Alat
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Alat
http://www.pedala.co.rs
Nisu bas jeftini doduse, tu su mi u komsiluku, ali pre biram jednu drugu gvozdjaru.
Nisu bas jeftini doduse, tu su mi u komsiluku, ali pre biram jednu drugu gvozdjaru.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Hoću, ali za koji vikend dok prođe gužva.dragvorl napisao:Uslikaj da vidimo.
Najsmešnije je što je auspirator u upotrebi ~2 godine, a prethodnih ~20 je stajao neraspakovan u šteku jer je drugi obavljao funkciju.nuk napisao:Ako je stari Sever, dotegni kol'ko možeš
Teško da se to samo otpustilo, veća je verovatnoća da ležaj ili biksna, kako je već rešeno, ima lufta od godina upotrebe, to bi trebalo demontirati, očistiti od masnoće i uraditi blagi remont, pod uslovom da je izvodljivo i isplativo uopšte
Isplativost - razmontiram ga na sastavne delove za pola sata, za isto toliko i sklopim. Alat imam. Tako da mi je trošak samo materijal, tj deo koji bi trebalo da se zameni.
Ona se pripremite damo početkom januara za online dijagnozu.

I ja nikad nisam bio pristalica tih kompleta, tim pre sto imam dosta i samo dodajem po potrebi. Imam srece sto sam nasledio dosta - deda mi je bio zanatlija i necete verovati ali imam pakovanja malih burgija sa kukastim krstom
...ostatak je uglavnom iz vremena SFRJ i tu nema greske. Sad dokupljujem samo ponesto i tesko je naci dobro ne pravi se vise

Pa i nema smisla da se pravi kvalitetno preterano 
Npr. ja znam da nikad necu kupiti neki okasti ili vilasti kljuc, jer ih prakticno imam sve u pro kvalitetu, koje je otac koristio, a kada nije mogao on da ih pokida za 10h dnevno rada, necu ni ja za 10h godisnje rada
Takoreci dozivotno su tu. Jedino da ih izgubim, sto je gotovo nemoguce, jer ih nigde ne iznosim iz kuce.
A alergican sam kada mi neko trazi neki sitniji alat. Vec sam davao neke stvari, pa onda posle godinu dana odem po njih, a oni mi objasne da to nije moje. Od sada samo mrš!

Npr. ja znam da nikad necu kupiti neki okasti ili vilasti kljuc, jer ih prakticno imam sve u pro kvalitetu, koje je otac koristio, a kada nije mogao on da ih pokida za 10h dnevno rada, necu ni ja za 10h godisnje rada

Takoreci dozivotno su tu. Jedino da ih izgubim, sto je gotovo nemoguce, jer ih nigde ne iznosim iz kuce.
A alergican sam kada mi neko trazi neki sitniji alat. Vec sam davao neke stvari, pa onda posle godinu dana odem po njih, a oni mi objasne da to nije moje. Od sada samo mrš!

Re: Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
Ne bih ja to kupovao polovno, sem ako nije baš proverena varijanta.
I imamo temu za alate
I imamo temu za alate

Ja prodajem!
Daaa, ima tema
... nek prebace.

Daaa, ima tema

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Dajem dve crvene..
Boringly average, but also perfect for school run mums
Nije bas tolika frka... 

Oko 20k su potezne nove, te hobby varijante.
Takva ne verujem da je skuplja od 15k.
Znaci dijapazon 5-10k, sve zavisi ko koga zajebe
Takva ne verujem da je skuplja od 15k.
Znaci dijapazon 5-10k, sve zavisi ko koga zajebe

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Mene su zajebali...
Eno varnici, izbacuje sklopku...

Eno varnici, izbacuje sklopku...

To mogu biti i cetkice..
What i do for the livin'? I live for the livin'.