51. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: 51. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)

Post od trojanac »

Uglavnom je svaki mogao da se pogleda iznutra.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika

Odabranih 250+ fotografija možete pogledati u Picasa Web albumu na ovom linku... https://picasaweb.google.com/1093923374 ... redirect=1
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ovaj novi Hondin 1.6 dizel bi mogao da bude zanimljiv izbor u Civic-u. Krajnje je vreme bilo da malo povećaju gamu motora.

I Trojke, svaka čast za slike! :bravo:
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

:bravo: Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ja se izvinjavam što neću moći dans da vam se pridružim. Imam za nekoliko dana ispit koji mi je bitan, idem da :kafa:
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ja sam dobio karte i najverovatnije mogu tek u petak da idem, posto sam u subotu i nedelju (dva zadnja dana sajma) na nekom putu, ali mozda odlozim u subotu pa odem u subotu 30.03.

Ne znam jos, dva dana sam bio u paklu zbog Borkovica i pripreme materijala za trku :glavomuzid:
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Ovo je stari IS? :think:
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Trojanac, :bravo: za slike!

p.s. Hoce li biti posebnog piktorijala za temu "planine i doline"? :mrgreen:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

E,sada utisci,o svima po malo :)
Mercedes CLA,barem duplo lepsi uzivo,nego na slici,SLS BS je perverzija,svaki detalj je savrsen,SL63 AMG je fail-ovao cenom od 240.000e,sto je cak 50.000e vise od obicnog SLS-a ili 40.000e od SLS Roadstera,E klasa i kupe i limuzina tekodje uzivo deluju barem duplo lepse nego na slikama...

Skoda je veoma prijatno iznenadila sa Octaviom,bas,bas dobar automobil.
Dacia za 10.400e nudi Sandera,cija su zavrsna obrada i materijali kao da sam ih ja pravio,ocaj zivi...
Peugeot 2008 izgleda super,osim sto ima bas malecki volan. Bmw fail-ovao u smislu slicnosti modela,jer tek kada ih ovako nabacaju na gomilu skapiras koliko su male razlike medju modelima...
Renault Megane RS izgleda brutalno,ali u ovoj verziji na sajmu od 33.000e...Naravno,nije los ni klot.
Clio je lep,enterijer me je bas razocarao sa onom cunerskom plastikom i onim cunerskim natpisima BASS REFLEX itd... Kao da nije fabricki auto,nego ga neko odneo kod Mice elektricara da mu uradi SAL ozvucenje i slicno... Exterijer je super.
Mitsubishi,standard,lep exterijer,enterijer tuga Bozija... Prijatno me je iznenadila Lancia Thema sa 3.0 dizelom o 240ks u Platinum opremi(samo u toj i dolazi),sto znaci sve od opreme za samo 40.000e...

Opel Adam je zaista prelep,bulja malo cudna,a enterijer je pogotovo lep.
Volvo nas je odusevio sa V40 Cross Country modelom,jer je zaista prelep,ali sa cenom od 40.000e nije ni malo pristupacan...
Kia Sportage je super auto postala,ali ni cena nije nesto mala,33.000e za dobro opremljen 2.0 dizel od 185ks...
Mazda Cx-5 je brutalan crossover,jedan od boljih u klasi,barem sto se izgleda i slicnog tice,a Mazda 6 je perverzija,karavan pogotovo,moze se reci jedan od svega 2,3 karavana koja su mi predrkana,jer ja ipak ne podnosim karavane :)
Lexus GS450h u nekoj brutalno dobroj opremi,prelepo izgleda,udobna sedista,mnogo kvalitetan enterijer za razliku od prethodnika,sve mi se na njemu svidja i mogu reci da me ne bi ni malo iznenadilo kada bih to pazario pre E,5 i A6... Cena 65.000e,sto je sasvim korektno.
Audi razocarao sa standom,Porsche-a nema,A3 je zaista dobar i cak mi se i onaj enterijer uzivo stvarno svidja.
Golf dobar,ali nedovoljno dobar da bi onaj beli 2.0 TDI opravdao cenu od 33.000e...
Seat Leon mi se zaista svideo,kao i VW Up...

Range Rover Evoque dobar,malo uza sedista i preniska sedista za SUV,pa cela konzola dodje mnogo visoko,kao i nedostatak mesta na zadnjoj klupi...
Range Rover je perverzija... I ako mi se nije svideo izbor nekog sjajnog materijala lajsni,ono je perverzija na tockovima.
Toyota GT86 me je razocarala prvo pri ulasku premalim sedistima,u koja ce svako ko je i malcice siri u ledjima imati problema da udje,a onda me je razocarala zavrsna obrada,kao recimo detalj gde je plastika koja stiti vrat volana(pipnuo sam je kada sam namestao volan) skroz odglavljena,to jest,nigde nije pricvrscena,nego se pomera,ja licno nisam mogao da verujem.
Volan kada se podigne na normalan neki polozaj,ne vidi se instrument tabla uopste...
Takodje mi se cini da Hyundai ima kredit bez kamate,sto je fenomelalno,kao na rate da dobijate automobil,a onaj Santa Fe za 33.000e deluje skroz cool.

Eto,to je nesto od prvih utisaka sto mi je palo na pamet...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Jedino Heroj nije ispalio, ostali neka mi se ne javljaju. Sreca pa sam ja poveo dve plavuse, pa smo imali drustvo. :)
Ja sam opet vise fotkao, moram da naucim da ostavim aparat kuci. Ali sam i video dosta, slazem se vecinom sa Herojem. Nova Octavia u onom paketu koji smo gledali je perverzija. Zaista su je fenomenalno odradili.

WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Heroj, svaka cast za post, kao da sam bio na sajmu :)

Takodje, Trojanac, svaka cast za slike! :)
Korisnikov avatar
MacMiki
Reactions:
Pridružio se: 22 Jun 2012, 08:24
Garaža: BMW E46 320d

Post od MacMiki »

Octavia, odusevio sam se danas njom. Svaka cast Skodi, tako se to radi...

Jos jedna stvar, cena izlozenog Golfa od 33.000 evra.... kao 2 Octavije :mrgreen:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Mogao bi neko da napravi paralelu Golf vs Oktavia.

Na sledećem sajmu očekujem štand Garaže. :D
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Sajam obećava :D
Treba mi mali savet - Planiram u ponedeljak prepodne na sajam. Kakva je situacija sa parkingom, prepodne bi trebalo da ima ima mesta na onom zvaničnom? Ima li neko neku drugu preporuku gde ostaviti auto u blizini na par sati (ali npr. ta ulica itd. a ne kod "perine zgrade" :D, da mogu da nađem :D) ?
Odgovori