Koliko troši?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Koliko troši?
O prepunjavanju rezervoara na posebnoj temi viewtopic.php?f=31&t=7112

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jbg kad nisi mogao preko PO.cozmo napisao: 26 Apr 2022, 14:07 Da dodam da su svi lokalni putevi raspad i siguran put ka unistenju trapa i guma.
"Алтернативни путни правац петља Смедерево."
Meni je kroz Stig i posle (osim svih sela usput) OK bilo za vožnju. Mada nisam išao na tu stranu jedno 3-4 godine.
Izlaz za PO je zatvoren tako sto je obelezeno 100m pre iskljucenja inace
Masa je ispizdela. A preko Smedereva nam rekla gazdarica apartmana da su putovali dan pre toga citavih 5 sati, nepregledne kolone su bile.

Masa je ispizdela. A preko Smedereva nam rekla gazdarica apartmana da su putovali dan pre toga citavih 5 sati, nepregledne kolone su bile.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ne znam kad si isao, ali juce, sigurno par minuta pre iskljucenja za Smederevo, iz pravca BG, stoji ogroman znak da za PO treba da se ide preko SD.
P.S.
Ima tri izlaza za SD, ovaj kod zelezare je i juce imao solidnu kolonu vozila kod naplatne. Ovi drugi bi trebalo da su OK.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
P.S.
Ima tri izlaza za SD, ovaj kod zelezare je i juce imao solidnu kolonu vozila kod naplatne. Ovi drugi bi trebalo da su OK.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ljudi, jel ovo znači da ja ipak BMB95 ne bi trebao da sipam? Nisu mi te tačkice u tabeli jasne, ali se na tabeli 95 ni ne pojavljuje. To sam slikao poklopac rezervoara na Astri, al više slika šaljem, možda se na nekoj vidi bolje nego na drugima, pogotovo što Tapatalk slike kompresuje.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Unleaded = BMB95
Bezolovni - unleaded
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Bezolovni - unleaded
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
A koji drugi benzin postoji poslednjih 15+ godina?
A uzgred, imate ga u 2 kvaliteta samo na svakoj pumpi, isti jedini tip goriva.
A uzgred, imate ga u 2 kvaliteta samo na svakoj pumpi, isti jedini tip goriva.
Cini mi se da u Evropi ima i onih mikseva sa etanolom, tipa e18, ako se dobro secam.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
E10 vidjam redovno, tj. jeftiniji benzin je taj.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jasno da je bezolovni, ali BMB95 je valjda 95 oktorana, pa se sad pitam da li je za ovaj preporučeno da ima više oktana? (To bi onda bio GDrive100 recimo?)
Jer na tom papiru piše UNLEADED, al kakva je ono tabela na poklopcu: ono što s leve strane ima brojeve 97, 98, 99, a iznad slova E F M A M J J A S O N D? Najbolje se vidi na 3. i 4. slici što su uslikane s blicem. Da li je onda preporučen bilo kakav bezolovni, ili nešto konkretnije?
Jer na tom papiru piše UNLEADED, al kakva je ono tabela na poklopcu: ono što s leve strane ima brojeve 97, 98, 99, a iznad slova E F M A M J J A S O N D? Najbolje se vidi na 3. i 4. slici što su uslikane s blicem. Da li je onda preporučen bilo kakav bezolovni, ili nešto konkretnije?
To ugravirano je datum proizvodnje (mesec/godina) tog dela (poklopca rezervoara). Nema veze sa gorivom.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
B6, 2.0 fsi prosto iznenadjen ovih dana ovakvom potrosnjom na magistralnom putu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kuda si isao? Tamo kroz SD jeste los put, Kolari i taj deo. Posle dalje je ok kad prodjes PO. Od naplatne do PO ima kolotraga uzas.cozmo napisao:307 1.6 HDI 110KS
Obilazak Istocne Srbije: NS-Golubac (preko Svilajnca), Lepenski Vir, Srebrno Jezero-NS.
651,6 km sa 31 litrom metodom od cepa do cepa, sto je potrosnja od 4,76L na 100km.
Bord je pokazivao od 3,8 do 5,5 zavisno od uslova voznje (merio sam povremeno neke proseke) - autoput, magistrala itd.
Da dodam da su svi lokalni putevi raspad i siguran put ka unistenju trapa i guma.
Mada rade sad brzu saobracajnicu to ce biti vrh kad zavrse. 4 trake, 100kmh od naplatne sve do Golubca.
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Očekivana potrošnja. I meni je magistrala 5.x. Čak je i grad prihvatljiv, autoput ga zakolje.guzva napisao: 27 Apr 2022, 23:50 B6, 2.0 fsi prosto iznenadjen ovih dana ovakvom potrosnjom na magistralnom putu.