I ti,a i mi gubimo vreme na situacije koje su svakodnevne.
I mene to sve nervira,veruj mi,a i ostale siguran sam,ali bolje da svaki put kada vidis da su Taxisti zauzeli 30 mesta,umesto 6 koja su im dodeljena,da pozoves komunalnu,pa se malo izderes na njih sto ne rade svoj posao,a tako je na svakoj taxi stanici u BG-u,pa cak je i bolje da snimis taj razgovor i okacis,a ovako nam samo pokazujes kako oni rade iste stvari koje rade oduvek,i koje mi vidjamo svaki put kada izadjemo iz kuce.
Ja tako kada bih kacio,kacio bih sat vremena snimaka dnevno,jer vozim maltene samo po centru,i barem sat vremena dnevno.
Tokom jedne moje voznje,ja mogu da snimim takvih 50 prekrsaja,pa zamisli da gubim ljudima vreme,da gledaju 50 snimaka kako se neko prestrojava bez migavca,kako je neko dao sva 4 da kupi cigare,i slicno.
Ti prekrsaji se prave svuda po svetu,i uvek ce se praviti,tu nema sile. Uvek ce biti i onih koji ne prave nista od toga,ali ne treba gubiti zivce zato sto neko pravi

Razmisljao sam to da radim sa policijom,da postavljam sve njihove prekrsaje,a ima ih vala koliko hoces,ali jednostavno nemam zivaca za to,pa ako ti imas,eto ti predlog

Vremenom ce svi prestati i da gledaju,jer znas i sam,da na TV-u,niko ne gleda los program