Humanitarna dela i akcije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Humanitarna dela i akcije
Ja tek sad video. Smorio sam se najstašnije.
Neka počiva u miru.
Neka počiva u miru.
Posetite www.garaza.rs !
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Novakova pobeda van terena Njujorka: za decu u Srbiji skupio 2.5 miliona dolara!
http://sport.blic.rs/Tenis/239604/Novak ... ona-dolara
Samo vi pljujte Noleta
http://sport.blic.rs/Tenis/239604/Novak ... ona-dolara
Samo vi pljujte Noleta
Never Say Never Again
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:

Pošaljite SMS na 4022 i spasite život maloj Lani!
Svi domaći mobilni operateri uključili su se u humanitarnu akciju pomoći šestogodišnjoj Lani Nikolić koja boluje od teškog oblika aplastične anemije i hitno mora na lečenje u Italiju.
Za sada je zahvaljujući volji dobrih ljudi sakupljeno nešto više od 40.000 evra, međutim, da bi Lanini roditelji uopšte mogli da pokrenu proceduru sa bolnicom u Rimu, neophodno je da se sakupi najmanje 150.000 evra.
Humanitarni SMS broj za prikupljanje pomoći za malu Lanu je 4022 i aktivan je u svim mrežama.
Cena poruke je 100 dinara.
Aplastična anemija je bolest uzrokovana time što koštana srž ne proizvodi dovoljno ćelija da zameni stare krvne ćelije. Stanje, pored anemije, uključuje i aplaziju. I dok anemija podrazumeva niske vrednosti eritrocita, pacijenti oboleli od aplastične anemije imaju niže vrednosti sva tri tipa krvnih ćelija: eritrocita, leukocita i trombocita.
Telegraf podseća sve one koji mogu i žele da pomognu maloj Lani da iz ove bitke izađe kao pobednik, da neophodna sredstva mogu da uplate na sledeće račune:
Za dinarske uplate:
Uplata na račun: 160-1-73
Sa pozivom na broj: 51-102-0012682.1
Za EUR/USD uplate:
Banka primalac:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovića 7b,
11070 Novi Beograd
Republic of Serbia
Račun primaoca:
IBANRS35160513020158224493
Oliver Nikolić
Cara Lazara 5, Beograd
Za više informacija posetite Lanin sajt http://www.lananikolic.com
Izvor: Telegraf
Posetite www.garaza.rs !
Po 9. put data krv. Vamos transfuzija. Stevo ocekujem odgovor i sa tvoje strane. 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Mojne tako, nisam te iskulirao nego sam na brzaka odlucio da odem. Idemo zajedno sledeci put, taman posle ng kad bude nestasica.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Posetite www.garaza.rs !
Mislim da su mnogo delotvornije i efikasnije akcije, kada ima sms broj. Skoro uvek se odazovem na takve akcije. Ovako je vecini ljudi cimanje da idu u banku, uplacuju, ..., jednostavno zaborave ili nemaju vremena.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ako imaš ebanking nije nikakvo posebno cimanje.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
U toku je humanitarna akcija NIS-a preko facebooka. Naime, vrlo je lako, za sve koji poseduju fb profil.
Podržite mališane rečima, a NIS će za svaku vašu lepu reč donirati 30 dinara!
Ova Facebook akcija deo je šire NIS-ove novogodišnje akcije “Ljubav leči”. Ove godine NIS će sva sredstva namenjena za poslovne poklone donirati u svrhu poboljšanja uslova rada institucija u kojima se leče deca obolela od raka u Srbiji. Akciji “Ljubav leči” priključili su se i naši zaposleni koji će donirati dobrovoljne priloge, a NIS će na kraju donirati i sredstva jednaka ukupnoj sumi sredstava koju zaposleni budu prikupili.
Dajte svoju reč i zajedno ćemo dati snagu životu!
Pokrenete aplikaciju -> https://apps.facebook.com/ljubav-leci/
Idete na sledeću stranicu i tu upišete par lepi reči, čestitku za novu godinu ili šta god želite.
Kliknete na vrh čizme da ubacite reči i to je to.
Trenutno je skupljeno:

Ja sam već učestvovao sa svog privatnog profila i sa profila Garaža kluba, a molim i vas da se uključite jer zaista ne oduzima puno vremena, a bitno je da se prikupi što veća suma kako bi omogućili što bolje uslove za decu obolelu od raka.
Svima koji učestvuju se unapred zahvaljujem u ime kluba i u svoje lično ime.
Podržite mališane rečima, a NIS će za svaku vašu lepu reč donirati 30 dinara!
Ova Facebook akcija deo je šire NIS-ove novogodišnje akcije “Ljubav leči”. Ove godine NIS će sva sredstva namenjena za poslovne poklone donirati u svrhu poboljšanja uslova rada institucija u kojima se leče deca obolela od raka u Srbiji. Akciji “Ljubav leči” priključili su se i naši zaposleni koji će donirati dobrovoljne priloge, a NIS će na kraju donirati i sredstva jednaka ukupnoj sumi sredstava koju zaposleni budu prikupili.
Dajte svoju reč i zajedno ćemo dati snagu životu!
Pokrenete aplikaciju -> https://apps.facebook.com/ljubav-leci/
Idete na sledeću stranicu i tu upišete par lepi reči, čestitku za novu godinu ili šta god želite.
Kliknete na vrh čizme da ubacite reči i to je to.
Trenutno je skupljeno:

Ja sam već učestvovao sa svog privatnog profila i sa profila Garaža kluba, a molim i vas da se uključite jer zaista ne oduzima puno vremena, a bitno je da se prikupi što veća suma kako bi omogućili što bolje uslove za decu obolelu od raka.
Svima koji učestvuju se unapred zahvaljujem u ime kluba i u svoje lično ime.
Posetite www.garaza.rs !