Limuzine vs karavani
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Limuzine vs karavani
Jbg Floyd rušiš sneska!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U Svici je najprodavaniji auto Octavia
- toliko o tome koliko ih zanimaju automobili, iako imaju para za sta god pozele.
(cena automobila je vrlo niska u odnosu na plate i troskove zivota)

(cena automobila je vrlo niska u odnosu na plate i troskove zivota)

Poslednja izmena od Delija u 14 Avg 2016, 13:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa naravno kad svaka druga firma ima bar dvocifren broj Octavia u voznom parku 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A evo malo cena C5 kod nas - karavani ubedljivo najjeftiniji. Ma nemoguce. To mora da je greska
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ut_price=1

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... ut_price=1
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I kad sam ja uzimao pre 4 god. karavani su bili jeftiniji. 3250e je moj bio na oglasu dok je ekvivalentan heč bio skuplji min. 500e. Jeste da je meni dobro došlo ali da su jeftiniji jesu. Tako je sad i sa Astrom H.
t
t
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Delija
Jeftini su jer su bučni, šta ćeš.
Inače
Vrlo je teško porediti cene kod polovnjaka mnogo je tu faktora , činjenica je da su se kod nas polovni karavani počeli vise kupovati od neke 2006 god. Nekako tad je krenula ponuda takvih auta kod nas Stilo, Laguna ,Mondeo.
Doduše Passat karavan je oduvek i srb imao poklonike
Jeftini su jer su bučni, šta ćeš.
Inače
Vrlo je teško porediti cene kod polovnjaka mnogo je tu faktora , činjenica je da su se kod nas polovni karavani počeli vise kupovati od neke 2006 god. Nekako tad je krenula ponuda takvih auta kod nas Stilo, Laguna ,Mondeo.
Doduše Passat karavan je oduvek i srb imao poklonike
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Još jedna prednost karavana je zadnji brisač.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jos jedna prednost karavana sto od kada vozim Oktaviju na prvi maj ponesem samo odecu, gajbu piva i zicu za rostilj
Bez zajebancije, kad spustim zadnju klupu fali mi 10cm da se skroz opruzim

Bez zajebancije, kad spustim zadnju klupu fali mi 10cm da se skroz opruzim

Meni su A4 i A6 lepsi karavani od limuzine. Ima ih 10 puta vise na ulicama. Midlim da A4 i A6 idu bar 5:1 u proizvodnji u korist karavana naravno. Meni je jeres da uzmes bmw karavan
Dok karavan ide najvise uz audi i najlepse mu stoji 
Sto uzeti karavan? Ako se bavis poslom koji to zahteva. Ako imas malu bebu zbog pakovanja kolica i rznih igracaka. U svim ostalim situacijama dajen prednost limuzini. Za odmor svakako uzmes krovni kofer pa eto resis problem viska stvari a to se uzima 2 puta godisnje. Svako ima prednosti i mana. Ljudi uzimaju ono stom im vise odgovara i sta im se vise svidja

Sto uzeti karavan? Ako se bavis poslom koji to zahteva. Ako imas malu bebu zbog pakovanja kolica i rznih igracaka. U svim ostalim situacijama dajen prednost limuzini. Za odmor svakako uzmes krovni kofer pa eto resis problem viska stvari a to se uzima 2 puta godisnje. Svako ima prednosti i mana. Ljudi uzimaju ono stom im vise odgovara i sta im se vise svidja
Cene polovnih je jako tesko uporediti jer model, stanje, godiste, oprema, motor, I puno faktora formira cenu. Zatim potraznja odredjenog modela kao i zastupljenost ponude. Ko tu uspe da definise udeo cene da li je karavan ili limo ima pivo od mene
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Karavan sa 5+ godina je uvek jeftiniji od limuzine, bar kod nas.
Prednost karavana je oprema, uglavnom su opremljeniji bar ja sto gledam Audi. Ali i Passati npr b6 cesce dodju highline u kar verziji.
Sto se tice buke ja je nisam primetio u b8 avantu, sve je to dobro tapacirano oko rezervnog tocka i kod koseva.
Nesto ne osetim promenu b8 i b8 avant valjda jer je takava linija da nije izrazeno umutra da je glomazan, a i gepek nije ogroman osim sto je laksi za ubacivanje stvari. Passat b5 b55 b6 b7 su vec malo drugaciji kar/limo i tu mi nekako izrazajnija razlika pa i u buci.
Uzeo sam Avant zbog opreme, pa onda zbog cene pa zbog prostora u gepeku za kabaste stvari. Tako da mi limuzina bas ne odgovara kako imam dete. Bolje imati hatch sa detetom nego limo. Za iste pare bih pre uzeo b8 limo sa istom opremom. Ali trziste je takvo da se dobija b8 limo bez xenona, bez navi, oba displeja u boji je umetnost naci tek, pa da je spusten...a karavan skoro svaki bar ima navi ako nema xenon.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Prednost karavana je oprema, uglavnom su opremljeniji bar ja sto gledam Audi. Ali i Passati npr b6 cesce dodju highline u kar verziji.
Sto se tice buke ja je nisam primetio u b8 avantu, sve je to dobro tapacirano oko rezervnog tocka i kod koseva.
Nesto ne osetim promenu b8 i b8 avant valjda jer je takava linija da nije izrazeno umutra da je glomazan, a i gepek nije ogroman osim sto je laksi za ubacivanje stvari. Passat b5 b55 b6 b7 su vec malo drugaciji kar/limo i tu mi nekako izrazajnija razlika pa i u buci.
Uzeo sam Avant zbog opreme, pa onda zbog cene pa zbog prostora u gepeku za kabaste stvari. Tako da mi limuzina bas ne odgovara kako imam dete. Bolje imati hatch sa detetom nego limo. Za iste pare bih pre uzeo b8 limo sa istom opremom. Ali trziste je takvo da se dobija b8 limo bez xenona, bez navi, oba displeja u boji je umetnost naci tek, pa da je spusten...a karavan skoro svaki bar ima navi ako nema xenon.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Nema veće buke generalno nego samo od stvari koje ti se šetaju po prtljažniku. Složiš sve to lepo i nema buke.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Zivele limuzine. Izgledaju daleko skladnije i lepse. 

Brzine idu u H-a !!!

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zato postoje one mrezice, kadice, predgradice i tsl. No, citao sam u jednom testu da je mazda 6 karavan nesto kraca od limuzine, da je cak i medjuosovinsko rastojanje krace.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Ja vozim karavane od kad sam polozio, tj vec 16 godina.. I sad zadnjih 2 meseca sam prvi put bez njega, i fali mi svaki dan.. Valjda cu izdrzati do maja-juna kad budem mogao da menjam hatch za karavan..
Kad god sam na putu, uvek ima nesto da se ubaci radi posla, ili se nakupuje za kucu stvari.. E sad jos dvoje male dece.. A nije mi fazon da mi krovni kofer stoji svaki dan na kolima.
Kad god sam na putu, uvek ima nesto da se ubaci radi posla, ili se nakupuje za kucu stvari.. E sad jos dvoje male dece.. A nije mi fazon da mi krovni kofer stoji svaki dan na kolima.