Pa i Steva pricao o TH-u...Grujic napisao:U principu je jak popust za skupe stvari, a i sam znas da vecina ipak gleda kakve su cene jeftinijoj robi. Te patie sto spominjes su preko 50% snizene, al dzabe kad je 20k opet mnogo
Jedne patike i jedne mokasine su skuplje(Cena obicnih Tommy Hilfiger mokasina u Uscu su 15.000 dinara,a 2 sveta od D&G),sve ostale stvari sto sam naveo su brate po ceni Nike-a,stvarno ne vidim kako neko ocekuje da ih dobije jeftinije... Kvalitetan pamucni dzemper stvarno ne moze da se uzme ispod 50e,bilo koje marke...
Nike patike sam platio 13.500 dinara,a Armani Jeans 11.500 i 13.500,dok sam Hugo Boss "Black" cipele-patike uzeo za 11.000 dinara... Nije realno...
Ima Retro marka u Outletu koja ima brutalno kvalitetne i lepe stvari,gde se vecina stvari krece po cenama Springfilda u Uscu...
Ja nigde opet ne kazem ko sta treba da kupuje,ali jedna Hugo Boss stvar traje 5x duze od Nike stvari,poput majice,sorca,bermuda i ako je na popustu cena normalna,zaista treba uzeti u obzir takve stvari... Tommy Hilfiger takodje ume da ima iznenadjujuce kvalitetne stvari... Imam njihovu lanenu kosulju koja je posle 5 godina i dalje kao nova,a nosam je svako leto kad god stignem...
Burberry kaput kupis i moze da ti traje 20 godina... Samo je problem sto kosta kao Golf 2...
Sve ima svoje...
XYZ je vec izdrkavanje i tamo vecina stvari ne vredi ni 50% cene... Zaista su retke stvari koje su vredne njihove cene...
Sto se tice Nike-a i ostalih takvih marki,ne mozete ni da ocekujete da bude dobrih stvari i sa dobrim popustima,kada to ljudi sa unutrasnjosti kojima je i to luksuz ipak odmah pokupuju i vecinom ostane krsh roba i ne sa tako malom cenom...
Kao sto sam i rekao,na jednom mestu mogu da se nadju stvari po pristupacnim cenama za nas standard...
Problem je sto nikome nije blizu,da bi tamo isao svake nedelje,pa da nabasa na dobre stvari... Ali da se naci.
Cene po radnjama,bilo koje marke su jednostavno kod nas ogromne.