Parkiranje
Re: Parkiranje
Lee/Wrangler, Liu Jo, Tommy H, Mexx čini mi se. Možse probere
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
http://www.youtube.com/watch?v=y8ShM9Nuqgs
https://www.youtube.com/watch?v=rWcUuW0r5Ps
A ovaj prekoputa sto je "rezervisao" mesto? 
Ljudi su stoka, to se "opameti" samo ako ga redovno sibas prutom.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
https://www.youtube.com/watch?v=bksaCbDzjDw
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I sad da se pojavi komunalna policija pola interneta bi skočilo da brani bahate od napada partiske vojske.Xepoj87 napisao:A ovaj prekoputa sto je "rezervisao" mesto?
Izgovor bi bio da nema dovoljno parking mesta u gradu ili neka obezbede parking mesto pa će poštovati zakon.
Davno sam pričao sa strancem koji mi je rekao da su prestali neke stvari da rešavaju novčanim kaznama.
Jednostavno je presuda bila da odrade 100 sati dobrotvornog rada sa invalidima i 40 časova u auto školi.
Ako se ne pojave slede teže sankcije.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Komunalaca nema tamo gde treba, ali zato teraju babe koje heklaju...
- samo polako
Mislim da od samog starta nismo prihvatili komunalnu policiju kao servis građana.
Naravno da im se može zameriti mnogo toga ali im treba i dopustiti da rade svoj posao a čini mi se da na to nismo spremni.
Naravno da im se može zameriti mnogo toga ali im treba i dopustiti da rade svoj posao a čini mi se da na to nismo spremni.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ni policija ne radi baš uvek svoj posao.
- samo polako
Slažem se!
Zato smo tu gde jesmo!
Zato smo tu gde jesmo!
Nismo je prihvatili, jer ju je vlast (ne ova, nego prethodna) osnovala kao servis za zapošljavanje partijskih poslušnika.samo polako napisao:Mislim da od samog starta nismo prihvatili komunalnu policiju kao servis građana.
Drugo, sam naziv "policija" + vrlo velika ovlašćenja, data su ljudima bez dovoljno obuke, stručnosti i iskustva. To je, osim kod običnih građana, izazvalo ogorčenje i kod pripadnika prave policije.
Umesto "klinaca iz partije", komunalnu policiju je trebalo formirati od pripadnika prave policije koji su ili pred penzijom, ili iz nekog razloga žele "mirnije" zadatke, umesto kontakta sa kriminalcima. Policija bi ostala policija, posao bi radili ljudi koji već imaju iskustva sa sprovođenjem zakona, a poverenje građana bi bilo znatno veće.
Ђенерал Јанковић
Amin, najbolji post na temu komunalne "policije", u narodu poznata kao žardinjerija.
Postujte saobracajne propise!!!
[THUMBS UP SIGN]
TT
TT
Baš sam pre neki dan pričao sa društvom o mojim ekskurzijama krajem 90ih i početkom 2000tih, kada smo u obrazovne svrhe obilazili pančevački i subotički buvljak kao i Tesco u Segedinu. Drago mi je da se plan i program ne menjaVladapetr napisao:Ne pitam se ja tu ništa gde se ide, ovo je bilo u obrazovne svrhestali smo na kratko u prolazu, pa sam uslikao.

Što se parkiranja tiče, meni je sad 50% slobodnih parking mesta, tesno

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne bih da zvuči kao pravdanje ili kako već, ali ovo je bilo potpuno van plana i programa. Zato smo se i stigli u BG sa nekoliko sati zakašnjenja, oko 5 ujutro.
Obišli smo nekoliko gradova na severu Italije (Verona, Ferara, Padova, San Marino...) i u svakom su imali barem sat-dva slobodnog vremena, ali su zadnji dan deca krenula da kukaju kako nisu uspeli da šopinguju i da hoće u neki tržni centar. Ako treba preskočiće i obilazak Venecije al mora da se obiđu neki butici
Obišli smo nekoliko gradova na severu Italije (Verona, Ferara, Padova, San Marino...) i u svakom su imali barem sat-dva slobodnog vremena, ali su zadnji dan deca krenula da kukaju kako nisu uspeli da šopinguju i da hoće u neki tržni centar. Ako treba preskočiće i obilazak Venecije al mora da se obiđu neki butici

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.