Mogu da kazem da su me bas dobro iscedili sa procedurom dok sam dobio dozvole ali kad vidim da bager ulazi u parcelu nekako sve zaboravim i presrecan sam.

Obrezane i obelezene masline za vadjenje

Objekat nece biti prevelik, bruto 1.800m2 + garaze 300m2, osnova 300m2, 22 stambene jedinice od 41m2 do 120m2.
Kvalitet gradnje ce pratiti trenutne standarde u BD koji su podignuti dosta visoko, npr. ako se poredi sa standardima u NS ovo ce biti luksuzna gradnja.
Planirano je da zavrsetak radova bude do letnje turisticke sezone 2017.g., videcu koliko ce to biti realno posto zavisi od vise faktora na koje ne moze da se utice.
Mada iskreno uopste se ne opterecujem. Sad kad imam gradjevinsku, placene sve troskove (prvenstveno komunalije), vlasnik sam placa 1/1 pa nikome ne dajem procente, niko me ne stiska sa rokovima... jednostavno nek ide natenane pa kad bude, bitno je da krece.
Inace, vec sam uveliko usao u proceduru za drugu lokaciju koja je daleko atraktivnija od ove.
Mada je tamo dosta ozbiljniji posao posto se radi o vecem obejktu oko 3.000m2 + 2G (dva nivoa garaza), sto ce ukupno biti oko 4.000m2. Posto je prva lux zona onda su i komunalije skoro duplo skuplje, tu vec i standard gradnje mora ici maksimalno luksuzan i kvalitetan....
Bilo bi dobro kad bi uspeo da povezem ta dva objekta jedan za drugim... a onda da se uzme jedan Turbo S i u penziju