Corona virus
Re: Corona virus
Upravo gledam vesti na nova s tv i javlja se novinarka uzivo sa bg ulica i dok blebece u pozadini je proslo jedno 15-20 kola i nekoliko gradskih buseva...na koju foru ako je od 17h zabranjeno?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nisam o tome razmisljao, moguce...izgleda da ih ima dosta 

Svi ga obuzdavaju da ne pukne zdravstvo, Italija je primer sta se desava kada promakne.
Citao sam u Der Spiegel-u intervju sa precednikom kabineta, i kaze da ce videti situaciju za 14 dana, i na osnovu toga doneti odluku. Kaze da jedino vakcina kao imunizacija moze da podigne sve mere nazad.
Takodje, u slucaju da potraje, pominjao je izolovanje rizicnih grupa kao jednu od mogucih opcija do vakcine, i olaksavanje za ostale, verovatno za posao i sl.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Citao sam u Der Spiegel-u intervju sa precednikom kabineta, i kaze da ce videti situaciju za 14 dana, i na osnovu toga doneti odluku. Kaze da jedino vakcina kao imunizacija moze da podigne sve mere nazad.
Takodje, u slucaju da potraje, pominjao je izolovanje rizicnih grupa kao jednu od mogucih opcija do vakcine, i olaksavanje za ostale, verovatno za posao i sl.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Jebes Spiegel, mi smo sa kinezima u kombini.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Slovenija zadala domaci zadatak vecini Evrope. Na preko 1000 testiranih dnevno u proseku, 30-40 pozitivnih. Ukupno 14500 testa, od toga 480 pozitivnih. Za sada nema ni govora o preopterecenju zdravstvenog sistema.
Mogli su uvesti odredjene mere jos i ranije ali ovo jednostavno niko nije ocekivao i svi su zakasnili, neko manje, neko vise....
Mogli su uvesti odredjene mere jos i ranije ali ovo jednostavno niko nije ocekivao i svi su zakasnili, neko manje, neko vise....
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kolikom ih je u bolnici, a koliko na respiratorima ako imaš podatak?
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
U bolnici 65, u intenzivi 10 (nisu svi na respiratoru, za neke se vec planira traheot. i skidanje sa aparata),
Naravno da uvek moze bolje i tu se slazem ali prvi primer je zabelezen 4.3, i kako epidemija napreduje nema drasticnog povecanja broja obolelih (oko 10 % dnevno).
Naravno da uvek moze bolje i tu se slazem ali prvi primer je zabelezen 4.3, i kako epidemija napreduje nema drasticnog povecanja broja obolelih (oko 10 % dnevno).
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Česi se jako dobro drže, npr. Prvi preminuli tek prekjuče, na preko 1200 obolela. Planiraju već posle Uskrsa da malo olabave karantin.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Mi kako smo krenuli ima da prestignemo Rusiju.
Ili im uspeva karantin ili Putin cenzuriše
Ili im uspeva karantin ili Putin cenzuriše

Ili se ne testira dovoljno
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Ford Motor Company, joining forces with firms including 3M and GE Healthcare, is lending its manufacturing and engineering expertise to quickly expand production of urgently needed medical equipment and supplies for healthcare workers, first responders and patients fighting coronavirus.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Evo jedan ne previše detaljan, ali dosta jasan pregled detalja oko korone:
https://www.who.int/emergencies/disease ... th-busters
https://www.who.int/emergencies/disease ... th-busters
Crna Gora
http://www.rtcg.me/koronavirus/crnagora ... omova.html
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
http://www.rtcg.me/koronavirus/crnagora ... omova.html
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
U CG ako krene bice ozbiljnih problema. Sta mislite, jesu zasticeniji ljudi koji zive u planinskim predelima ili na moru npr? Tamo je vazduh najbolji, ne znam jel ima to veze neke. Znam da se tamo lepse dise, samo znaci li to sta?