E,sada utisci,o svima po malo

Mercedes CLA,barem duplo lepsi uzivo,nego na slici,SLS BS je perverzija,svaki detalj je savrsen,SL63 AMG je fail-ovao cenom od 240.000e,sto je cak 50.000e vise od obicnog SLS-a ili 40.000e od SLS Roadstera,E klasa i kupe i limuzina tekodje uzivo deluju barem duplo lepse nego na slikama...
Skoda je veoma prijatno iznenadila sa Octaviom,bas,bas dobar automobil.
Dacia za 10.400e nudi Sandera,cija su zavrsna obrada i materijali kao da sam ih ja pravio,ocaj zivi...
Peugeot 2008 izgleda super,osim sto ima bas malecki volan. Bmw fail-ovao u smislu slicnosti modela,jer tek kada ih ovako nabacaju na gomilu skapiras koliko su male razlike medju modelima...
Renault Megane RS izgleda brutalno,ali u ovoj verziji na sajmu od 33.000e...Naravno,nije los ni klot.
Clio je lep,enterijer me je bas razocarao sa onom cunerskom plastikom i onim cunerskim natpisima BASS REFLEX itd... Kao da nije fabricki auto,nego ga neko odneo kod Mice elektricara da mu uradi SAL ozvucenje i slicno... Exterijer je super.
Mitsubishi,standard,lep exterijer,enterijer tuga Bozija... Prijatno me je iznenadila Lancia Thema sa 3.0 dizelom o 240ks u Platinum opremi(samo u toj i dolazi),sto znaci sve od opreme za samo 40.000e...
Opel Adam je zaista prelep,bulja malo cudna,a enterijer je pogotovo lep.
Volvo nas je odusevio sa V40 Cross Country modelom,jer je zaista prelep,ali sa cenom od 40.000e nije ni malo pristupacan...
Kia Sportage je super auto postala,ali ni cena nije nesto mala,33.000e za dobro opremljen 2.0 dizel od 185ks...
Mazda Cx-5 je brutalan crossover,jedan od boljih u klasi,barem sto se izgleda i slicnog tice,a Mazda 6 je perverzija,karavan pogotovo,moze se reci jedan od svega 2,3 karavana koja su mi predrkana,jer ja ipak ne podnosim karavane

Lexus GS450h u nekoj brutalno dobroj opremi,prelepo izgleda,udobna sedista,mnogo kvalitetan enterijer za razliku od prethodnika,sve mi se na njemu svidja i mogu reci da me ne bi ni malo iznenadilo kada bih to pazario pre E,5 i A6... Cena 65.000e,sto je sasvim korektno.
Audi razocarao sa standom,Porsche-a nema,A3 je zaista dobar i cak mi se i onaj enterijer uzivo stvarno svidja.
Golf dobar,ali nedovoljno dobar da bi onaj beli 2.0 TDI opravdao cenu od 33.000e...
Seat Leon mi se zaista svideo,kao i VW Up...
Range Rover Evoque dobar,malo uza sedista i preniska sedista za SUV,pa cela konzola dodje mnogo visoko,kao i nedostatak mesta na zadnjoj klupi...
Range Rover je perverzija... I ako mi se nije svideo izbor nekog sjajnog materijala lajsni,ono je perverzija na tockovima.
Toyota GT86 me je razocarala prvo pri ulasku premalim sedistima,u koja ce svako ko je i malcice siri u ledjima imati problema da udje,a onda me je razocarala zavrsna obrada,kao recimo detalj gde je plastika koja stiti vrat volana(pipnuo sam je kada sam namestao volan) skroz odglavljena,to jest,nigde nije pricvrscena,nego se pomera,ja licno nisam mogao da verujem.
Volan kada se podigne na normalan neki polozaj,ne vidi se instrument tabla uopste...
Takodje mi se cini da Hyundai ima kredit bez kamate,sto je fenomelalno,kao na rate da dobijate automobil,a onaj Santa Fe za 33.000e deluje skroz cool.
Eto,to je nesto od prvih utisaka sto mi je palo na pamet...