Dobro veče
Re: Dobro veče
Uh, leg'o bi mi jedan takav klitja, prikladan mojim godinama, jos samo da vidimo koliko ce mi doplatiti i no frks.
Sta ce mu se desiti posle, ja ne odgovaram, odmah se ogradjujem! 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
-
Cherokee
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Benzin je kao droga, posle konzumiranja javljaju se buncanja, halucinacijeStjepa napisao:Posto je skoro unapredjen u moderatora na jednom forumu, clanovi istog bi burno reagovali kada bi doznali da je Renault menjao Skodom. Posto ima osoba koje su clanovi i tog i ovog foruma sasvim je izvesno da bi se to jednog trenutka doznalo. Razalovanje u najavi, ali to je nista sta bi ga tek cekalo.
Dobro, posto ne bi bio TDI verovatno bi ga momentalno hladnokrvno ubili. A da je slucajno TDI... klin pod nokte, nabijanje na neomascen glogov kolac... Ma muke malog Radojice bi bile manje nego koje bi snasle Dragana. U gadnu se sektu uvukao, jos postao uzviseni u istoj. Ko jednom tamo udje ziv ne izadje.
@NexT
@Che benzin je bio ok dok nisu poceli da ga mesaju sa plinom. Ko od vina kad prave spricer da ih izadje jeftinije kad hoce da se napiju.
@Che benzin je bio ok dok nisu poceli da ga mesaju sa plinom. Ko od vina kad prave spricer da ih izadje jeftinije kad hoce da se napiju.
U sržStjepa napisao:@Che benzin je bio ok dok nisu poceli da ga mesaju sa plinom. Ko od vina kad prave spricer da ih izadje jeftinije kad hoce da se napiju.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da li neko zna da li jos uvek moze da se popne na auto-put NS-SU kod Feketica?
Kaze mi cale da je pre tako moglo, negde kod Feketica se sa "starog puta" popnes na autoput i obisao si naplatnu rampu onda...
Treba da idem u SU, ali pre toga moram otici do Zablja, pa da se ne vracam opet za NS, kontao sam da preko Temerina>Siriga>Srbobrana>Feketica dodjem na ap.
Kaze mi cale da je pre tako moglo, negde kod Feketica se sa "starog puta" popnes na autoput i obisao si naplatnu rampu onda...
Treba da idem u SU, ali pre toga moram otici do Zablja, pa da se ne vracam opet za NS, kontao sam da preko Temerina>Siriga>Srbobrana>Feketica dodjem na ap.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Može još uvek. Ja sam tu ušao na autoput pre nekih dvadesetak dana. Ne plaća se do Subotice ništa. U subotu sam prošao autoputem od Vrbasa do Subotice i takođe nisam primetio neke promene kod Feketića.
Sent from my Samsung using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A reci mi kad idem od Srbobrana jel ulazim u Feketic ili pre Feketica se ukljucujem? Po mapi bih trebao pre Feketica...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pre Feketića imaš raskrsnicu i na njoj skrećeš levo da se uključiš na autoput za SU. Ako nastaviš pravo gore preko nadvožnjaka prelaziš preko autoputa i ulaziš u Feketić.
Danas oko 15h, autoput kod Novog Sada. Oboren stari rekord od 42C postavljen pretprosle godine.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Koji kompleksasi ovi iz VW, morali su i na komande klime da zveknu jedan znak... Cisto da se zna ko te hladi...

Ovaj moj i nije za reklamu, jer ne hladi bas nesto. OK je dok su temperature do 32-33C , ali kada predje onda se tesko bori. Nisam bio ni da proverim stanje gasa, ni pritisak (ako se to uopste meri) od kad ga imam... znaci jedno 5 godina i kusur. 
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
prvo kao ma i nije nesto, al onda na kraju doda da je to Das Auto i da on nikad nije proveravao klimu
Ma preko 33 se svi muce da olade, pogotovo u gradu... Juce je bilo 38 u ladu na BG asfaltu, a zamisli tek iznad uzarenog betona gde je hladnjak
NexT napisao: Ma preko 33 se svi muce da olade, pogotovo u gradu...

Oni stavljaju i onaj tockic na centralnoj konzoli (nisam video dal' jos neko to praktikuje) gde mozes da podesavas koliko zelis hladan vazduh da uduvava tu i ja moram da ga otkotrljam skroz u crveno jer ako stavim na plavo glava mi se smrzne. Mada verujem da to zavisi i koliko je nov auto, tj kada je nov i klima tek napunjena onda radi kao zmaj. Yaris je isto nevidjeno dobro hladio, Porsche je imao najbolje i hladjenje i grejanje koje sam ikad osetio, ali oba su bila nova auta.
A VW je to napravio da traje i da se ne puni, naravno.
Docekao je taj u dvoriste i ispratio mnoge automobile...
Ima E klasa to...
Ja pricam o tome da parkiras BMW sat vremena na sunce kad je napolju 38 i onda upalis auto i klimu i cekas da pocne da hladi... A onda to uradi isto dok je auto u hladovini a napolju 30 stepeni
Ja pricam o tome da parkiras BMW sat vremena na sunce kad je napolju 38 i onda upalis auto i klimu i cekas da pocne da hladi... A onda to uradi isto dok je auto u hladovini a napolju 30 stepeni