Put u Austriju (Beč)
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Put u Austriju (Beč)
Ja kupih danas vinjetu za HU na MOLu, za 10 dana od danasnjeg dana 1231rsd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ja ću sutra valjda 
TT

TT
Kako za Horgoš 2, isto kao i za Horgoš 1? Sećam se da je taj stari bio negde pravo, za ovaj (tada) noviji se išlo malo desno valjda?
Imas odvajanje za Horgos 2. Nesto malo pre Horgosa 1
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Vracao sam se iz Beca 4.januara i plasio se stanja na putu u Srbiji (sneg ). Na kraju je ispalo da je ceo autoput kroz Madjrasku bio neociscen,ugazen i bilo je uzasno za voznju,nesreci koliko hoces. Nas put je bio odlicno ociscen. Brzina po madjarskom 70 na sat.. 

Mi smo 6.1. došli, put super. Negde pred Budimpeštom je počeo sneg da pada, i bilo ga je nekih 150 km recimo. Nisam siguran gde je prestao da pada, prvo se smanjila veličina pahulja, pa je prešao u susnežicu, zatim u kišu i posle ga nije bilo više. Bilo je očišćeno, mada je bilo negde malo snega na putu u levoj traci jer je baš jako padao, ali je moglo fino da se vozi (80-100 su svi išli u tom delu).
Moji su utisci pozitivni, put je u principu laganica, svi poštuju ograničenja jer ima puno kamera. Kod nas počinje "zanimljiv" deo, umesto šuma guma i kapljica vode slušaš prelazak sa krpe na zakrpu.
TT
Moji su utisci pozitivni, put je u principu laganica, svi poštuju ograničenja jer ima puno kamera. Kod nas počinje "zanimljiv" deo, umesto šuma guma i kapljica vode slušaš prelazak sa krpe na zakrpu.
TT
- Day Walker
Isti dan sam se vracao iz Budimpeste, oko 13h sam krenuo za Bg kad je uveliko vejalo. Leva traka ociscena, desna neociscena. Evo slike:half man napisao:Vracao sam se iz Beca 4.januara i plasio se stanja na putu u Srbiji (sneg ). Na kraju je ispalo da je ceo autoput kroz Madjrasku bio neociscen,ugazen i bilo je uzasno za voznju,nesreci koliko hoces. Nas put je bio odlicno ociscen. Brzina po madjarskom 70 na sat..

Brzine idu u H-a !!!

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jesi bio ranije u budimpesti ili si sad prvi put? Kako ti se cini grad?
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
S tim da ja nisam video nijedan kamion kako baca so i cisti,mozda jedan i to posle Budimpeste. Dok sam u Austriji video bezbroj. Madjari gori nego mi !
- Day Walker
Bio sam i ranije. Lep je grad, ima svasta da se vidi. Za soping je bzvz, hrana nista specijalno. Javni prevoz im je dobar, s tim ga ovaj put nisam koristio, isao sam kolima svuda.Darko napisao:Jesi bio ranije u budimpesti ili si sad prvi put? Kako ti se cini grad?
Brzine idu u H-a !!!

Beč dobar za shopping, hrana odlična, metro dobar, kola bila 3 dana u garaži 
TT

TT
- Day Walker
+1, sto se shoppinga tice nije jeftino, cene slicne ali je dosta kvalitetnija roba 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kako je za parkiranje u Budimpešti? Je li imaju zone, plaćene parkinge, kakva je frka da se nađe parking... Daj malo iskustava iz prve ruke.Day Walker napisao:Javni prevoz im je dobar, s tim ga ovaj put nisam koristio, isao sam kolima svuda.
- Day Walker
Pa dok sam ja bio, parking je bio free zbog praznika. Vikendom im je uvek za dz.
Mesta je bilo, iz prve sam nalazio i u centru i kod tvrdjave.
U centru uvek ima mesta u ulicama koje vode ka parlamentu.
Guzve u saobracaju uopste nije bilo.
Imaju zone koje se placaju ili mobilnim ili na aparatu. Ako stranca navataju da nije platio, dobija kandzu.
Mesta je bilo, iz prve sam nalazio i u centru i kod tvrdjave.
U centru uvek ima mesta u ulicama koje vode ka parlamentu.
Guzve u saobracaju uopste nije bilo.
Imaju zone koje se placaju ili mobilnim ili na aparatu. Ako stranca navataju da nije platio, dobija kandzu.
Brzine idu u H-a !!!