Geza napisao:Čekaj malo, kakva je to ponoćna premijera za evropljane? Sa druge strane u SAD je bilo 6 popodne, to im dođe kao udarni termin...
Koji je vama?ftj napisao:V8 je tu zbog amera, isto kao i premijera u 6 popodne, jbg laki.
Jel vi stvarno niste skontali da premijere nije ni bilo vec je samo sve pusteno i skinut embargo, kako su najavljivali 13og oktobra, sto je bilo u ponoc po srednjeevropskom vremenu, te za Amere ni datum nije bio tacan(kod njih bese 12ti oktobar). Nemam reci koliko ste dokoni i koliko netacnu stvar ste zapeli da dokazete.
Heroj, evo objasnjenja. 540i xDrive je laksi 160kg od E400Xepoj87 napisao:540xi i pored toga sto je tezi od E400 4m, do duse za svega 5kg, ali i jaci za 2ks, ide oko 0.3s brze.
Dodatno E400 ima 30Nm vise i to na nizim obrtajima.
Impresivan rezultat, zanima me cime su ga postigli.
Jel u planu da se izbacuje konkurent E43 AMGu i S6-ici?

U onoj tabeli su tezine po americkom standardu (dvoje u kolima ili ebem li ga sta).
Po nemackom gde je samo prazan auto sa 90% rezervoara 540i xDrive je 1660kg a Merc 1820kg.
Stvarno je nerealno lagana petica, provericu jos podatke jer sam ove nasao na forumu, ali sam jos sinoc skontao o cemu se radi, samo treba videti da li je razlika bas 160kg ili mozda 100(ako je greskom uzeo podatak za model bez xDrive iako pise o xDrive)...