Formula 1 - Sezona 2013
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Formula 1 - Sezona 2013
Da, to je bolid iz `78.
U al sam mator
Fetel kolegijalan i fer kao i uvek
http://www.b92.net/sport/automoto/f1.ph ... _id=698118

Fetel kolegijalan i fer kao i uvek

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- starac vujadin
Inače, pošto gomila mlađarije misli da su naređenja o propuštanju krenula sa Schumaher-om, što naravno nije istina, upravo je titula Andrettija te godine sa velikom senkom jer je Ronnie Peterson skoro uvek bio brži od njega, ali je bio drugi vozač i morao je da ga pušta.
- starac vujadin
Aha, u Monzi, velika nesreća i veliki gubitak. Peterson je bio šampionski potencijal.
Bese ostao ugasen na startu i svi naleteli na njega. Veliki borac i dobar vozac, steta .
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Znao je Peterson da je drugi vozac, zato je i potpisao ugovor za sledecu sezonu sa McLarenom, ali nije doziveo. Posle mu se i zena ubila...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- starac vujadin
Ne, bila je gužva na startu i onda je baksuz Patrese napravio katastrofalno glup manevar, oterao jednog vozača u Petersona koji se slupao u ogradu.
@dragovrl
Da, znao je. Tada su se otvoreno potpisivali takvi ugovori, a sada je to isto, ali se samo foliraju.
@dragovrl
Da, znao je. Tada su se otvoreno potpisivali takvi ugovori, a sada je to isto, ali se samo foliraju.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Apropo udesa Petersona, najgore je sto mu nije pruzena adekvatna pomoc na vreme. Noge su mu bile smrskane i u sustini je trebao da prezivi, medjutim umro je od embolije u bolnici. Tu je velika razlika izmedju tadasnje i sadasnje F1.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- starac vujadin
Što reče legenda James Hunt - U moje vreme trke su bile opasne, a seks je bio siguran...sada su trke sigurne, a seks je opasan. 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Pošto jutros nisam imao vremena da odgledam i dodelu pehara, gledam slike malopre. Svi na podijumu kao popišani... Sva trojica...
Ova scena sa Veberom i Fetelom me podsetila na Šumaherovo davanje pehara Barikelu nakon jedne od legendarnih timskih naredbi... Nikada nisam bio jedan od Fetelovih navijača, ali baš me je razočarao sa današnjim potezom...
Kimijeva kaciga od prošle sezone...

Ova scena sa Veberom i Fetelom me podsetila na Šumaherovo davanje pehara Barikelu nakon jedne od legendarnih timskih naredbi... Nikada nisam bio jedan od Fetelovih navijača, ali baš me je razočarao sa današnjim potezom...
Kimijeva kaciga od prošle sezone...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
starac vujadin napisao:Što reče legenda James Hunt - U moje vreme trke su bile opasne, a seks je bio siguran...sada su trke sigurne, a seks je opasan.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nego kako, a najsrecniji sam bio kad mi je otac kupio celu kolekciju F1 za tu godinu+ pobednicku formulu Mario Andretija ko se seca JPS u razmeri 1: 18.Piros napisao:Jeli Pirose, jesi li i ti tamo negde 81, 82. skupljao sličice Formula1?
[/quote]
Ne baš potpuni off
(Nažalost ne moj) Album sa Panini sličicama iz 1981:
Većina duplikata koje sam imao završila je na boku zamrzivača marke OBOD Bauknecht i verovatno su glavni razlog što ta skalamerija nije odavno odletela iz kuće

Širim haos!