Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Apropo bagera i VW-ja, nije li to onaj put kde nam je naš Delija malo produvavao BMW?
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ne, to je E70, BNSelo - Vladimirovac.
6-7km magistrale. Svakih par godina bude neki udes za više žrtava.
Kažu mladi momci. Ovaj poginuli takođe mlad, živi u Nemačkoj... Leto, uveče dosadno u centru pa se jurca od sela do sela, samo ne kapiram šta će bager tako kasno na putu.
Mi smo svojevremeno isto to radili ali srećom nismo imali besne mašine već krševe pa je bilo eventualno prevrtanja i sletanja s puta, ali ovo je bila ozbiljna brzina.
6-7km magistrale. Svakih par godina bude neki udes za više žrtava.
Kažu mladi momci. Ovaj poginuli takođe mlad, živi u Nemačkoj... Leto, uveče dosadno u centru pa se jurca od sela do sela, samo ne kapiram šta će bager tako kasno na putu.
Mi smo svojevremeno isto to radili ali srećom nismo imali besne mašine već krševe pa je bilo eventualno prevrtanja i sletanja s puta, ali ovo je bila ozbiljna brzina.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ako je on sa tuaregom uspeo ULT da prevrne(koliko sam video na fotografiji) tu je bilo reč sigurno o nekoj sumanutoj brzini.nidza napisao:Moguće spoj dva faktora, neosvetljen ili loše osvetljen bager, koji je zauzeo deo druge trake ili obe i džip koji je išao prebrzo.
Poprilično je iritantno što postoje samo ovakve vesti, ne i razlog udesa, tj. naravoučenije. Novinare to uopšte ne zanima, nisu u obavezi da zatvore temu koju otvore.
Dovoljno je da je zbog bilo čega na trenutak izgubio konrolu nad vozilom....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Saša napisao:Gužva žestoka na autoputu prema NS-u, velika kolona u sve tri trake posle naplatne pa sve do onog smetlišta kod Pazove. Zapalio se i izgoreo potpuno šleper, dvoja vatrogasna kola ga još gase, prolazi se samo levom trakom pored njih. Od nadvožnjaka kod smeća pa sledećih 200-300 m do kamiona koji još tinja u zaustavnoj sve parčići gume po asfaltu, očigledno mu se zapalila guma a onda vatra prešla i uništila ceo kamion. Vozio je izgleda neki nameštaj ili tako nešto. Gori takođe i suva trava uz autoput sledećih nekoliko stotina metara, vetar podstiče i tera vatru dalje.
TT
I ja sam imao srece da se juce vracam iz Bg-a u to vreme. Popizdeo sam! Prvo ono suzenje zbog radova, pa onda jos i taj kamion. Dodatno su mi pritisak podigli pametnjakovici koji su krenuli da obilaze kolunu zaustavnom trakom, pa sam je na kraju preprecio mojim kolima...
Bravo za potez. I ne, ne mislim sarkastično.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja često blokiram dve trake kada vidim da se ljudi seljače, tipa čekamo na granici i onda neko pametan počne da obilazi kolonu, ja stanem na sredinu obe trake pa neka prođe ko želi 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Jedan momak je isto to uradio kada smo mi prolazili, vozio je lagano zaustavnom i malo levom trakom iza jednog auta u desnoj i time sprečavao dva A6 iza i ostale iza njih da se provlače. A vozio je neku Mazdu pik-ap sa posebnim sandukom pozadi sa oznakama za prevoz eksploziva (ili tako nečeg, mislim da je ipak eksploziv) i upaljene dve žute rotacije. Pa se ti brale provuci ako možeš i smeš. 
TT

TT
To je Ok, ali kad vidim kamiončine koji voze uporedo par km pre suzenja dođe mi da ubijem nekog od njih, budale kretenske nisu nikad učile pravila vožnja ili su ko po običaju prepotenti sa mišljenjem da su oni najpametniji i najbolji šoferi...jebemti morone
"ČULI SMO SNAŽAN UDARAC I PANIČNO ZVANJE U POMOĆ" Deca "audijem" jurila kroz grad, pa se PREVRTALI PO PUTU http://www.blic.rs/5fvhef3
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pre dva dana 18-19 godina klinac slupao iznajmljeni Lambo tu blizu mene. Procenjen na 200k chf

Neki klinac šipac ga vozio.
Ovo je inače vlasnik Lamboa, 25 godina star šipac:

Neki klinac šipac ga vozio.
Ovo je inače vlasnik Lamboa, 25 godina star šipac:

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ljubi brat u vrat.... 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To mu tata 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
http://www.blic.rs/vesti/hronika/stravi ... ref=fbblic
Znači kad ti se pokvari auto na autoputu, najbolje je da odeš u kukuruze i čekaš tamo. Koji je ovo već put da ginu ljudi u zaustavnoj traci. Šta da je pobio više vojnika...
Znači kad ti se pokvari auto na autoputu, najbolje je da odeš u kukuruze i čekaš tamo. Koji je ovo već put da ginu ljudi u zaustavnoj traci. Šta da je pobio više vojnika...