Domaće auto emisije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: O presretačima

Post od Kuzmanovic »

Ja mislim da je snimljen u J. Gagarina da divlja.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Snimljen je zaposleni u SATu a pritom ga je snimao lik koji je takođe divljao.

Mlađi alvirko zaslužuje respect zbog cimanja oko navak staze jer realno da nije njega ne bi ni to imali.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ja ne smem nista da komentarisem da me ne bi uhapsili, ipak su oni medju najmocnijim ljudima u zemlji. :pssst: Imao bih jako puno pitanja.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ne znam za to u J Gagarina, ali ovo sto Dragan kaze je bilo na auto-putu, njihova patrola sa onim belim valjda Santa Fe-ovima je bila u prekoracenju
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

da, na taj slucaj sam mislio, mada nije jedini... i taj koji ih je snimio je takodje napravio prekrsaj, ali je po meni vrhunsko licemerje i potpuno neprikladno kad to uradi neko ko se prodaje za pobornika bezbedne voznje... zloupotreba policije je posebna stvar, ali to je za temu o srbiji...

da ne bude sve skroz crno i da ispadne da ih mrzim i bacam hejt bezveze, njihove reportaze ( iako se vozi dzabe po letovalistima, sta sad, ne moze snimiti prilog o grckoj u beogradskom studiju ) vezane za turizam su mi odlicne.
jedno vreme su uz sat reviju davali i one knjizice sa savetima i preporukama na temu svega moguceg, sa detaljnim rutama i meni je to stvarno vise puta bas pomoglo kad sam negde putovao. za to im svaka cast, i jedini su koji rade nesto tako, za razliku od velike vecine drugih "auto novina(ra)" koji precesto testiraju automobile koje niko ne moze ni da priusti ili im nisu zanimljivi, uz gomilu slika sa neta i odlomaka iz proizvodjackih prospekata...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

U kom smislu letuju za dzabe?
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Pa, dodju, vide i odu
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

i reklamiraju izdasne domacine... ali to mi je gotovo normalno na neki nacin...ionako ce vecina ljudi da se samo preveze do neke destinacije, bez stajanja svakih 30km na neko krkanje :)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

To za letovanje, zimovanje i krkanje se može reći da je kompenzacija za reklamiranje i to nije nešto novo ima toga i u ostalim oblastima.

Ja bih ga recimo pitao za zemljište na kome je izgrađen NAVAK po čijoj dozvoli i da li izmirio sve obaveze prema državi i ljudima koji su učestvovali u izgradnji i samim meštanima. ;)

Odosmo mi debelo u off.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Slobodno pošalji mail sa tim pitanjima na http://www.navak.rs/kontakt/pitanja-i-p ... am-se.html i siguran sam da će ti odgovoriti.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Moj kum je bio izvođač dela radova na Navaku, imao je grdnih problema da naplati. Em je morao da prihvati neke kompezacije, em nije ni isplaćen u celosti.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

ftj napisao:Slobodno pošalji mail sa tim pitanjima na http://www.navak.rs/kontakt/pitanja-i-p ... am-se.html i siguran sam da će ti odgovoriti.
Odgovore na pitanja znam, izvinjavam se što nisam bio dovoljno jasan.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Vladapetr napisao:Moj kum je bio izvođač dela radova na Navaku, imao je grdnih problema da naplati. Em je morao da prihvati neke kompezacije, em nije ni isplaćen u celosti.
Oni bukvalno sve rade na ovaj način, ne kažem da su jedini u Srbiji koji tako funkcionišu, ali Alvirovići svakako da.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Većina u Srbiji tako radi, iz ničega pravi nešto, preko grbače drugih, nažalost...

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Domaće auto emisije

Post od trojanac »

Jel gledao neko skoro Sangu Oktana?

Ja sam slučajno naleteo pre neki dan. Znam da Uglješić ne vodi odavno, sad neki mlađi lik vodi i mislim da je ista ona riba koja je vodila od početka. Elem, ajde manje više što su doveli u goste neke pevaljke, nego bre iste te pevaju u sred emisije! Ono, ide neki sadržaj u vezi automobila, pa malo proćaskaju, pa onda uzmu mikrofon i ajmo veselo, rukice gore, ajmo ceo studio! :onaplese:

Ja gledam i ne verujem! Najsmešnije je što su zadržali koncept Top Gear-a sa publikom u studiju koja je svuda okolo, ali su ovde upaljena svetla i totalni je hit videti face u publici. Ne mogu da garantujem, ali lično ubeđen da u Top Gear-u raspoređuju ljude koji će biti u prvim redovima. Obratite pažnju kad gledate TG, uvek imate u prvim redovima neke lepe devojke i ponekog muškarca i oni se jedino vide, ostalo je u mraku.
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori