2014 Mercedes CLA
Re: 2014 Mercedes CLA
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Video sam par komada CLA u Becu,ali nazalost nisam imao pri sebi bilo kakav upotrebljiv fotoaparat (osim mobilnog) da ih uslikam.Licno,ja sam se poprilicno razocarao.Spolja deluje bas minijaturno,zadnji deo deluje nekako skuceno,dok prednji deo izgleda zaista atraktivno.Mislim atraktivan je on,ali sam ocekivao da bude malo robusniji,ali dobro.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kad sam bio skoro u Madjarskoj bas sam dosta slepera sa CLA i A klasom vidjao. Prave se tu blizu granice u Keckemetu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ovo sam od par ljudi cuo...Incognito napisao:Mislim atraktivan je on,ali sam ocekivao da bude malo robusniji,ali dobro.
To je kupe sedan na bazi A klase...
CLS je kupe sedan na bazi E klase,pa ni on nije robustan...
Kako ocekujes od automobila C segmenta da bude robustan?
Mali,nabijen,dizajnerski lep i to mu je cela poenta

Ne treba tu ocekivati da to bude ne znam ni ja sta,pozerski je to auto,to mu je svrha

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Previse sprcen da bi bio 'dizajnerski lep'
Ne ide za ovu klasu da bude limuzina, kabrio, kupe...

Viđam crveni sa np tablama i krajnje je vulgaran. Mislim da se taj i prodaje u oglasima.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Pa dobro sad...ima npr.Scuderia napisao:Previse sprcen da bi bio 'dizajnerski lep'Ne ide za ovu klasu da bude limuzina, kabrio, kupe...

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Zbog gabarita A klasa deluje skladnije i nekako agresivnije, CLA uzivo deluje nekako cudno da li zbog slika sa reklama a mozda i zbog CLS-a :bemliga:
Dobro on je malo boljidragvorl napisao:Pa dobro sad...ima npr.Scuderia napisao:Previse sprcen da bi bio 'dizajnerski lep'Ne ide za ovu klasu da bude limuzina, kabrio, kupe...

Dobro,CLS jeste robustan.Zavisi kako ko gleda,ali meni je bas robustan kao pojava.Nisam ni od CLA ocekivao Bog zna sta,jasno mi je da pripada kategoriji koja sta god da izbaci na trziste ne moze biti posebno "markantna" ali CLA mi je nekako bas zbijen.Mozda nisu ni trebali da prave ovu kategoriju,sta znam.Xepoj87 napisao:Ovo sam od par ljudi cuo...Incognito napisao:Mislim atraktivan je on,ali sam ocekivao da bude malo robusniji,ali dobro.
To je kupe sedan na bazi A klase...
CLS je kupe sedan na bazi E klase,pa ni on nije robustan...
Kako ocekujes od automobila C segmenta da bude robustan?
Mali,nabijen,dizajnerski lep i to mu je cela poenta
Ne treba tu ocekivati da to bude ne znam ni ja sta,pozerski je to auto,to mu je svrha

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Danas sam prvi put uzivo vidjeo CLA, bijeli sa AMG paketom, i moram priznati da mi se auto bas svidjeo. Ok, nije CLS, ali mislim da auto lijepo izgleda... Moguce da su neki ljudi ocekivali mnogo vise od ovog auta ali mislim da zadnji kraj ne izgleda toliko lose koliko se predstavlja u javnosti...
Ako grijesim, mozete me kazniti sa tim da moram da vozim jednog CLA
Ako grijesim, mozete me kazniti sa tim da moram da vozim jednog CLA

Meni isto super izgleda...
Jeste da je auto napravljen samo za pozeraj i da nema neku svrhu osim toga i da ga ja ne bih nikada vozio,ali je uzivo meni prelep.
Ako nista drugo,upecatljiv je i izdvaja se iz gomile...
Jeste da je auto napravljen samo za pozeraj i da nema neku svrhu osim toga i da ga ja ne bih nikada vozio,ali je uzivo meni prelep.
Ako nista drugo,upecatljiv je i izdvaja se iz gomile...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Cekajte, jel pocela prodaja CLA? Ako jeste, zasto u naslovu teme pise 2014? 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Zato sto je modelna godina 2014. Model je za 2014. a krenuli su da ga prave 2013. Ovo je generalno pravilo, ne znam kako ovog Merca vode.

Negde ga vode kao 2013. ,negde kao 2014.
Bilo kako bilo,voleo bih da ga negde isprobam malo cisto da vidim kakav je u voznji.Za razliku od eksterijera enterijer mi se mnogo dopada pogotovo zbog kadica u sportskom stilu tako da verujem da je bar malo zabavan za voznju.
Bilo kako bilo,voleo bih da ga negde isprobam malo cisto da vidim kakav je u voznji.Za razliku od eksterijera enterijer mi se mnogo dopada pogotovo zbog kadica u sportskom stilu tako da verujem da je bar malo zabavan za voznju.