Putevi u Srbiji
Ali pre neki dan idem autoputem ka Nisu i prodjem pomenute rupe na naplatnoj rampi, i prvo mi Ogi pade na pamet, kad eto i njega posle par dana 

Nisam bio bog zna gde autom, a i ostalim prevoznim sredstvimadragan napisao:Poslednje 3 godine sam bio u preko 10 Emalja auto i zznam da smo medju najgorima, ali sam pitao za ove konkretne puteve jer mi je ceski ostao u jako losoj uspomeni...

Čak i Titovi putevi po BIH koji su tada PRVI put videli asfalt, čak i oni još uvek bolje stoje posle 50g nego 80% puteva u Srbiji i to ne nekih levih kao što je taj u BIH, nego najopterećenijih putnih pravaca.
Ne može niko da mi kaže da smo siromašni i da nemamo za puteve. Em smo uzeli pare za njih od raznih banaka fondova, zajmova ili šta god, em svi znamo da je 10x skuplje napraviti nešto loše pa popravljati, nego uraditi jednom kako valja i biti miran, em uzimaju silne pare od svake litre goriva na konto puteva i saobraćajne infrastrukture.
Tako da verujem da ima dosta vozača u Srbiji koji bi rado pregazili svojim vozilom tu teleću glavu, pa makar da bude privremeno popunjena jedna rupa, pošto za drugo nije ni sposobna

Sad postoji alternativa koridoru 10, tako da mnoooogi vise nece ici kroz Srbiju
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa naravno. Kada ne mogu da ga zavrse i urade kako treba sto godina. Imali si mnogo prilika za to, i pricalo se uveliko da ce biti mnogo boljih alternativa od Koridora 10 jer ga lopovcine grade sporo, ali dzabe. Bolje da su dali nekom ovnu da bude ministar za saobracaj nego Mrkonjicu.
Sve pare od akciza za gorivo idu Dinkiću u budžet. On iz budžeta za puteve daje samo neku siću.
- H4wkeye
Od akciza za gorivo na puteve ide mizernih 1.5 dinar. Umesto da to bude 20-30 dinara kao u svim drugim zemljama. Kada vec placamo to gorivo, da barem ide u prave svrhe, za bolje i bezbednije puteve. Skoro je podnet zahtev Vladi Srbije da se to izmeni sto pre, i da bude mnogo veca suma.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pod utiscima Praga, vozim gradom i gledam kako mi postavljamo sine...
pa koliko smo jadni, Boze dragi, pa mi ih samo zabodemo u asfalt i to je to, nema ojacanja, nema nicega...
i posle zasto nam je ovako...
More Nikaragva je u pravu, Bog je pogledao sve kada su se od nas odcepili. Sve si u pravu sto si rekao, pa od nas bi se i zelen bor osusio...

More Nikaragva je u pravu, Bog je pogledao sve kada su se od nas odcepili. Sve si u pravu sto si rekao, pa od nas bi se i zelen bor osusio...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
ti se I dalje svadjas s'nekim?
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
"Stub smrti" postavljen nezakonito, žena poginula zbog bahatih putara
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/381601 ... tih-putara
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/381601 ... tih-putara
- H4wkeye
To je vec druga ili treca optuznica protiv njega. On je skoro popio i prijavu za neko muckanje sa putarskim preduzecima, vezano za onog Djuraskovica itd. koliko se secam. Kako takav covek dospe na to mesto uopste kada je njegova glavna kvalifikacija u CV-u lopov i hostapler? 

Ko zna šta on sve zna 

on zna ono sto treba da zna, kao i gomila drugih "belih medveda" koji bi ocigledno trebali biti u tvorza odavno ali i dalje uzivaju u zivotu...
- H4wkeye
Potpisano: Kinezi grade Koridor 11
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=712485
To je ona kompanija sto je izgradila najduzi most na svetu u rekordnom roku, tako da se nadam da ce i ovaj autoput uraditi kako valja.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=712485
To je ona kompanija sto je izgradila najduzi most na svetu u rekordnom roku, tako da se nadam da ce i ovaj autoput uraditi kako valja.