Vozilo do 30k
Re: Vozilo do 30k
slusaj narode sta je kvalitet,
u komentarima cete naci da cvili posle svega 30k,
i da, sto se mene tice moze lock na temu, komentari kao prethodna dva nisu ni za …. a ne za pomoc, saznao sam sta je trebalo. Dobrim ljudima hvala na konstruktivnim komentarima i predlozima . Pozdrav.
u komentarima cete naci da cvili posle svega 30k,
i da, sto se mene tice moze lock na temu, komentari kao prethodna dva nisu ni za …. a ne za pomoc, saznao sam sta je trebalo. Dobrim ljudima hvala na konstruktivnim komentarima i predlozima . Pozdrav.
Cekaj malo, zasto sram da nas bude?damjannn4 napisao:aoooo sta radi sujeta !!!
niti sam hejter niti bilo koga vredjam i slicno naprotiv, taj sam koji od vas koji imate iskustvo trazi pomoc….
znate kako kaze nas narod neka te istina ne boli, da sam kupim djubre.NIKADA ali NIKADA ne bih drugoga ubedjivao da djubre nije djubre a da sam toga svestan.
Ponavljam nisam ja taj koji je komentarisao menjac vec goooooomilja ljudi na internetu to potvrdjuje, ako neko misli da preterujem neka cekira Skoda forum za Srbiju i sam se uveri, neka kuca dq200 na yt pa nek vidi kakvi hvalospevi izlaze i kako je to vrhunska stvar i poslednji krik tehnologije.
a vas obojicu sram da bude !!!
Sta te je to tako pogodilo?
Koliko se secam TEBI je bio u najuzem izboru bas taj dsg u bas Skodi.
Kada ti je Day walker izbacio potrosnju po gradu nisi uopste delovao kao da je u pitanju ozloglaseni menjac

I odjednom dodje do toga da je menjac ozloglasen.
Kada ti se napise onako kakvo je moje, iskustvo, ti odgovaras oooo kakva sujeta i ostalo... I niko nikoga ne ubedjuje

Svako dobro pri kupovini
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
kada mi je izbacio potrosnju komentarisao sam upravo POTROSNJU, ne znam gde si procitao da komentarisem menjac… i za mene je dsg i dalje ok menjac, podelio sam ono sto sam nasao da se deli netom i necu i ne mogu da ga potvrdim jer licna iskustva nemam, i ja ti verujem da problema nemas i dalje te dobro sluzi ali tvoj nacin izlaganja je dno. Hvala u svakom slucaju,svako dobro 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Sta te je tacno pogodilo kod mog posta? Sto sam napisao da narucis toyotu, pa da zavrsavamo?damjannn4 napisao:kada mi je izbacio potrosnju komentarisao sam upravo POTROSNJU, ne znam gde si procitao da komentarisem menjac… i za mene je dsg i dalje ok menjac, podelio sam ono sto sam nasao da se deli netom i necu i ne mogu da ga potvrdim jer licna iskustva nemam, i ja ti verujem da problema nemas i dalje te dobro sluzi ali tvoj nacin izlaganja je dno. Hvala u svakom slucaju,svako dobro
Kroz postove se sve vrti oko toyote i nisam jedini koji je napisao tako nesto ili u tom fazonu

Naravno, da si komentarisao potrosnju nisam ni napisao drugacije, ali ako je menjac katastrofa, sta koga interesuje potrosnja, moze i da prozivodi gorivo, menjac je krs.
A, posle tvog poslednjeg posta ne znam zaista sta da mislim... Menjac ti je i dalje OK, ali toliko losih stvari sa interneta si sasuo, a nemas iskustva sa njim. Moje izlaganje smatras dnom.

I nemoj uopste misliti da te neko u nesto ubedjuje! Nigde to nisam napisao.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ovo poslednje nije tačno.
Ubedjujemo ga da kupi Tojotu i da se spasi i on i mi.
Kupi brate Tojotu, nećeš da pogrešiš!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ubedjujemo ga da kupi Tojotu i da se spasi i on i mi.
Kupi brate Tojotu, nećeš da pogrešiš!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Govorio sam u svoje ime, posto je covek poceo da pise umotvorine naseg naroda.
Eto da i to razjasnim
Eto da i to razjasnim

Ima li neko s iskustvom u vožnji Toyota Corolle Sedan 1.5 Luna paket opreme? Kako se pokazao, prednosti/mane? Kupio bih nov, kao porodični auto, pa me zanimaju direktna iskustva.
Koliko ima prostora pozadi, da li je bolja zvučna izolacija s faceliftom, kako se pokazao motor, koliko se čeka, da li Toyota otkupljuje stara vozila, kolike su sličnosti/razlike u odnosu na oktaviju?
Koliko ima prostora pozadi, da li je bolja zvučna izolacija s faceliftom, kako se pokazao motor, koliko se čeka, da li Toyota otkupljuje stara vozila, kolike su sličnosti/razlike u odnosu na oktaviju?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nije Luna ali evo testa naseg clana/admina:
https://www.garaza.rs/garaza-test-toyot ... 5-cvt-sol/
https://www.garaza.rs/garaza-test-toyot ... 5-cvt-sol/
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Zet i sestra imaju 1.5 star godinu dana, jedina zamerka koju imaju je na prednji prepust - dosta je dugačak i onda je uvek malo čupavo za parkiranje, naročito ako je nešto neravno ili visok ivičnjak. Ostalim su veoma zadovoljni. Trocilindraš je malo bučniji kod ubrzanja ali ništa strašno. Uzeli su ga staro za novo, auto za zamenu je bila Meriva stara 7-8 godina. U svakom slučaju u salonu moraju da pogledaju i procene tvoj auto, naravno procena bude niža od onoga što se vidi na oglasima, ali se ne zezaš sa prodajom.
Super, hvala. Ja vozim Fokus, pa sam se navikao na prostor, koliko vidim Corolla je uža, te ne znam da li se to odražava i na skučenost.
I C4x ću pogledati, taj auto ima dosta prostora (ako još ima na lageru starih).
I C4x ću pogledati, taj auto ima dosta prostora (ako još ima na lageru starih).
u prostoru je octavia nepogresiva, izuzetna za voznju + 630l gepeka, ali uz to ima i jednu “manu” 4.7m nekad u centru grada znaju da budu previse, nije anakonda ali ipak… nekad je i 5cm presudno da mozes da se spakujes na neko mesto .
Oktavija je svakako dobar izbor, ali korola je jeftinija i ima bolje finansiranje.
Toyota Excel pobednik.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To oko „boljeg finansiranja“ kod Toyote je dosta relativna stvar.Leckov napisao: 07 Apr 2025, 10:00 Oktavija je svakako dobar izbor, ali korola je jeftinija i ima bolje finansiranje.
Ja sam 2022. uzimao Yarisa 1,5 Stella.
Uz tadašnje „Toyota finansiranje“ tzv. „akcijska cena“ je tada bila 16.790.
Kada sam rekao da mi ne treba to njihovo finansiranje (lizing ponuda firme koja je u tom trenutku bila deo te prodajne akcije), već da imam moje finansiranje (da ću ja sam da obezbedim lizing, kod druge lizing firme), cena je odmah postala 600 evra niža (16.190).