Sa dobrom opremom, bojom, felnama, uglom slikanja moze da izgleda najbolje u klasi. Jedino sto nije.

F10 ima nekih stvari u odnosu na w212 koje mi se vise svidjaju, ali ne bih menjao kljuc za kljuc.
Realno, prvi si počeo. Ili misliš da nije uvreda da čoveku kažeš da je napisao nešto skoro najgluplje u istoriji foruma?AcaKayak napisao:Nidzo, kriterijum za odabir vozila ti je verovatno medju top 3 najgluplja u istoriji foruma.
Xepoj87 napisao:Ovo je po mom misljenju jedan od najboljih Jaguara ikada, a meni nenormalno gotivan
Onda kupiš Kiu i rešen problem.nidza napisao:Upravo suprotno, veoma sam skroman čovek, ne želim da se ističem
Slažem se. Najgrđi deo u enterijeru, ako sudimo po slikama. Kako to sve izgleda uživo, ostaje da se vidi.Comi napisao:Za moj ukus, zestoko ruzan volan u dzegu. Steta.
Nemam direktno poređenje onog što me egzaktno zanima, pa izvlačim indirektno, v8 vs v8 i godina 2016, v6d vs r6d, itd. Vreme na stazi nije ključna stvar, performanse takođe, već šta od vožnje generalno može da se dobije u E segmentu. Da su samo sekunde bitne, zašto bih maštao u manuelnom menjaču u automobilu u kome ga u okviru pogona koji me zanima uopšte nema u ponudi.Xepoj87 napisao:Ja ti govorim o razlici izmedju slabijeg Bmw-a i jaceg Jaguara iste generacije, koji ti je privlacan za kupovinu, sa motorizacijom koja te zanima, koje sam licno vozio agresivnije po Kosutnjaku, a ti mi sada spomenes V8 motore i Bmw star 14 godina i kako tamo negde pise da je XF brzi od tog 14 godina starog Bmw-a.
A posto sam vozio i E60 535D sa M paketom i F10 530D sa M paketom, odmah ti mogu reci da je F10 bolji u svakom aspektu.
Mislim, ne kapiram vise poentu price, izvlacimo slamke iz plasta sena, dok ne izvucemo onu jednu na kojoj pise da je Jaguar najbolji i tu se zaustavljamo?
Meni vriste jaja sto je Jaguar losiji proizvod, kada se meni vise svidja, prosto i jednostavno.
Mozda C klasa nije najbolji proizvod u D segmentu, meni je najbolja i no me interesa sto Bmw ima cvrsci amortizer i tezi volan.
Posto verujes samo novinarima, imas dole test koji sam okacio, a evo ti i podaci sa staze.
http://fastestlaps.com/comparisons/6he76mii2ols