Ne, nema BMW 1.4 dizel...ako si mislio na 114d, u njemu je 1.6d a to je, koliko mi je poznato, BMW-ov motor.Xepoj87 napisao:@Floyd,mislim da Peugeotov 1.4 dizel takodje ide u Bmw 1...
U Mini idu 1.4 HDI kao i gore pomenuti 1.4 benzinac.
Ne, nema BMW 1.4 dizel...ako si mislio na 114d, u njemu je 1.6d a to je, koliko mi je poznato, BMW-ov motor.Xepoj87 napisao:@Floyd,mislim da Peugeotov 1.4 dizel takodje ide u Bmw 1...
Xepoj87 napisao:Bili oni vlasnici ili ne,cinjenica da Skoda i Audi dele 50% delova se i dalje ne menja,VW deli sa Skodom verovatno i jos jedno 20% delova...
Ma jok, bolji bi im bio JTDm...bane valjevo napisao: Vagenovci ne mogu da veruju da je Merc odabraro dci pored zivog i zdravog Tdi.
Ja evo suze ronim.bane valjevo napisao:Vagenovci ne mogu da veruju da je Merc odabraro dci pored zivog i zdravog Tdi.
114d - 1.6 HDI (malo doradjen u BMW, ne znam sta tacno)Floyd napisao:Ne, nema BMW 1.4 dizel...ako si mislio na 114d, u njemu je 1.6d a to je, koliko mi je poznato, BMW-ov motor.Xepoj87 napisao:@Floyd,mislim da Peugeotov 1.4 dizel takodje ide u Bmw 1...
U Mini idu 1.4 HDI kao i gore pomenuti 1.4 benzinac.
Klasican 1.6 HDI ima 1580 cc.From 2011 PSA start to develop (1,598 cc) diesel with BMW/Mini
Pa videli ljudi gde je lova...ipak je trziste automobila C segmenta jako veliko pa bi bila steta da sve drzi VWDusan napisao:A sto se tice Mercedesa malo me je razocarao ovaj pokusaj ulaska na trziste sirokih masa. Za mene A klasa nije mercedes. Nekako mi je uvek Merc bio poseban.
To niko ne spori ali to ne znaci da Merc nema pravo da u svojoj najnizoj klasi ugradjuje motor od Clia.Dusan napisao:A i inace je svidelo se to vama ili ne VAG trenutno najuspesniji automobilski koncern na planeti.