Sport
Re: Sport
http://www.youtube.com/watch?v=QnZqIJxvBjU
Kako klinci super igraju,ovaj mucenik na golu iz Madrida zna da brani,ali mu je odbrana suplja.
A drugi gol,svaka mu cast.
Kako klinci super igraju,ovaj mucenik na golu iz Madrida zna da brani,ali mu je odbrana suplja.
A drugi gol,svaka mu cast.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kako ga je zavukao mali iz slobodnjaka, svaka mu cast. Mada kontam da je ovo neka laksa lopta u odnosu na seniore i starije kategorije.
I interesantno je sto igraci Reala grle golmana posle utakmice, mi smo se posle svake izgubljene utakmice napusavali sa golmanom sto je primio gol(ove), bez obzira na odbranjene prilike.
Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
I interesantno je sto igraci Reala grle golmana posle utakmice, mi smo se posle svake izgubljene utakmice napusavali sa golmanom sto je primio gol(ove), bez obzira na odbranjene prilike.

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
U najboljem slučaju bi se samo verbalno pokoškali sa protivnikom! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Srecan top 8 svima koji slave. 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Eh, da.
Svi vi, koji ste sumnjali u reci g.crnog, po pitanju sporta (pa i vezbanja i sl) da se zapitate malo.
Naime, juce je na poluvremenu utakmice Partizan - Radnicki Surdulica, rezultat bio 0:2
Tokom poluvremena, navijaci sa juga su odrzali predavanje fudbalerima, nakon cega je utakmica zavrsena sa 3:2.
Posto je crni pripadnik iste grupe vrhunskih strucnjaka, ocigledno je da zna znanje.
Postujte to!
Svi vi, koji ste sumnjali u reci g.crnog, po pitanju sporta (pa i vezbanja i sl) da se zapitate malo.
Naime, juce je na poluvremenu utakmice Partizan - Radnicki Surdulica, rezultat bio 0:2
Tokom poluvremena, navijaci sa juga su odrzali predavanje fudbalerima, nakon cega je utakmica zavrsena sa 3:2.
Posto je crni pripadnik iste grupe vrhunskih strucnjaka, ocigledno je da zna znanje.
Postujte to!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V