Brisači
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Brisači
Ko mene skoro dve.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Re: Brisači
Sta znam kod mene se bas nisu pokazali, planiram sad da uzmem za burazera bas kvalitetne orginal metlice koje potpisuje proizvodjac automobila, pa cu uporediti...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
cekam rezultete super-testa.
meni nisu guard losi, za 1250 koliko sam platio obe metlice pre godinu, dana super brisu.
meni nisu guard losi, za 1250 koliko sam platio obe metlice pre godinu, dana super brisu.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
trojanac napisao:Kod mene su više od pola godine na autu i nemam nikakvih problema.
Bice i kod mene samo da ih nadjem.Sloba napisao:Ko mene skoro dve.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Gledao sam pre neki dan i ostale su samo manje dimenzije. Možda ima u Rodiću, držali su ih pre par meseci. Tražiš 660 i 350 mm.
Uzeo sam pre 4 meseca marke Valeo i već ima linije, to je otplike sve kako te koje zaboduBax napisao:Sta znam kod mene se bas nisu pokazali, planiram sad da uzmem za burazera bas kvalitetne orginal metlice koje potpisuje proizvodjac automobila, pa cu uporediti...

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Ove letnje vrucine su smrt za brisace..prepeceni su na soferci !
Послато са HTC One V
Послато са HTC One V
Jebeš te brisače koje zimi skidaš da se ne prehlade a leti povrućine, pa zašta su dobri kada je auto u garaži. Sećam se da sam stavio originalni brisač na merc (jedan brisač ogroman i kupljen u ovlašćenom servisu) i nije imao problema ni leti ni zimi nije skidan, to je birisač. Zezno sam se sa valeo koji su kao bili original u panteru za pežo, zameniću ih za neke od 150din i ako ne valjaju ima da kupim gomilu tih od 150din dok ne ubodem neke korektne, nema druge.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Pa i meni su prvi brisaci bili 5 god na autu i nije im.smetala vrucina ali bilo i proslo!
Sve ovo sto mi kupujemo je manje vise smece.
Послато са HTC One V
Sve ovo sto mi kupujemo je manje vise smece.
Послато са HTC One V
E da ko ima pare i zivce da se cima sa Toyotinim prodavcima neljubaznim, moze da se dobiju oridjidji metlice, ali kostaju od 10 - 20 evra komad, zavisi od dimenzije, mozda moze nesto da se ukroji....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Sloba napisao:Gledao sam pre neki dan i ostale su samo manje dimenzije. Možda ima u Rodiću, držali su ih pre par meseci. Tražiš 660 i 350 mm.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Danas pada kisa a ja bukvalno nista ne vidim !! Znaci iza brisaca ostaje neki mastan trag, sve se kao kruzici prave i to naravno direktno tamo gde ja gledam !?? Sta je bre to ???
Mislim da je neko napisao da to hoce od voska na samousluznim perionicama.
TT2
TT2
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Pre 2 meseca kupio na NIS-ovoj pumpi ''bosh'' brisace. Nisu ni za kriv k***
Da ti nije loša tečnost. Uzeo sam u Kit Komercu Tutelu, nije skupa, oko 300 kinti litar (dovoljno leti za 5l, zimi već po tablici videti). Ništa bolje nikad nisam koristio.
Tapatalk HD
Tapatalk HD