Audi A4 B9
Re: Audi A4 B9
Prethodni Q7 su prodali u 7 primeraka, ovaj ce u 3...
Meni najvise smeta ventilacija preko pola auta...
Meni najvise smeta ventilacija preko pola auta...
Ni meni se novi Q7 nikako ne svidja, takodje sam i od A8 ocekivao vecu revoluciju kada se pojavio pre 4 godine...
Medjutim A4 B8 kada se pojavio imao je odlican efekat i uspesan dizajn, pa A5 koji je isto pun pogodak po meni.
Redizajn A6 i A7 mi se isto bas mnogo svidja....
Tako da kao i ostali proizvodjaci, ima tu svega.... Ali sto se tice konkretno B9, ako zadrze pravac prema restajling modelima A6/A7 kao na poslednjoj slici, ja mislim da ce to biti pun pogodak, nista revolucionarno (to i ne ocekujem) al opet efentno i sveze.
Medjutim A4 B8 kada se pojavio imao je odlican efekat i uspesan dizajn, pa A5 koji je isto pun pogodak po meni.
Redizajn A6 i A7 mi se isto bas mnogo svidja....
Tako da kao i ostali proizvodjaci, ima tu svega.... Ali sto se tice konkretno B9, ako zadrze pravac prema restajling modelima A6/A7 kao na poslednjoj slici, ja mislim da ce to biti pun pogodak, nista revolucionarno (to i ne ocekujem) al opet efentno i sveze.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Evo tog "besa":

Više mu dođe kako novi facelift ali ok. Uvek sam i bio ravnodušan prema A4.
Verujem da će enterijer biti vrhunski.
Inače nema više poručivanja starog A4. Ispunili su kvotu za ovu godinu u Srbiji. Prodali su oko 120 komada.
Verujem da će enterijer biti vrhunski.
Inače nema više poručivanja starog A4. Ispunili su kvotu za ovu godinu u Srbiji. Prodali su oko 120 komada.
Bude li stvarno ovako izgledao, to ce biti najbezlicniji auto na trzistu.HKS napisao:Evo tog "besa":
Upropasten enterijer je skoro zagarantovan budu li sledili pravac poslednjih audi modela (Q7, A3).
I ide se na tu jednostavnost kod A4, siguran sam.
Na Q7 mi se dopada kako je ispalo, na A3 nikako.
Na Q7 mi se dopada kako je ispalo, na A3 nikako.
Dobra sisa zlata vredi.
Ruzan je zbog onih apsolutno odvratnih i neprakticnih izduva za ventilaciju preko pola kokpita.
I jeste ruzan, kao Passat na steroidima.
Nema nikakvog stila.
Sent from my Sony
Nema nikakvog stila.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bas u losem smeru ide Audi. Ovaj crni A4 izgleda ocajno za auto koji treba da konkurise novoj C klasi. Q7 isto tuga.
Otpustili su glavnog dizajnera pre par meseci ako se ne varam. Samo dzabe sad, usro im je celu generaciju automobila, treba sad 5-7 godina da se to sipravi.
No nije to ni samo njegova krivica, ko ga je pustio da radi to sto je radio je podjednako kriv, da li je moguce da ikome iz direkcije Auidi-a ovakav A4 ima smisla i da misle da je dobra ideja da ga izbace? Misle da je dobra ideja u Q7 kopirati fore iz VW Passata?
No nije to ni samo njegova krivica, ko ga je pustio da radi to sto je radio je podjednako kriv, da li je moguce da ikome iz direkcije Auidi-a ovakav A4 ima smisla i da misle da je dobra ideja da ga izbace? Misle da je dobra ideja u Q7 kopirati fore iz VW Passata?
Sta nije u redu sa ventilacijom? Zadrti ste mnogo, navikli na jednu istu ventilaciju vec 50 godina i sad kad neko promeni odma je to nesto lose a ako nesto ne promeni onda je bezlicni fejslift.
Tu kad napada prasine 
Meni se enterijer svidja, a spolja jadac.
Prerano sudite od b9, pa ovo je crna boja, nije crvena, bela, mis siva itd koje lepo pokazuju crte i otvaraju se.
Uostalom, ovo je daleko od pravih, zvanicnih slika...samo polako.

Meni se enterijer svidja, a spolja jadac.
Prerano sudite od b9, pa ovo je crna boja, nije crvena, bela, mis siva itd koje lepo pokazuju crte i otvaraju se.
Uostalom, ovo je daleko od pravih, zvanicnih slika...samo polako.
Dobra sisa zlata vredi.