Nemam srece sa kupovinom auta, pomoc!
Re: Nemam srece sa kupovinom auta, pomoc!
mogu da zamislim broj propustenih poziva koje ce ovaj vlasnik da ima danas
Pieces will never tell the whole story.
Lagano sam nazvao coveka i to je ta cena. Prica je da je to burazerov auto iz norveske, sele se u Spaniju pa im ne treba. Ima dva u ponudi. Ja ne znam sta mi je ciniti sad 

Juce me zove drugar, isto uzeo Mazdu iz Norveske, pomama za norveskim kolima....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Tu par ulica od mene ima lik dovlaci iz N bas dosta kola, uglavnom novija i bolja kola, cak i neke tesle videh
btw meni bi ona mazda 6 bila prvi pik da gledam od svih pomenutih, tiguan ne volim ali ako nije greska u ceni a auto dobar onda moze biti ok kupovina, mada ima neka fora sigurno.
btw meni bi ona mazda 6 bila prvi pik da gledam od svih pomenutih, tiguan ne volim ali ako nije greska u ceni a auto dobar onda moze biti ok kupovina, mada ima neka fora sigurno.
Poslednja izmena od OMP u 23 Okt 2023, 12:06, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ovaj Tiguan nije skup, ali nije ni nešto posebno atraktivan sa tim motorom, opremom, menjačem. Ne verujem da će tako brzo da ga proda ni za te pare, kada ima lepših i boljih auta u toj ceni.
Dva komada prodaje, crni 2018 i sivi 2016. Na sivom ulaganje veliki servis. Na crnom nema ulaganja. Kaze ne zive u Srbiji on i burazer, ovo su im auta koja voze samo ovde. Kupili su obojica po 5008 pezo, jer im je ovo malo.
Da budem iskren cuo sam milion prica koje su se ispostavile da su lazi, tako da ovo sve uzimam sa dozom nepoverenja. Ali po meni to je odlicna cena za ovaj auto, sto mi i najvise uliva sumnju.
Da li pogledati kola? Nisam pametan.
Da budem iskren cuo sam milion prica koje su se ispostavile da su lazi, tako da ovo sve uzimam sa dozom nepoverenja. Ali po meni to je odlicna cena za ovaj auto, sto mi i najvise uliva sumnju.
Da li pogledati kola? Nisam pametan.
Provericu ja na poslu tablice da vidim da li ima sva ta kola na sebi kao sto kaze, da poklopim pricu.
Imaju raznorazne subvencije da ih izbace stara kola iz Norveške, posebno dizelaše. Svi ih se tamo rešavaju.Bax napisao: 23 Okt 2023, 12:00 Juce me zove drugar, isto uzeo Mazdu iz Norveske, pomama za norveskim kolima....
Za sve automobile proizvedene posle 26 Jula 2013/2014 prodavac ima neki ogroman povracaj PDV-a, mislim da je oko 30-50% prodajne cene vozila. Zato se dovlace iz Norveske mahom....
Da, ali nemoj misliti da ce zbog toga oni smanjiti svoju cenu ka tebi. Tek toliko da ga brze proda, ali ne ocekuj nesto znatno nizu od konkurencije.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Naravno da nece, samo je veca margina profita trenutno za vozila iz Norveske. U jednu ruku daje prodavcu mogucnost da se bolje kotira sa cenom na oglasima, ali i dalje povecava profit nego kola uvezena iz bilo koje druge drzave.
Elem, sta kazete za 1.4 benzince od 125HP? Valja li to sta?
Elem, sta kazete za 1.4 benzince od 125HP? Valja li to sta?
Nije tema kakav je koji motor nego kakav je koji tačno odredjeni primerak auta koji bi želeo da kupiš, tako si definisao.
Daj sliku ovih prošlih krševa koje si imao, da vidimo kakvi su bili.
Daj sliku ovih prošlih krševa koje si imao, da vidimo kakvi su bili.
Da, upravu si Jaksa. Pukne me adrenalin kad naletim tako na neki oglas pa ne znam gde udaram
Nisam razumeo tvoj post za moje prethodne krseve, da li si mislio na licno moje automobile ili automobile koje sam gledao?

Nisam razumeo tvoj post za moje prethodne krseve, da li si mislio na licno moje automobile ili automobile koje sam gledao?
U svakom slucaju, ovo je moj prosli automobil. Prodat krajem aprila, pocetak Maja ove godine.
Sad sam probao ovaj CX5 sto je drugar uzeo iz 2015-2016, navodno je oko 100k, kilometaza, bilo je vise vlasnika u Norveskoj, prvo neka banka, posle privatna lica.Bax napisao: 23 Okt 2023, 12:00 Juce me zove drugar, isto uzeo Mazdu iz Norveske, pomama za norveskim kolima....
Auto je ulickan na MAX, mirise na nov, i unutrasnjost 9/10, samo je bubreg na vozacvom sedistu se skljokao.
Spolja isto super, mislim da ja samo hauba farbana, i farovi nisu bas simetricnog stanja.
Cini mi se da ima nove diskove pozadi....
Sto se tice korozije odozdole je auto oklopljen plastikama pa se ne vidi nista spec, ali napred gde ima jedan prorez za prednji vezni lim, vidi se znacajna korozija, tj taj deo je truo, mozda je vezano sa tom haubom....
U voznji auto se ponasa odlicno, i deluje kao nov auto, mozda sam samo prmetio da se malo cimka rucica menjaca u skladu sa opterecenjem, nesto sto krasi Renault automobile.
Mehanicki je bolji znacajno nego moj Auris sa pravih 65.000km ,verovatno je i bolji auto sto se tice kvaliteta sveukupnog.
Jedin na osnovu cega sam mogao da potrvrdim da je kilometraza niska, je sto je uz auto dobo dve zimske gume iz 2016, tj koje su isle uz auto kad je isti kupljen, a dve su nove, i to mi sugerise, da je prvi set zimskih guma ocelavio na prednjim, sto je mozda realno za prvih 100k km.
PS. auto nije neki komotitet, obzirom na spoljne gabarite, i nije puno pregledan, ali to je stvar navike....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.