Iskvaricemo ih nacisto...
Putevi u Srbiji
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Putevi u Srbiji
U Srbistanu? Nema trika
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kamenovace ih 
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Danas sam isao u Bojcinsku sumu.
Preporuka za Ogija:
NI U LUDILU ne idi putem Jakovo-Boljevci.
Zao mi je sto nista nisam slikao, ali ne secam se kad sam poslednji put vozio tako losim putem.
Preporuka za Ogija:
Zao mi je sto nista nisam slikao, ali ne secam se kad sam poslednji put vozio tako losim putem.
Stvarno je fascinantan put, vozio sam skoro i više puta sam pomislio na ono kako bi Ogi stao i preneo auto na leđima.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To je još dobar put u poređenju sa onim čije sam fotke postavio pre neki dan...bozza1979 napisao:Danas sam isao u Bojcinsku sumu.
Preporuka za Ogija:
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Jebote ja sam postao maskota foruma. 
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ogi, ti si etalon mere za kvalitet asfalta, ne zajebavam se. Ne mogu vise da razmisljam o podlozi na kojoj vozim a da mi ti ne padnes na um 
- Rakhil
Svaka deonica puta od mene dobije od jednog do pet Ogija, to mi je novi driving game 
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Baš me zanima kako izgleda ta deonica koja dobija 5 ogija (ili jednog, ne znam šta je maksimum) 
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pretpostavljam da F1 staze zasluzuju bar 4 zvezdice 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Rakhil
5 Ogija sam jos prosle godine definisao kao uglacani granit u vakuumu, znaci to je ideal koji ne postoji na zemlji. Maksimum dostizan sadasnjom tehnologijom je 4 Ogija (deonica puta na kojoj naidjes na Hyundai i30 koji ide gore-dole 150 kmh neprekidno sa likom za volanom koji se mahnito kezi), a miminum je 1 Ogi (deonica puta na kojoj naidjes na Hyundai i30 koji ide 4km na sat sa likom za volanom koji mahnito psuje i kune putare, ministre, Srbe, bicikliste i masone do petog kolena, uz povremeni izlazak iz vozila radi merenja trapa sublerom).
Teoretski se moze dodeliti i ispod jednog Ogija (ako vidis Hyundai i30 koji naizgled lebdi iznad zemlje, a u stvari je nosen na ledjima dok zena balansira zadnji kraj da ne preteze - psovanje i kletve se podrazumevaju), ali to je toliko lose da obicno znaci povratak kuci, jebo i put i sve
Teoretski se moze dodeliti i ispod jednog Ogija (ako vidis Hyundai i30 koji naizgled lebdi iznad zemlje, a u stvari je nosen na ledjima dok zena balansira zadnji kraj da ne preteze - psovanje i kletve se podrazumevaju), ali to je toliko lose da obicno znaci povratak kuci, jebo i put i sve
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovo je Maxer svojevremeno okačio:

Nama laicima ovo verovatno izgleda kao put za 5 ogija, ali sam siguran da postoje mikroulegnuća i militrazi (kolotrazi širine milimetra koje su mravi napravili) koji ovoj deonici obezbeđuju u najboljem slučaju jaku četvorku.

Nama laicima ovo verovatno izgleda kao put za 5 ogija, ali sam siguran da postoje mikroulegnuća i militrazi (kolotrazi širine milimetra koje su mravi napravili) koji ovoj deonici obezbeđuju u najboljem slučaju jaku četvorku.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
@Rejčel
Mislim da ti je opseg veličine pogrešno postavljen. Jedan Ogi treba da je velika veličina, kao npr. Farad u elektronici, tj. da simboliše kvalitetnu deonicu koju u praksi nije lako dostići, a recimo kod nas putevi budu veličine mikro Ogi.
Sent using Tapatalk
Mislim da ti je opseg veličine pogrešno postavljen. Jedan Ogi treba da je velika veličina, kao npr. Farad u elektronici, tj. da simboliše kvalitetnu deonicu koju u praksi nije lako dostići, a recimo kod nas putevi budu veličine mikro Ogi.
Sent using Tapatalk
Širim haos!