Ареон Black crystal, у дрвеној амбалажи, одличан мирис.
Можда мало више удара ако се претера са влажењем двеног поклопца (ко је користио зна о чему причам, није никаква перверзија ), али је мирис као мирис попут неког доброг мушког парфема.
Moram da probam neki od tih drvenih, u službenima sam imao ali ne znam koji su bili, znam da jesu Areon, oba su mirisala odlično i trajali baš baš dugo.
Ја користио и неки плави Ареон, не знам тачно име, и исто је био добар.
Код њих је добро то што имаш тестер на паковању - протрљаш и можеш да осетиш конкретни мирис.
Ja sam ih koristio ali sam se vratio na jelkice.
Čini mi se da su jelkice intenzivnijeg mirisa a dešavalo mi se da miris ispari pa ostane samo onaj koji podseća na alkohol.
Trenutno imam jelkicu bubble gum, provereno intenzivnija od istog Areon mirisa u drvenoj ambalaži.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Зависи и од афинитета, мени је на граници да буде прејак, жена се одавно буни и тражи да га избацим, значи њој баш смета...али мени је пријатан.
Ако је јелкица јача, онда дефинитивно није за мене.
kod napisao:Ja sam poslednjih par puta kupio My Shaldan Lime konzervu i odlicna je. Kupim na MOL pumi kad sipam gorivo. Ne mirise jako, prijatan je, svez i neutrlaan miris.
To je to...
Ubedljivo najprijatniji miris u kolima
Tapatalk
Naleteh večeras u Rodiću na ove "My Shaldan"-e i kupih baš taj Lime, zbog vas dvojice, a bilo i nekih breskvi i drugih voćkica. Ako mi se ne svidi miris (nisam ga još otvorio) - pašće jedno "voskiranje" njime vaših automobila na sledećem okupljanju.
Филиповић napisao:Ареон Black crystal, у дрвеној амбалажи, одличан мирис.
Можда мало више удара ако се претера са влажењем двеног поклопца (ко је користио зна о чему причам, није никаква перверзија ), али је мирис као мирис попут неког доброг мушког парфема.
+1 meni se bas dobro pokazao. Lep i dugotrajan miris.
Ja sam to ranije koristio,pa kao obrnem da se natopi cep, da mirise...
Jednom mi pukla bocica od toplote, drugi put mi se odvrnula...
Ostalih 20-ak puta mi je bilo ok.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ta mi se odvrnula
Uzeo sam malo da isprobam ove limenke, da vidim valjaju li icemu
Inace sam isprobao sve marke bocica, a i maltene sve one koje sam mogao da nadjem da se montoraju na ventilaciju, i gelove, i one kao sa kojekakvim bocicama...
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.