Upotrebna vrednost dodatne opreme (podizači, klima...)
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Upotrebna vrednost dodatne opreme (podizači, aut. klima,
Ja bih voleo fabrički bt hendsfri, i svetlo iznad zadnje klupe, od stvari koje nemam u opremi. Takođe bih dodao i zadnje blatobrančiće jer smanjuju prljanje zadnjeg stakla na HB-u, a i kul izgledaju na Fabiji.
Tempomat je koristan ali ja nemam potrebu za njim, dva puta godišnje mogu da izvezem 250km u jednom cugu bez problema, sad mi je još i zanimljivo, možda u budućnosti i neće biti.
Tempomat je koristan ali ja nemam potrebu za njim, dva puta godišnje mogu da izvezem 250km u jednom cugu bez problema, sad mi je još i zanimljivo, možda u budućnosti i neće biti.
Naslon za ruku. Must have bez kog si posle u autu kao go i bos.
Tempomat srednji naslon felne i zadnji podizaci su obavezni
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Ja to i ne gledam kao dodatnu, nego osnovnu opremu. :-D
Uroše, zadnje zavesice uvek možeš da dodaš. Ja sam na Alfu prednje stavio jer točkovi vire zbog distancera, pa je bilo problema sa prljavim autom. Neki se ne slažu, ali auto je posle prve vožnje po suvom bio prašnjav...
Tapatalk Pro
Uroše, zadnje zavesice uvek možeš da dodaš. Ja sam na Alfu prednje stavio jer točkovi vire zbog distancera, pa je bilo problema sa prljavim autom. Neki se ne slažu, ali auto je posle prve vožnje po suvom bio prašnjav...
Tapatalk Pro
verovatno nisi provalio kad si se vozio, kod mene je to iskljuceno, zaista nije toliko bitan deo opremeUroš S. napisao: i svetlo iznad zadnje klupe,

Meni jeste bitan taj detalj, prosto pozadi bude mrak potpuni u Focusu
U Cmaxu imam svetlo pozadi, i savrseno radi svoj posao
U Cmaxu imam svetlo pozadi, i savrseno radi svoj posao
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Posebno zbog dece pozadi mada, gotivnija ja mesečina uz panoramu 

To su neke sitne pare bile za mk1.Uroš S. napisao:Takođe bih dodao i zadnje blatobrančiće jer smanjuju prljanje zadnjeg stakla na HB-u, a i kul izgledaju na Fabiji.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Opet ja sa primerom iz prakse, baš sam sinoć držao to svetlo pozadi upaljeno da bi se deca igrala sa nekim kartama - bolje to nego da zaspu pa da moram da ih teglim do stana 
Mada, moram da priznam da me smara kad se vozim tako osvetljen kao autobus. Sa druge strane to svetlo je jako praktično kad tražiš nešto ili npr. usisavaš. Meni je ovo drugo naročito bitno pošto imam usisivač u garaži, a pošto je garaža ispod zgrade skoro se ništa unutra ne vidi bez tog svetla. Baš sam se iznenadio kad sam video da drugarov Focus to nema, pošto nije baš neka space shuttle oprema.

Mada, moram da priznam da me smara kad se vozim tako osvetljen kao autobus. Sa druge strane to svetlo je jako praktično kad tražiš nešto ili npr. usisavaš. Meni je ovo drugo naročito bitno pošto imam usisivač u garaži, a pošto je garaža ispod zgrade skoro se ništa unutra ne vidi bez tog svetla. Baš sam se iznenadio kad sam video da drugarov Focus to nema, pošto nije baš neka space shuttle oprema.
pa nista, onda cu dete morati voziti u rs-u a ne u fokusu
ima logike to sto pricate...

ima logike to sto pricate...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Za dvojku isto, tipa 3000 sva 4 originalna. Al bih ja samo zadnje.Heinz napisao:To su neke sitne pare bile za mk1.Uroš S. napisao:Takođe bih dodao i zadnje blatobrančiće jer smanjuju prljanje zadnjeg stakla na HB-u, a i kul izgledaju na Fabiji.

Uroše zadnje sprečavaju prljanje, a prednje prljanje i udaranje kamenčića u sajtnu. Meni su prednje bitnije.
Re: Dobro veče
Ne mogu da nađem onu temu šta nas nervira na kolima pa moram ovde da istresem majmune
Al se ovi Francuzi tripuju s podizačima. Na Cliu (Dynamique) levi podizač je impulsni a desni ne. Isto tako levi možeš da podižeš dok je ključ u onom "polu-kontaktu" a desni jok. Na Xsari je bilo isto s tim da je ona imala još genijalniju stvar,desni retrovizor joj je bio elektro a levi ručno podesiv
Ne znam kakvi su im to fazoni,ako je ušteda razumeo bi da je na nekom osnovnom paketu a ne na 5. od 7 (Clio)

Al se ovi Francuzi tripuju s podizačima. Na Cliu (Dynamique) levi podizač je impulsni a desni ne. Isto tako levi možeš da podižeš dok je ključ u onom "polu-kontaktu" a desni jok. Na Xsari je bilo isto s tim da je ona imala još genijalniju stvar,desni retrovizor joj je bio elektro a levi ručno podesiv

Domišljat način da se prepolovi broj kvarova, tj ostvari pouzdanost slična kao kod pravih kola
Dobra im je i ona fora sa haubom na pertle.

Dobra im je i ona fora sa haubom na pertle.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Dunx, u jačim paketima opreme su svi impulsni. Da si recimo uzeo Pola u sličnom paketu opreme (kad se već čika Velja javio), impulsno bi motao kurblu, nadam se da si toga svestan