BMW - generalna tema

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Re: Kvalitet BMW-a

Post od ADrei »

Xepoj87 napisao:Dao Bog,pa svi vi jednog dana da saznate sta je pravi automobil :mrgreen:
:plusone:

Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Kvalitet BMW-a

Post od Floyd »

@Dusan

Ne mogu da shvatim zbog cega ti kao vozac Skode (nebitno cije) najvise skaces u odbranu VW-a i Audija u svakoj temi gde se pomenu. Ti sam potenciras da je to isto sranje samo drugo pakovanje ;)
Odnosno da je Audi malo bolja Skoda.

A to mr. Premium je tako glupa fora da me odmah podseti na predskolski uzrast. Inace ne ljutim se ni najmanje vec si mi smesan sto si se iznervirao pa mi se rugas kao klinja :kezo:

Gesendet von meinem GT-I9505
Poslednja izmena od Floyd u 08 Okt 2013, 01:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Floyd budi srecan, bar nisi dobio nadimak Hello Kitty :uf:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

:rofl: Ne skacem ja ni u ciju odbranu, cak sam do pre par godina uvek davao prednost bmwu kao proizvodjacu, tako mi je tada sve izgledalo. Nigde neces naci ni u jednom mom postu da sam napisao bilo sta lose za bmw (kao za alfu npr. sto pisem) :mrgreen: , mozes samo da procitas da je nesto bolje ili losije u odnosu na nesto. Ja jednostavno zastupam neko misljenje koje imam na osnovu onoga sto sam procitao/video/probao. Mana mi je sto odgovaram na neke besmislene postove, ali sta da se radi, jos sam mlad... :kezo:
Poslednja izmena od Dusan u 08 Okt 2013, 01:27, izmenjeno 1 put ukupno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Xepoj87 napisao:Dao Bog,pa svi vi jednog dana da saznate sta je pravi automobil :mrgreen:
Covek vozao 2 kruga po Fruskoj Gori i odusevio se :D samo ga malo jebe polukruzno , al naucicemo te Heroj :kezo:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Dusan napisao: @Laki, ako mi godine i obrazovanje jos uvek ne dopustaju da samostalno kupim auto
Polako, sa obrazovanjem ce doci Mercedes.
Oh, wait! Trebalo je da kazem BMW? :pardon:

Ako mi neko plati satnicu, spreman sam da zastupam interese proizvodjaca kojeg zeli. Takodje zelim bonus za svaki nadimak zadat pojedincima sa foruma i dodatni bonus za svaku licnu uvredu. (Mr Premium i Hello Kitty su nista naspram onog sto mogu da ponudim) :mrgreen:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Koliko li para NexT dobija od Peugeota ? Nije valjda da volontira :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

:rofl:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Next iz ljubavi, a "Ljubav je izmislila sirotinja, da bi mogla besplatno da je&e" :pijemcaj:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Texe ti si od starta sumnjiv da radis kao PR BMW na forumima,cak si i dobio 428 na test da sam vozas :kezo:
Al razumem te , BMW je jaka nemacka firma,ko ne bi voleo takav posao :kezo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Kvalitet BMW-a

Post od Floyd »

Ma kakav Next...on bar prizna da postoji bolje ali ADrei se neda. Opet okacio sliku nekog cuniranog audia sa ghetto style felnama :mrgreen:

Ali sto rece Scudi, sa ovom temom je pobedio :pivo:

Gesendet von meinem GT-I9505
Poslednja izmena od Floyd u 08 Okt 2013, 01:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

@Milose, tako je. Tu sam da skrecem paznju na sitne propuste, npr zvrndanje iz motora, potencijalno pucanje lanca, istopljeni brisaci, nedostatak drzaca za case... kako bih zabasurio najveci problem kod BMW-a, sa prve strane ovog topica - pucanje guma! :pssst:
Meni je to hit vec danima. Ne mogu da izbijem iz glave.

Nego, cut the bullshit! Ima li neka ponuda za lobiranje ili da idem da spavam? :think:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Sova odradio enterijer za Nextica
Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

:kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Day Walker napisao:Sova odradio enterijer za Nextica
Slika
I onda satro ne znas odakle ti nadimak...

Inace,ti si pogodio,moj cale najvise vozi golf 2,cak ih 3 komada ima,i to sve pored 2 mercedesa u kuci, i land cruisera ,koji sluzi kao klonja golubovima... Stavio bih smajli,ali nije smesno. Ima i dokaz u nekoj temi,gde je sudar imao na autoputu bas u golfu,kada se vracao iz Sapca.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori