Ne brže od života!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
I ja upravo od ovakvih stvari strahujem. Džabe i što su dobra kola, samo ako imaš ludu sreću da izvučeš glavu.
Posetite www.garaza.rs !
Statistika radi za nas, bez brige
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jedna bitna stvar - ovakve stvari se mnogo cesce desavaju nocu i rano ujutru, u svitanje, nego preko dana.
Umor, dekoncetracija...
Umor, dekoncetracija...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Alkohol se više konzumira uveče, a i teže se procenjuju situacije samo na osnovu farova u daljini. Dosta ih je i sa neispravnim svetlima...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Za magistralne puteve ne bih rekao da je alkohol neki presudan faktor - to vise vazi za lokalne puteve.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ibarska magistrala - 0‰ zona.
Većina magistralnih puteva je lokalnim vozačima glavna saobrajnica, a znamo da su kafane tu uglavnom načičkane.
Najgore iskustvo tog tipa sam imao baš na isključenju sa kafanskog parkinga u Ovčarskoj klisuri, na onoj krivini...
Većina magistralnih puteva je lokalnim vozačima glavna saobrajnica, a znamo da su kafane tu uglavnom načičkane.
Najgore iskustvo tog tipa sam imao baš na isključenju sa kafanskog parkinga u Ovčarskoj klisuri, na onoj krivini...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Petra Divac (19), ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, povređena je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici braće Jugović u Beogradu, potvrđeno je "Blicu".
Ona je sa još jednom osobom pala sa motora oko 23 sata sinoć u blizini Studentskog trga.
Kako saznaje Blic, Petra Divac zadobila je ortopedske povrede, operisana je i nalazi se u šok sobi Vojno-medicinske akademije.
Motociklista L.Ž. (23), koji je bio sa njom, takođe je povređen i operisan.
Uzrok nesreće za sada nije poznat.
http://rs.n1info.com/a286578/Vesti/Vest ... isana.html
Ona je sa još jednom osobom pala sa motora oko 23 sata sinoć u blizini Studentskog trga.
Kako saznaje Blic, Petra Divac zadobila je ortopedske povrede, operisana je i nalazi se u šok sobi Vojno-medicinske akademije.
Motociklista L.Ž. (23), koji je bio sa njom, takođe je povređen i operisan.
Uzrok nesreće za sada nije poznat.
http://rs.n1info.com/a286578/Vesti/Vest ... isana.html
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Gomilu puta mi se tako neki uvali, iz dvorišta, ili sa parkinga, ubrzavši za 10s do 40km/h, sve nas uspori/zaustavi, da bi se isključio 120m kasnije, ispred prodavnice ili kafane.Velja napisao:Većina magistralnih puteva je lokalnim vozačima glavna saobrajnica, a znamo da su kafane tu uglavnom načičkane.
TT
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Dovoljno da neko vozi malo iznad ogranicenja, s druge strane neko ko je nesiguran i to je to 
Sad idem na posao i kod merkatora yugic i volvo naletili jedno na drugo. Yugo je vozio neki dedica, dok su u volvu bili covjek i zena. Od yuga ja mislim da nije ostalo puno posto je prednji dio poprilicno zguzvan. Volvo stradao prednji lijevi kraj (nisam bas vidio koliko posto sam pjehe isao s druge strane) i sreca zaustavio se manje od pola metra do semafora pa nije bilo dodatnog ostecenja.

Sad idem na posao i kod merkatora yugic i volvo naletili jedno na drugo. Yugo je vozio neki dedica, dok su u volvu bili covjek i zena. Od yuga ja mislim da nije ostalo puno posto je prednji dio poprilicno zguzvan. Volvo stradao prednji lijevi kraj (nisam bas vidio koliko posto sam pjehe isao s druge strane) i sreca zaustavio se manje od pola metra do semafora pa nije bilo dodatnog ostecenja.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Možda zvuči glupo kad tako nešto kaže kragujevčanin, ali moje lično mišljenje je da od onog dana kad sa ulica u Srbiji budu nestali i poslednji Yugo,Z101 i Z128, smrtnost i broj povredjenih na putevima će značajno da bude smanjena.
Kao oldtimeri OK, kao objekti za projekte restauriranja da se tu i tamo pokaže na nekom skupu i proveze par stotina kilometara godišnje , takodje OK. Ali nikako u svakodnevnom saobraćaju.
Kao oldtimeri OK, kao objekti za projekte restauriranja da se tu i tamo pokaže na nekom skupu i proveze par stotina kilometara godišnje , takodje OK. Ali nikako u svakodnevnom saobraćaju.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Matorci za volanom su pošast svuda u svetu i nije mi jasno zašto nisu strožije zdravstveno uslovljeni. Vidim po sebi, nije isto kao ranije...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Pre dve-tri godine vraćam se ja sa posla u nedelju i u "mojoj"ulici mi u susret ide bela S-Klasa (parkira u našoj garaži). OK, ništa posebno, ali auto ide a nigde vozača, ide sam, lepo vidim kroz vetrobransko staklo, nigde nikoga u autu. U trenutku kad smo se mimoilazili vidim u vozačkom sedištu bakutu koja bukvalno (ali najbukvalnije) gleda kroz volan i drži ruke na "15 do3". Smejao sam se pola sata, setio sam se filma sa tom scenom (valjda Mr.Bean ili Naked gun??). Posle par dana, prolazim kroz garažu i vidim auto, a na vozačkom sedištu još jastuk, da babac uopšte može da gleda kroz volan. Kuku & lele mislim se

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Imam ja drugaricu koja obori sedište maltene skroz i tako vozi, kaže ne može drugačije. Ionako je niska, šta li vidi i kako vidi prednji kraj auta, nije mi jasno. Kapiram da vozi na osećaj, ali valjda treba videti ako ti se nešto nađe ispred tebe, prepreka, životinja, dete... Inače je dobar vozač i voli da vozi. Moraću da je zamolim da stavi neku kameru na čelo i snimi malo kako to izgleda iz njene perspektive. 

Posetite www.garaza.rs !
Nemoj da bude posle...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Za starije ljude koji jos uvek voze apsolutno je kriva drzava sto ih pusta. Moj deda ('39 godiste) jos uvek vozi, doduse produzuju mu na godinu dana. Po selu je ok, nema saobracaja, ali kad sidje u grad nastaje haos. Iako je 50 godina ziveo u gradu, zaboravio je gde ko ima prednost, a i znakove pa vozi tako sto stane i gleda ko ce da ga pusti. Takva je generalno voznja u mom gradu vikendom, kad ljudi sa sela sidju do grada da kupuju stvari. Dosta ih ne zna propise, pa nastane cirkus..
Сад му није ништа...