Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: Dobro veče

Post od Dusan »

Uh, leg'o bi mi jedan takav klitja, prikladan mojim godinama, jos samo da vidimo koliko ce mi doplatiti i no frks. :rofl: Sta ce mu se desiti posle, ja ne odgovaram, odmah se ogradjujem! :loool:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Stjepa napisao:Posto je skoro unapredjen u moderatora na jednom forumu, clanovi istog bi burno reagovali kada bi doznali da je Renault menjao Skodom. Posto ima osoba koje su clanovi i tog i ovog foruma sasvim je izvesno da bi se to jednog trenutka doznalo. Razalovanje u najavi, ali to je nista sta bi ga tek cekalo.
Dobro, posto ne bi bio TDI verovatno bi ga momentalno hladnokrvno ubili. A da je slucajno TDI... klin pod nokte, nabijanje na neomascen glogov kolac... Ma muke malog Radojice bi bile manje nego koje bi snasle Dragana. U gadnu se sektu uvukao, jos postao uzviseni u istoj. Ko jednom tamo udje ziv ne izadje.
Benzin je kao droga, posle konzumiranja javljaju se buncanja, halucinacije :zvezdice: :cekic:
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

@NexT :understand:

@Che benzin je bio ok dok nisu poceli da ga mesaju sa plinom. Ko od vina kad prave spricer da ih izadje jeftinije kad hoce da se napiju. :kezo:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Stjepa napisao:@Che benzin je bio ok dok nisu poceli da ga mesaju sa plinom. Ko od vina kad prave spricer da ih izadje jeftinije kad hoce da se napiju. :kezo:
U srž :klanjamse: :kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Da li neko zna da li jos uvek moze da se popne na auto-put NS-SU kod Feketica?
Kaze mi cale da je pre tako moglo, negde kod Feketica se sa "starog puta" popnes na autoput i obisao si naplatnu rampu onda... :)

Treba da idem u SU, ali pre toga moram otici do Zablja, pa da se ne vracam opet za NS, kontao sam da preko Temerina>Siriga>Srbobrana>Feketica dodjem na ap. :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Može još uvek. Ja sam tu ušao na autoput pre nekih dvadesetak dana. Ne plaća se do Subotice ništa. U subotu sam prošao autoputem od Vrbasa do Subotice i takođe nisam primetio neke promene kod Feketića.

Sent from my Samsung using Tapatalk
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

A reci mi kad idem od Srbobrana jel ulazim u Feketic ili pre Feketica se ukljucujem? Po mapi bih trebao pre Feketica...

Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Pre Feketića imaš raskrsnicu i na njoj skrećeš levo da se uključiš na autoput za SU. Ako nastaviš pravo gore preko nadvožnjaka prelaziš preko autoputa i ulaziš u Feketić.

Sent from my Samsung using Tapatalk
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

:pivo:

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Danas oko 15h, autoput kod Novog Sada. Oboren stari rekord od 42C postavljen pretprosle godine.
Prikačeni fajlovi
Image439_resize.jpg
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Koji kompleksasi ovi iz VW, morali su i na komande klime da zveknu jedan znak... Cisto da se zna ko te hladi... :kezo: :mrgreen:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Ovaj moj i nije za reklamu, jer ne hladi bas nesto. OK je dok su temperature do 32-33C , ali kada predje onda se tesko bori. Nisam bio ni da proverim stanje gasa, ni pritisak (ako se to uopste meri) od kad ga imam... znaci jedno 5 godina i kusur. :pardon:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

:rofl:
prvo kao ma i nije nesto, al onda na kraju doda da je to Das Auto i da on nikad nije proveravao klimu :kezo: :doubleup:

Ma preko 33 se svi muce da olade, pogotovo u gradu... Juce je bilo 38 u ladu na BG asfaltu, a zamisli tek iznad uzarenog betona gde je hladnjak :o
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

NexT napisao: Ma preko 33 se svi muce da olade, pogotovo u gradu...
:naughty:
Slika

Oni stavljaju i onaj tockic na centralnoj konzoli (nisam video dal' jos neko to praktikuje) gde mozes da podesavas koliko zelis hladan vazduh da uduvava tu i ja moram da ga otkotrljam skroz u crveno jer ako stavim na plavo glava mi se smrzne. Mada verujem da to zavisi i koliko je nov auto, tj kada je nov i klima tek napunjena onda radi kao zmaj. Yaris je isto nevidjeno dobro hladio, Porsche je imao najbolje i hladjenje i grejanje koje sam ikad osetio, ali oba su bila nova auta.

A VW je to napravio da traje i da se ne puni, naravno. :) Evo moj Golf ce taman za 16 god kad mi cerka dobije dozvolu da bude u najboljim godinama. Ne znam dal' da joj odma' prepisem auto ili da cekam da polozi. :mrgreen:
Docekao je taj u dvoriste i ispratio mnoge automobile... :ovacije:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Ima E klasa to...
Ja pricam o tome da parkiras BMW sat vremena na sunce kad je napolju 38 i onda upalis auto i klimu i cekas da pocne da hladi... A onda to uradi isto dok je auto u hladovini a napolju 30 stepeni :)
Odgovori