Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Kompjuterske igre

Post od methane.master »

Sa Millwallom sam osvajao LŠ, tako da mogu reći samo - Scudi amateru. ;)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Pa nije problem osvajanje, nego mi nije zanimljivo igrati sa igracima za koje nikad nisam cuo, a posle sa anonimusima koji ne postoje nego ih generise sama igra.

Prosle godine sam igrao tako, sad ovako :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Pa ja sam osvojio LŠ u 5. sezoni (uz 2 PL) sa (tada) uveliko aktuelnim igračima. :djavo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Pa u petoj sezoni Ronaldo ima preko 33 godine, pada i skill i nije ni blizu takav igrac. Nije problem osvajanje, mogu i u trecoj da osvojim, ali mi nije zanimljivo kad ne mogu da trgujem igracima sadasnjice.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Ja ne znam da li su od tada nesto fundamentalno menjali u CM ali sasvim normalno sam mogao da.radim transfere, ako imam kintu i ako sam dovoljno atraktivan kao klub, što sam ubrzo postao.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Odakle ti sa timom iz engleske 3-4. lige reputacija i 100+ miliona za igrace?

Nije cm, nego fifa 15 :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Scuderia napisao:Odakle ti sa timom iz engleske 3-4. lige reputacija i 100+ miliona za igrace?

Nije cm, nego fifa 15 :)

Male tajne velikih majstora CM. Kakva bre Fifa, to je za devojčice. :kezo:
Širim haos!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Nema tajni sem sifri :D
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

:naughty: Ništa šifre, samo DryKnowledge (TM) tehnologija. :cool!:
Širim haos!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Ma nije to realno, da jeste, sad bi Messi i CR bili u Millwall-u :kezo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Zar poenta većine igara nije da nerealno bude realno? ;)

Lako je biti šampion sa MU, Realom, Barcom. Ja sam bio sa i La Corunom, Sociedadom, Leedsom, Millwalom (zasebne karijere naravno)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Pa nije :) A i jaka stvar da li si sa Realom ili Millwallom kad i sa ovim drugim imas neku foru da kupujes najjace igrace? Nikakva razlika.

Prosao sam vec to, 15 sezona, Plymouth - Roda - Milan - Barca - Liverpool, potkacio sam Bale-a/Neymara u najboljoj formi koliko se secam od napadaca, a u svaki od ovih timova ulazio kad je imao najgore igrace, u Barci nijednog od danasnjih, najjaci imao skill 75 mozda :kezo:

Realno, ne zna se sta je gore, necu ni s Realom sad igrati nesto posebno dugo, nikad mi ta najjaca varijanta nije bila zanimljiva, kad zavrse ti bolji igraci uzecu neki krs tim pa polako.

MP je i dalje najjaca strana ovakvih igara i to NBA i Fifa Street jer svako ima podjednake sanse, kad se igra obicna Fifa zna se ko pobedjuje :mangup: Pa jos ako sam raspolozen da ovako nekog ponizavam bude svakakvih reci :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=WbNUJ5i6Rtc
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Pa nisu mi najbolji igrači odmah došli. Samo sam taktilu prilagodjavao onom šta sam imao a posle sam kupovao pametno, još pametnije prodavao. ;) Tek u 4.i 5. sezoni sam mogao da kupim par vrhunskih. A da i proširio sam stadion nakon 2. sezone. Neimar sam ko Mrkonjić;)

Edit:

Ostah bez baterije...

Millwall sam igrao nakon puno odigranih partija, po nekoliko sezona sa različitim klubovima. i u međuvremeni sam pohvatao mali milion sitnih fazona. Počeo sam da menjam treninge igračima. Nakon toliko partija znao sam kog igrača da kupim i kada će da zablista a kada da počne da pada, koliki ugovor da ponudim, kada da ga produžim, kada da ga prodam. Osim prve sezone nije mi poenta bila da mi u timu igraju najbolju igrači na svetu. CM je epohalan gubitak vremena i na njega sam u 2-3 navrata potrošio po nekoliko meseci života i puno neprospavanih noći. Imao sam čak i luđe ideje od igranja drugoligaša u Engleskoj, ali onda sam se na sreću zapitao čemu sve to i deinstalirao sa kompa.
Širim haos!
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Pa nije poenta ni da igras bez igraca sadasnjice, ne znam za CM nisam igrao davno, ali u Fifi nema nikakve fore, jednostavno nemas reputaciju niti pare da dovedes bilo koga poznatijeg, a kamoli najbolje.

Mada prekidam i ovo, Bez Mesija islo duplo bolje, sad me Levante gazi :kuku:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

U CM i tim ranijim menadzerima je bilo dosta tih fori i propusta prilikom izrade da je to nenormalno. U jednoj verziji je bila fora da ponudis klubu, lupicu, 100 miliona i kada klub prihvati ponudi i kad se dogovaras sa igracem oko plate imao si opciju sa strane da izmenis ugovor sa klubom. Tu naravno odmah stavis 0€ da kosta transfer i igrac ti dodje bez problema. :D

Ja zadnjih nekoliko meseci igram FM 08, uzeo sam da vodim Swansea koji je bio u trecoj ligi, sledecoj sezoni sam usao u drugu ligu i zavrsio u top 15. Na kraju druge sezone Everton nije hteo da produzi ugovor sa Moyesom pa su mi ponudili posao koji sam prihvatio. Sad sam skoro na polusezoni i nesto mi slabo ide, doveo sam dobre napadace ali mi je odbrana losa.
A dok sam bio u Swansea, doveo sam nekoliko igraca na free transfer koje sam na kraju prve sezone mogao da prodam za dva do tri miliona lagano, sto je za taj rang bilo odlicno.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Odgovori