Ko ti da si ga pravio pa ga najavljuješ.Laki021 napisao:
Inace Android ce konacno uskoro srediti ovu glupost sa dugim paljenjem aplikacija. Trenutno se aplikacija pri svakom pokretanju kompajlira, sa Android L to vise nece biti slucaj pa cemo videti sta su brzina i trajanje baterije
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ovi sto su testirali stvarno potvrđuju to. Videćemo na kraju krajeva.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Samo gledaj... u medjuvremenu ako te ne mrzi mozes i da potrazis koje su sve optimizacije ubacene kao i neke preliminarne rezultate.
Ja sam mislio da su samsung i android i do sada objasnjavali sta je trajanje baterije i brzina. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
ART je stigao sa KitKat-om, i kod nekih uredjaja je bilo opciono biranje izmedju Dalvik i Android Run Time-a (Nexus5, Nexus7, G3...).
Podvarak je onda pisao da mu je baterija prilicno bolja sa ART-om na Nexus5.
Posle instalacije G3 roma na G2, mogao sam da promenim sa Dalvik na ART, sto sam i uradio danas. Rezultate cu tek da vidim
Ono sto je ideja, jeste da ART bude po defaultu setovan na L, pa otuda i najavljivana poboljsanja.
Ko zeli, moze da procita o razlici izmedju Dalvik i ART ovde.
Podvarak je onda pisao da mu je baterija prilicno bolja sa ART-om na Nexus5.
Posle instalacije G3 roma na G2, mogao sam da promenim sa Dalvik na ART, sto sam i uradio danas. Rezultate cu tek da vidim

Ono sto je ideja, jeste da ART bude po defaultu setovan na L, pa otuda i najavljivana poboljsanja.
Ko zeli, moze da procita o razlici izmedju Dalvik i ART ovde.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Sutra malo.
Mislim valja, itekako valja, ali ako bude kako najavljuju ozbiljno će da uzdrma flagship i srednju klasu.
Tapatalk Pro
Mislim valja, itekako valja, ali ako bude kako najavljuju ozbiljno će da uzdrma flagship i srednju klasu.
Tapatalk Pro
Meni se čini Floyde da si ti nekada pisao kako je tvoj S4 manje-više savršenstvo...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Video sam, nalozili se ovi iz samsunga mnogo
Jeste lep telefon,ali se izgleda tu sve zavrsava. Danas sam malo zagledao M8, e ono je alfa...

Jeste lep telefon,ali se izgleda tu sve zavrsava. Danas sam malo zagledao M8, e ono je alfa...
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Nisam baš pisao da je savršenstvo nego da u odnosu na starije Android telefone radi jako dobro. Napredak dolaskom JB-a i povećanjem ram-a je evidentan ali od tada sve stagnira. Videćemo još taj novi Android ali ne verujem da će stići iOS. Onaj klip što je Geza postavio, pokazuje da i dalje ima iste problemeHKS napisao:Meni se čini Floyde da si ti nekada pisao kako je tvoj S4 manje-više savršenstvo...

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ne znam sta se desava sa TouchWiz-om, ali se cini da postaje sve gori i gori po pitanju brzine i fluidnosti.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da vas čita neko ko ne zna o čemu se radi zaključio bi da je nekog ili nešto što se odaziva na ime Samsung koji je do pre neki dan pucao od snage i zdravlja zahvatila nagla i brza zarazna bolest s neizvesnim ishodom i da je potrebna hitna evakuacija.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Juce sam uradio factory reset na S2, nakon dve i po godine je postao nesnosan (nije da je los rezultat za Samsung Android). I to je privremeno resenje dok ne dobije Cyanogen mod ili nesto slicno.
Stavi Neat ROM, domaći proizvod. Cyanogen nije za ljude koji žele zagarantovano pouzdanu spravu, tj može da radi OK, ali i ne mora da znači.
Ja sam od prvog do poslednjeg dana posedovanja S2 imao Wanamlite, ali odavno nema podršku nikakvu. Kolega je nasledio S2jku i dalje fura poslednju verziju mog ROM-a i nije mi se nešto žalio. Trebalo bi da ga lepo služi, čuvao sam taj telefon (kao i svaki drugi).
Ja sam od prvog do poslednjeg dana posedovanja S2 imao Wanamlite, ali odavno nema podršku nikakvu. Kolega je nasledio S2jku i dalje fura poslednju verziju mog ROM-a i nije mi se nešto žalio. Trebalo bi da ga lepo služi, čuvao sam taj telefon (kao i svaki drugi).
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Mobilne telekomunikacije
I P6 od poslednjeg apdejta jako usporio. Resetovao i sad je pesma, sve je stock i ostaviću tako. Odgovaraju mi njihova rešenja, a nameravao sam da rutujem. Nego debil sačuvam bekap kontakata na internu memoriju.Rakhil napisao:Juce sam uradio factory reset na S2, nakon dve i po godine je postao nesnosan (nije da je los rezultat za Samsung Android). I to je privremeno resenje dok ne dobije Cyanogen mod ili nesto slicno.