Konstantin (i Konstancije), zapravo, ali nije bitno za temu
Meni je majka iz sela iznad Knina. Od '87 ili '88 nisam bio tamo i pitanje je kada ću.
Verovatno ću otići jednom, ali nema tog sela u istom formatu. Naseljena/izgrađena su cela naselja doseljenika, kako bi se promenila demografija. Posle su opustela, jer EU
Ako budem išao: avion Split -> rentacar.
Inače, Železnice su svake sezone (od 2004.) uvodile "Jadran Ekspres", na relaciji Beograd-Knin-Split, koji je sadržao čak i zatvoreni autovagon. Polazak je jednom nedeljno, i ima ih 12ak u sezoni. 2010.je prevezeno oko 1000 ljudi, pa računajte isplativost... Ne znam da li je ponovo aktiviran, posle prekida neke 2013, zbog naknada koje su tražile CRO železnice. Voz za Sarajevo je ukinut jer su isti ti tražili skoro 700000€ godišnje, za upotrebu parčeta pruge kroz njihovu teritoriju. Tako su mnogi vozovi redukovani/ukinuti.
Nego, sva rodbina je putovala vozom na odmor u Knin, iz BGa, od šezdesetih do kraja početka devedesetih.
Taj voz se zvao Dioklecijan, saobraćao je (mislim) svakodnevno i nije išao na Zagreb, već Unskom prugom*, kroz BiH. Stalno je bilo nekih provokacija i sra*a, i u Hrvatskoj i u BiH.
*Unska pruga je sada u funkciji samo do Bihaća. Od Bihaća do Knina je zarasla u korov jer, između ostalog, prelazi granicu sa Hrvatskom, više puta.
Ovaj novi Jadran Ekspres je išao na Zagreb. Eto malo i o železnicama
TapaT