Suzuki SX4 - generalna tema
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Re: Suzuki SX4 - generalna tema
Ma ne razumes ti, nije to isto vrtenje tockova. Kod SX4 se drugacije vrte 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Prvi pokusaj Kuge nije uspeo,vozilo je stalo. Drugi put je dosao do pola brda a zatim izgubio trakciju i stao. Treci put su krenuli sa istog mesta bez zaleta,SX4 se popeo na vrh brda a Kuga je opet izgubila trakciju i stala. Kuga ima losiji 4WD pogon,isto bi prosli Antara,Captiva i CR-V jer nemaju zakljucavanje diferncijala u odnosu 50-50%. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
A i Kuga mnogo bolje izgleda 

- Misha
Istina lepsa je Kuga ali to je jedini plus. 

Ja sam cuo da na Dakaru koriste SX4 da izvlace trkace iz dina kad se zaglave...
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja sam cuo da kad se Sx4 zaglavi, ceo Suzuki HQ u Hamamatsu City-ju , racunajuci porodicu, zene i decu, mora da izvrsi ritualno samoubistvo sa poluosovinom o glavu. 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Aj ne zajebajite...
Dakle ako neko može da mi objasni šta je trebalo da radi vozač Kuge pa da i on izvuče na onoj uzbrdici, pod pretpostavkom da Kugin pogon zadovoljava iste kriterijume kao i Suzukijev, da su gume adekvatne itd itd.
ps
pre izvesnog vremena sam se vozio sa jednim starim modelom koji ima pogon na sva 4 točka. naiđemo na blato i vodu. Čovek je uključio taj pogon i samo pustio gas, bez dodavanja, bez ikakve akcije, auto je izvukao bez da smo cimnuli...
zato pitam da li je i u ovom slučaju neki potez možda odlučio o ishodu.
Dakle ako neko može da mi objasni šta je trebalo da radi vozač Kuge pa da i on izvuče na onoj uzbrdici, pod pretpostavkom da Kugin pogon zadovoljava iste kriterijume kao i Suzukijev, da su gume adekvatne itd itd.
ps
pre izvesnog vremena sam se vozio sa jednim starim modelom koji ima pogon na sva 4 točka. naiđemo na blato i vodu. Čovek je uključio taj pogon i samo pustio gas, bez dodavanja, bez ikakve akcije, auto je izvukao bez da smo cimnuli...
zato pitam da li je i u ovom slučaju neki potez možda odlučio o ishodu.
Poslednja izmena od samo polako u 04 Apr 2013, 12:45, izmenjeno 2 puta ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
SX4, tri mesta prazno pa onda ide Range Rover 

Nisam nikada vozio 4x4 u off road uslovima, ako izuzmemo poljanu pokrivenu snegom.
Lepo se vidi da Kuga svaki put krene iz mesta kada joj lagano daje gas, ali onda ga verovatno potopi i gume izgube grip.
Ja bih na njegovom mestu pazljivo dozirao gas i pratio dokle imam trakciju.
Pritom bih rekao da gume i nisu bas adekvatne jer se on klizao po onom snegu sa sva 4 tocka blokirana.
Lepo se vidi da Kuga svaki put krene iz mesta kada joj lagano daje gas, ali onda ga verovatno potopi i gume izgube grip.
Ja bih na njegovom mestu pazljivo dozirao gas i pratio dokle imam trakciju.
Pritom bih rekao da gume i nisu bas adekvatne jer se on klizao po onom snegu sa sva 4 tocka blokirana.
Re: Одг: Suzuki SX4 - generalna tema
Ma jok, zivot je sx4, sve ostalo su trokolice :lol::lol::lol:
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Trebao je da pređe u SX4.samo polako napisao: Dakle ako neko može da mi objasni šta je trebalo da radi vozač Kuge pa da i on izvuče na onoj uzbrdici, pod pretpostavkom da Kugin pogon zadovoljava iste kriterijume kao i Suzukijev, da su gume adekvatne itd itd.

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Misha
NexT napisao:Ja sam cuo da na Dakaru koriste SX4 da izvlace trkace iz dina kad se zaglave...
zdushan napisao:Ja sam cuo da kad se Sx4 zaglavi, ceo Suzuki HQ u Hamamatsu City-ju , racunajuci porodicu, zene i decu, mora da izvrsi ritualno samoubistvo sa poluosovinom o glavu.
Floyd napisao:SX4, tri mesta prazno pa onda ide Range Rover
SX4, tri mesta prazno pa onda ide Range Rover

SX4 ima bolji 4WD pogon i to se lepo vidi u ovom klipu. Nekome to je smesno a nekom tuzno.

Siguran sam da bi ti Kugu popeo na vrh brda.NexT napisao:Ja bih na njegovom mestu pazljivo dozirao gas i pratio dokle imam trakciju.

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Evo ja hocu da vidim, ali mi kazi gde da pogledam. Gledam, i vidim da se Kugi obrcu sva 4 tocka. I ne primecujem razliku u obrtanju njenih tockova od SX4. Gde da gledam?
Guma je 235, pliva po snegu, vidis da klizi i pod kocnicom.
Guma je 235, pliva po snegu, vidis da klizi i pod kocnicom.