Vozila pristižu ali nerodovno tako da niko ne može dati tačnu informaciju. Meni su se izvinuli jer nemaju ni jedno registrovano vozilo koje bi dali na test i ne znaju kad će ga imati. Tako da ako stigne u Oktobru šampanjac da otvorimo.Markoni napisao: 10 Sep 2021, 18:59Kada je poručen? Meni su pre par nedelja rekli da bi verovatno stigao u januaru ako bih ga poručio.Nikolaa napisao:Videcemo kad stigne u oktobru
Citroen C4 2021
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Citroen C4 2021
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Izvinili.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Možda je bio 1.2, nijesam merio
Nisu valjda izbacili 1 cilindar i pokvarili motor da trese

gazza napisao: 10 Sep 2021, 20:05 Zapao ti neki VAG škart, na relativno novoj (tada 10-15kkm) Škodi Yeti nije bilo vibre na menjaču.
Octavia je bila, zamenska, bukvalno nova. Rucica menjaca je bas tresla.
gazza napisao: 10 Sep 2021, 21:26 Možda je bio 1.2, nijesam merio![]()
1.2 ima 4 cilindra
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Naručen je krajem maja/pocetkom juna, isporuka je bila septembar, pomerena za oktobar. Pre par dana mi je potvrdjen slot(povezani su sa fabrikom tako da mogu da prate kad ode u proizvodnju), tako da ne bi trebalo da se jos odlaze isporuka, ali nikad se ne zna... 4-5 meseci uglavnom, nije strasno iskreno...Markoni napisao: 10 Sep 2021, 18:59Kada je poručen? Meni su pre par nedelja rekli da bi verovatno stigao u januaru ako bih ga poručio.Nikolaa napisao:Videcemo kad stigne u oktobru
Da sam narucio bio nedelju dana ranije imali su slot za avgust, ali nisam mogao da se odlucim za opremu...
Avtonova ima jedno test vozilo u shine paketu(najjacem) i manuelnim menjacemtrojanac napisao: Vozila pristižu ali nerodovno tako da niko ne može dati tačnu informaciju. Meni su se izvinuli jer nemaju ni jedno registrovano vozilo koje bi dali na test i ne znaju kad će ga imati. Tako da ako stigne u Oktobru šampanjac da otvorimo.
Autopromet ima jedan u feel packu, isto manuelni...
Otprilike svaki put kad sam otisao u avtonovu bio je barem jedan "kupac", tako da kapiram da i ne mogu tek tako da daju na duze vreme, kad im treba za kupce

Lager ne postoji, sve sto im je u salonu je prodato. I tako je od proleca(po recima prodavca)
Inace, besplatna boja u srbiji je artense gray(metalik), obicna bela se doplacuje

I da. Bilo je ljudi koji su doplatili za obicnu belu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
jbt koja razlika u samo par detalja

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Sta je ono na sajtni, USB ulaz? 
Sent from my SM-A715F using Tapatalk

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Jel ovo samo prva slika mutnija, iste su boje?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, drastična je razlika.
Ošmekao sam i Autoprometov (Feel Pack), kao i onaj crveni na Adi (Shine). Sedišta su najbolji deo enterijera. Sam enterijer mi nije nešto legao, pa nisam ni provozao.
Svakako se dosta dobije za taj novac, u poređenju sa trenutnim cenama. Za 500€ više, u Feel Pack paketu, može se dobiti dizel (110ks) sa jednim cilindrom više.
TapaT
Ošmekao sam i Autoprometov (Feel Pack), kao i onaj crveni na Adi (Shine). Sedišta su najbolji deo enterijera. Sam enterijer mi nije nešto legao, pa nisam ni provozao.
Svakako se dosta dobije za taj novac, u poređenju sa trenutnim cenama. Za 500€ više, u Feel Pack paketu, može se dobiti dizel (110ks) sa jednim cilindrom više.
TapaT
meni je taj detalj bez veze, ali eto cak i takav nekako upotpunjuje sliku celog auta u jacem paketu jer ona klotara je stvarno tuga kako izgleda.zdushan napisao: 11 Sep 2021, 09:47 Sta je ono na sajtni, USB ulaz?
- Nikolaa
To se doplacuje(osim u najjacem shineu) klot je sjajno crno, i izgleda bolje nego sivo uzivo ;D
Evo kako izgleda FEEL(drugi paket po redu) uzivo, skroz pristojno po meni (osim 18 ratkapni, fuuuuuuj)

Evo kako izgleda FEEL(drugi paket po redu) uzivo, skroz pristojno po meni (osim 18 ratkapni, fuuuuuuj)

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Brte ne uzbuđuj se, kiselo grožđe, auto je težak mamojeb u klasi i ceni. Napisao bi da što se dizajna tiče nema bolje ali ne pratim toliko nova kola da bi znao baš svaki model, i estetski i cenovno. Mislim ovom forumu većinski ne valja ni Civic X Type R.
- Nikolaa
Ma ne pisem zbog trolova, vec zbog nekog koga zapravo zanima sta se nudi jer sam ja izgubio brda vremena dok sam skontao sta i kako 
Ni prodavci npr nisu znali da moze da se doplati advanced comfort enterijer u slabijim paketima...
A da, zajedno sa doplatom za te sive detalje na bokovima i maglenkama se dobijaju zatamnjena stakla i ona hromirana lajsna na dnu prozora, moze i crvena da se izabere ja mislim, doplata je smesna 100eur
Elem dodatno:
- ekrancic na instrument tabli je lose dizajniran, pa se ocitani znakovi (osim ogranicenja) ispisujj samo u "driving" modu, u kome ne pise nista osim brzine, tako da ko voli da vidi obrtaje dok vozi ostaje uskracen informacije o znakovima.
- dimenzija guma je kriminalna 195/60 R18, preskupe i nema ih. Ima adekvatnih sirih ako nista, felne su 6.5J tako da ce 215 cucnuti taman. Sa druge strane i 16ice mu okej stoje (cak i vise lici na suv sa njima) i ide klasicna 215/65R16 tako da je dobra prica za zimski set to...
- HUD je retardiran meni, srecom pa moze da se ugasi
- jako su lepo resili kameru za rikverc ("pamti" sliku dok ides u rikverc pa se dobija privid 360).
- doplata za automatska duga svetla je 100 evra (moze samo nesto tipa "vision paket" da se uzme koji podrazumeva auto brisace i auto svetla, a auto brisacj se vec dobijaju u feelpacku
) - bas glupo
- kasko cene se krecu izmedju 40k i 45k za feel pack koji sam ja narucio, nije strasno(primera radi za jeftiniji novi jaris je maltene isto...)...

Ni prodavci npr nisu znali da moze da se doplati advanced comfort enterijer u slabijim paketima...
A da, zajedno sa doplatom za te sive detalje na bokovima i maglenkama se dobijaju zatamnjena stakla i ona hromirana lajsna na dnu prozora, moze i crvena da se izabere ja mislim, doplata je smesna 100eur
Elem dodatno:
- ekrancic na instrument tabli je lose dizajniran, pa se ocitani znakovi (osim ogranicenja) ispisujj samo u "driving" modu, u kome ne pise nista osim brzine, tako da ko voli da vidi obrtaje dok vozi ostaje uskracen informacije o znakovima.
- dimenzija guma je kriminalna 195/60 R18, preskupe i nema ih. Ima adekvatnih sirih ako nista, felne su 6.5J tako da ce 215 cucnuti taman. Sa druge strane i 16ice mu okej stoje (cak i vise lici na suv sa njima) i ide klasicna 215/65R16 tako da je dobra prica za zimski set to...
- HUD je retardiran meni, srecom pa moze da se ugasi
- jako su lepo resili kameru za rikverc ("pamti" sliku dok ides u rikverc pa se dobija privid 360).
- doplata za automatska duga svetla je 100 evra (moze samo nesto tipa "vision paket" da se uzme koji podrazumeva auto brisace i auto svetla, a auto brisacj se vec dobijaju u feelpacku

- kasko cene se krecu izmedju 40k i 45k za feel pack koji sam ja narucio, nije strasno(primera radi za jeftiniji novi jaris je maltene isto...)...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Trolovi, to je valjda pojam za svako misljenje drugacije od tvog?
Da li neko moze biti toliko nastran zbog gomile lima?
Da li neko moze biti toliko nastran zbog gomile lima?