http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ca ... ORT&noec=1
Samo jedino treba viditi, da li auto moze da se registruje kao teretno, ako se vodi na fizicko lice., ali sve jedno treba sve lepo provereti... Da kasnije ne bi popio nesto od poreske uprave za utajuXepoj87 napisao:Pa jeste, ali kada te uhvate, samo opet treba da prepravis vozilo pre odlaska na vanredni tehnickiA prepravke mislim da su smesne, tipa da se izvadi sediste zadnje i stave neke daske... Tezina odgovara teretnom vozilu.
Uglavnom, smesna procedura, kojom ustedis brdo para.
Tapatok za Vindovz
To tamo, ovde je ekstenzija organa.Floyd napisao:SUV je auto za milfače.
Ne kapiras da njemu nije bitno da uziva u voznji vec da moze da kaze "vozim rejndz rover"Kuzmanovic napisao:Aj da i ja kazem svoje misljenje, posto smo slicnih godina. Mislim da u nasim godinama ne treba voziti SUV vec neki kupe kao sto je bmw 3, audi A5, Merc CLK i sl. ili neki hot hatch kao sto je Megane RS, Golf R, Focus ST ili tako nesto. Kasnije ces imati porodicu i potrebu za nekim prostranim automobilom i tada tesko da ces moci voziti neki HH jer ces najmanje zeleti da trosis pare na automobile, pa ces tada voziti SUV-a.
Sa druge strane rekao si da bi kupio jos jedan auto kao vikend auto, ali ne verujem da bi izdvojio toliko para koliko sada imas za tog Rejndza. Takodje tu je registracija i odrzavanje dva automobila pa i o tome treba voditi racuna.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk