Mostovi u Beogradu
Re: Most na Adi
Da si ti nama živ i zdrav, kad bi video šta naš i30 preživljava ovde u StPete. Ovo ovde nisu ulice, nego jedna nemilost za svaki sklop u vešanju i neopisiv duševni bol svakog ljubitelja automobila.
Beogradski asfalt je Meka u odnosu na ovo.
Tapatalk HD
Beogradski asfalt je Meka u odnosu na ovo.
Tapatalk HD
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ciji i30 ? StPete ?
@Heroj Videces da ce stajati godinama tako. Neka je sada godinu dana, stajace tako barem jos dve, poznato ti je kako se radi kod nas.

@Heroj Videces da ce stajati godinama tako. Neka je sada godinu dana, stajace tako barem jos dve, poznato ti je kako se radi kod nas.
pristupnice mostu sada nisu najsrecnije resene, ali jos nije sve gotovo. mislim da ce na kraju sve doci na svoje.
i pristupi mostu se rade po prioritetima. ni meni se nesto ne svidja pristup iz topcidera, ali on nije prvog prioriteta nego je to dolazak sa banovog brda. ne moze se svima ugoditi. procenjeno je da najvise ljudi dolazi i ide na banovo brdo i tako je most projektovan, a to sto mi hocemo da iz svakog pravca idu dve trake napravljene od slonovace to je nas problem.
i pristupi mostu se rade po prioritetima. ni meni se nesto ne svidja pristup iz topcidera, ali on nije prvog prioriteta nego je to dolazak sa banovog brda. ne moze se svima ugoditi. procenjeno je da najvise ljudi dolazi i ide na banovo brdo i tako je most projektovan, a to sto mi hocemo da iz svakog pravca idu dve trake napravljene od slonovace to je nas problem.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
-
- Banned
Ne brate, samo hocu RELATIVNO ravan komad puta.
Re: Одг: Most na Adi
Meni je prilicno ravno...mozda zato sto vozim sx4 :lol:
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Sta ti podrazumevas ravan deo puta? Savrseno izglacan asvalt? Pa ni avionska pista nije savrseno ravna kamoli put.
-
- Banned
Ne vredi sa vama ulaziti u pricu na ovu temu, jedino sto mi realno preostaje je da slikam sve na sta se zalim jer ni u ambis da upadnem vi biste mislili da ja izmisljam, preuvelicavam, da sam razmazen itd. Ovde govorim o katastrofalnom udubljenju sa pripadajucim ispupcenjima od koga se auto raspadne (odmah zatim ima i drugo ali manje strasno) a vi me pitate gluposti... i svako ko je ovuda ijednom prosao, kojim god automobilom, mogao je da oseti ovo o cemu pricam... dakle pored hipodroma pa do penjanja na most sve je katastrofa a posebno ovo... a vi kazete da nista nije savrseno ravno !?? Ok.
Pretpostavljam da je i silaz sa NBGD prema Adi isto super uradjen !???? Znaci ja ne znam kako ih nije sramota da ono onako puste.
Ne svidjaju mi se generalno ulazi/izlazi sa mosta jer su uski a izlaz prema Sava Centru se maltene i ne vidi...
Pretpostavljam da je i silaz sa NBGD prema Adi isto super uradjen !???? Znaci ja ne znam kako ih nije sramota da ono onako puste.
Ne svidjaju mi se generalno ulazi/izlazi sa mosta jer su uski a izlaz prema Sava Centru se maltene i ne vidi...
U suštini se slažem da se kod nas asfalt deli na loš i gori ali eto prođoh juče tu deonicu sa 225/40/18 gumama i mnogo tvrđim oslanjanjem nego i30 i ne primetih neka maestralna udubljenja po asfaltu. Da je rečeno za nadvožnjak u požeškoj pa da se složim ali na ovom parčencetu ništa katastrofalno nisam primetio.
Nemas digitalni subler u autu, pa da stanes da proveris koliko ti se rastelovao trap.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ljudi tu su radovi u toku ne mozete ocekivati idealne uslove, a pritom to su privremene deonice za kretanje vozila.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Bilo skoro na tv-u planira se tunel ispod Senjaka ka Autokomandi koji bi bio rešenje za gužve.
ps
mene put još nije naneo na famozni most tako da još nisam prešao preko njega.
ps
mene put još nije naneo na famozni most tako da još nisam prešao preko njega.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...

Preći ćeš, samo polako...
- zezam krizu
- Pridružio se: 06 Sep 2012, 22:03
- Garaža: 207 1.4 HDi, Megane IV 1.3 TCe 140, Trafic III 1.6 dCi
Re: Одг: Most na Adi
Slazem se sa vecinom ispisanog, pre neki dan sam ja prosao tu, i ono je blaga katastrofa... udubljenje u desnoj traci, lose obelezena signalizacija, lose osvetljeno nocu..Ogi napisao:Onaj ko je odgovoran za pustanje u saobracaj mosta koji ima pristupnu saobracajnicu kao sto je "ulica" od Ade do ukljucenja na most, deo ispod samog mosta pre nazovi kruznog toka (a i pre) je zasluzio najmanje zatvor + lincovanje + odsecanje muda (ali takav ih sigurno nema) + bejzbolka u analni otvor. Ono ne da je sramotno nego nemam reci, nezapamcena bahatost i bezobrazluk.
Послато са One V користећи Тапаток 2
Taj tunel je u planu odavno i treba da bude u sklopu cele te petlje, al je pitanje kad će biti napravljen jer to kopanje košta tri vreće blaga.
EDIT
Gde vam je to udubljenje tačno? Ja prošao prekjuče od Ade ka gradu i na novom delu ga ne videh. Da li mislite na bulevar pred petljom? On je u stvarno ložem stanju.
EDIT
Gde vam je to udubljenje tačno? Ja prošao prekjuče od Ade ka gradu i na novom delu ga ne videh. Da li mislite na bulevar pred petljom? On je u stvarno ložem stanju.
Poslednja izmena od Paja u 07 Maj 2013, 10:49, izmenjeno 1 put ukupno.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !