Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od sebekkg »

Da.

poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Monopolizam MTSa na delu:

Vip pita RATEL: Koje to specijalne uslove iPhone treba da ispuni?

Vip mobile upitao je Regulatornu agenciju za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL) “koje to specijalne zahteve iPhone 6 treba da ispuni za srpsko tržište” kako bi oni bili u mogućnosti da taj smartfon uvrste u svoju ponudu.

U dopisu Ekonomskim Vestima, Vip mobile je istakao spremnost da RATEL-u dostavi svu dokumentaciju na osnovu koje operateri širom Evropske unije putem distributera nude tamošnjim korisnicima Epl proizvode.

“Primera radi, naša sestrinska kompanija u Makedoniji prodaje iPhone na svom tržištu za koji nije potrebna detaljna tehnička dokumentacija koja se nama traži od strane regulatora. Međutim, pošto je jedan od operatera (Telekom Srbija prim.aut) već najavio da ima sklopljen ugovor sa kompanijom Epl, samo on može od proizvođača da dobije detaljnu tehničku dokumentaciju o iPhone-u 6 i podnese je RATEL-u”, saopštava Vip mobile.

Oni dalje postavljaju pitanje RATEL-u kako je moguće “da jedan vrunski mobilni uređaj koji se prodaje širom Evrope treba da prođe dodatnu verifikaciju u Srbiji”.

“Nažalost, sve dok se regulativa u ovoj oblasti ne uskladi sa EU, novi modeli mobilnih uređaja prvo će biti prodavani na sivom tržištu, po visokim cenama i bez ikakve dokumentacije i zaštite korisnika”, upozoravaju iz Vipa i dodaju da će oni plasirati iPhone 6 na tržište u Srbiji čim RATEL “izda potvrdu o usaglašenosti iPhone 6 sa propisima o radio i telekomunikacionoj opremi”.

http://ekonomskevesti.com/srbija/vip-pi ... da-ispuni/
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Kolega doneo malopre ajfoun šes', ozbiljno dobra naprava. Finis je da se useres, i radi odlicno ono malo sto sam cackao.
Kum kupio One+, e ono mi se tek svidelo, sa sve tepihom na ledjima.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Oće li kum da kaže koju o tom One Plusu, ja čitao par članaka ovih dana. Deluje super.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ja ozbiljno razmisljam uzeti jedan, dojmio me.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

On sad može tebe da invajtuje pa ti stičeš mogućnost kupovine jel tako?
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

http://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo

Neverovatno mi je da je ovoliko sporiji samsung.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ništa to nije čudno. TW je najveći krš koji postoji na tržištu. Kolegina Alpha radi lošije nego moj S4 iako je na papiru jača. Samsung je pukao skroz kad su telefoni u pitanju.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Nemoj da te laki cuje (procita). :mrgreen:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Njega zanima samo Note a on je možda i dobar... još se ne zna. Za ostale modele bi se verovatno složio sa mnom.

iOS u praksi jeste neuporedivo brzi od modifikovanih verzija Androida, posebno TW-a, ali ga i dalje hebe multitasking...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Pa u ovom testu se vidi da sve aplikacije drzi u backgroundu, za razliku od samsunga koji pokrece opet. Ili mislis nesto drugo?
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Uroš S. napisao:On sad može tebe da invajtuje pa ti stičeš mogućnost kupovine jel tako?
Da, ali sam cuo da ce sad u redovnu prodaju. Ima vise invajtova, a imamo i Dusana u Becu da nam donese :D
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Pricao sam sa Urosem vec oko toga, rekao sam da nije problem, jedino sto ja ne mogu da uzmem tax free. :)
Floyd
Reactions:

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

Dusan napisao:Pa u ovom testu se vidi da sve aplikacije drzi u backgroundu, za razliku od samsunga koji pokrece opet. Ili mislis nesto drugo?
Malo sam ga testirao u radnji i javlja se isti problem sa browser-om. Otvorim nekoliko tabova, izadjem i startujem igru a onda po povratku u Safari, sve učitava iznova. Nisam imao prilike a ni vremena za detaljnije testiranje. Svakako, čim stigne 64 GB uzeću da probam pa ako mi se ne bude svideo, ide u oglase.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Sad ce neko da to objasni da je neispravan primerak :)
Ja sutra narucujem 6+ :)
Odgovori