Škoda Octavia 2013/2017 A7FL
Re: Škoda Octavia 2013
Karavan odlično izgleda! 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Slazem se potpuno.perfiko napisao:Nije mi samo jasno, zašto su ovako izlomili peta vrata u zoni prtljažnika. Meni je to vizuelno upropastilo čitav zadnji deo vozila.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
To što vi ne razumete ne znači da je dizajnerski nelogično. Možda su tako mislili da ubace prosto za svetlo tablice i bravu za peta vrata.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ja razumem da ne razumem, ali razumi ti, da mi to što sam razumeo da ne razumem i dalje nije lepo. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne mora da znaci, kao sto su ovde poredili far od golfa 7 i fiat idejedragvorl napisao:Audi A6 C5.
Taj far na primer i to krilo moze da ti bude slicno sa jos najmanje 20,30 auta
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Moze da bude slicno...ja uzeo dve slike i stavio uporedo, i slicnost je ocigledna. Nisam siguran da toliko poklapanje ima sa jos 20 auta.nsam49 napisao:Ne mora da znaci, kao sto su ovde poredili far od golfa 7 i fiat idejedragvorl napisao:Audi A6 C5.
Taj far na primer i to krilo moze da ti bude slicno sa jos najmanje 20,30 auta

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Oblik krila jeste sličan, ali teško da je rađeno na istom kalupu. Ne znam da li su dimenzije iste, ali oblik krila nije, samo uklopljeno izgleda isto. Krilo samo za sebe ima skroz drugi oblik.

Na dizajneru su možda i štedeli, ali na kalupima nisu. 
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To za kalup je neko provalio...cenim kao salu, naravno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Naravno da je šala. Nije taj kalup od dijamanta pa da ga je skupo napraviti, skuplje ih košta onaj dizajn gepeka nego kalup to mogu da potpišem 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Otprilike tako. Otvori fajl sa modelom felne u Catiji (ili šta već koriste), klikne par puta i eto nove.
I ovako će primetiti sam par ludaka koji vise po automobilskim forumima na netu. 

Širim haos!