OCD-Obsessive Compulsive Disorder
Re: OCD-Obsessive Compulsive Disorder
Mislim da neki ovde mešaju OCD sa organizovanim životom.
OCD je bolest i nešto što nesvesno radiš. Organizacija je nesto drugo. Npr, meni je u kući često haos, ali u kolima i mojoj torbici koju nosim sa sobom je uvek sve tačno na svom mestu. Ne zbog bolesti, nego što nemam vremena svaki put iznova da tražim stvari. Imam oko sebe veoma bliske drugare koji svaka 2 sata traže nešto po 10 minuta. Meni je to nepojmljivo da im ne smeta.
Npr čovek je iz torbe po kojoj traga svaki dan za svim i svačim izvukao punjač od telefona koji nema više već dve godine. Neverovatno.
Tapatalk
OCD je bolest i nešto što nesvesno radiš. Organizacija je nesto drugo. Npr, meni je u kući često haos, ali u kolima i mojoj torbici koju nosim sa sobom je uvek sve tačno na svom mestu. Ne zbog bolesti, nego što nemam vremena svaki put iznova da tražim stvari. Imam oko sebe veoma bliske drugare koji svaka 2 sata traže nešto po 10 minuta. Meni je to nepojmljivo da im ne smeta.
Npr čovek je iz torbe po kojoj traga svaki dan za svim i svačim izvukao punjač od telefona koji nema više već dve godine. Neverovatno.
Tapatalk
nidza napisao:Mislim da neki ovde mešaju OCD sa organizovanim životom.

70% teme mi ne deluje kao OCD.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ni nije poenta teme da uzmemo psihijatrijski kriterijum za OCD, ako sam ja dobro shvatio tema ima zajebanciju na prvom mestu.
Taj neki rad, mada tanka je linija 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Naravno da je zajebancija, zaboga. Nismo ludi klinicki, samo smo ekscentricni
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
I ja se tako tesim..... 

- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Слажем сеGrujic napisao:Pa ni nije poenta teme da uzmemo psihijatrijski kriterijum za OCD, ako sam ja dobro shvatio tema ima zajebanciju na prvom mestu.

И сам сам писао због тога, мање више сви они који обраћају пажњу на детаље имају таквих "бубица" што свакако не значи да су сви стварно поремећени

На оваквом форуму гдје су људи који воле аутомобиле тешко да има много оних које боли уво за "ред и поредак" макар у аутомобилу (а много ствари је баш повезано са тим)...ја бих прије рекао да је ово добра тема за пицајзле

Turururu....Rakhil napisao: Nismo ludi klinicki, samo smo ekscentricni

===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Što je najgore, ovo je sasvim pristojna pedala 

- Rakhil
Fulltone je dobar, ali malo vole da zacepe cenu na nekim prostijim pedalama vise nego sto vrede. I ja isto ovako namestam potenciometre kad god mogu
Kad su mi kazaljke obrtomera i brzinomera paralelne, to mi se mnogo dopada.

Kad su mi kazaljke obrtomera i brzinomera paralelne, to mi se mnogo dopada.
Teri Precet je odavno lepo definisao da samo siromasni ljudi mogu biti ludi, cim imas love nisi lud, nego ekscentricanNexT napisao:Turururu....Rakhil napisao: Nismo ludi klinicki, samo smo ekscentricni

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
I još ako je brzina na 0 ili 5... Sveto trojstvo.Rakhil napisao:Kad su mi kazaljke obrtomera i brzinomera paralelne, to mi se mnogo dopada.
Samo na 0 

- Rakhil
Ne mogu da idem brzinom koja zavrsava na 5, to je obozavanje Satane
Lol, a ja pa volim ovakoRakhil napisao:I ja isto ovako namestam potenciometre kad god mogu![]()