Moj post se samo delimično uklapa u temu, ali da ne otvaram novu.
Stanujem u trećoj zoni, platio sam unapred za godinu dana 5484 din. Pao je sneg i P.S. je jednostavno proglasio da neće naplaćivati parking

. Naravno, to je lakše nego da angažuju radnike da čiste parking mesta. Kola su stajala zavejana, a oni koji su hteli da izađu sami su morali da obezbede prolaz. Viđao sam ekipe u nekoliko navrata, imaju žute fluorescentne prsluke, sa oznakama P.S., ali, paradoksalno, čistili su trotar :? , a ne parking mesta. To jeste teško u ovim uslovima, ali da su bar očistili deo snega koje su grtalice nabacale pred kola (kola se parkiraju poprečno) da vlasnik može da izađe. Danas sam izašao da očistim sneg, bila je ekipa od njih petnaestak, zezali su se, grudvali

. Tek na moj poziv, dvojica su došla da pomognu, očistili su ispred mojih kola zajedno samnom. Primetio sam da malo srede parking mesto, nakon što neka kola izađu, oni koji su zatrpani, još od početka snežnih padavima moraće sami da čiste ili čekaju da sunce otopi sneg. Sneg se nabacuje između dvoje kola, umesto da se odnosi.
Sve u svemu, loše organizovano, sneg se morao sistematski čistiti i odnositi. Pomnožite novac koji su dali stanari u zonama + oni koji parkiraju + onaj koji se ubire od kazni, a šta smo dobili gotovo ništa, momke angažovane preko omladinske zadruge da prebacuju sneg sa jedne gomile na drugu, da ne kažem : prosipaju iz šupljeg u prazno.